- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.761
şimdi daha iyi anladım tatlımmm. illa 5 kişi bulmam lazım demek
çok teşekkür ederim beni billdirdiğin için
Malesef Canım Bende Bulamadıgım İçin Hala Bi Garip Temsilciyim
Rica Ederim Tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi daha iyi anladım tatlımmm. illa 5 kişi bulmam lazım demek
çok teşekkür ederim beni billdirdiğin için
Malesef Canım Bende Bulamadıgım İçin Hala Bi Garip Temsilciyim
Rica Ederim Tatlım
Dene Bakalım Canım Sonuç Olumluysa Yaz Bizde Faydalanalım
bana gelene kadar kampanya biter
ahh ahhh 5 kişi bulsam keşke bir onlardan birde kendi ssatışlarımdan yaparsam hediyeleri alabiliyorum herhalde D: ama şuan alamıyorummmmmmmmmm yaa
Canım Limitleriniz Ayrı hesaplanıyo yalnız yani 475 tllik verilen siparişe gelen hediye var diyelim bunu almak istiyosan sen kendin o limite ulaşmalısın üyelerin istiyosa onlarda kendileri yapacak satışlarınız beraber toplanmıyo yani Her koyun Kendi Bacagından asılıyo
hımmm anladım tatlmmmmm
kızlar bende bugun takım öncüme gittim hiç kazanamıyorumböyle eşimeide kayıt yapsam olurmu die sordum,olur dedi 2 kişi daha bulursan 50 lira alırsın dedi yani toplam 3 kişi kayıt ettirmem lazımmış 5 de 3 de oluyormuş,şimdi bi eşimi bide annemi filan kaydettirsem annemin adresini kendi adresime girsem nasıl olurki böyle yapanlar varmı bi yardımcı olurmusunuz artık para kazanmak istiyorum,birde bu 5o lira dediği bir defaya mahsus mu yoksa ay ay varmı böle
ayyy anlamıyorum ya bu avonun kurallarını peki enişini anneni yaptırdığında onların sipariş vermediğinde sen gene kazanıyormusun ki %4
kızlar bende bugun takım öncüme gittim hiç kazanamıyorumböyle eşimeide kayıt yapsam olurmu die sordum,olur dedi 2 kişi daha bulursan 50 lira alırsın dedi yani toplam 3 kişi kayıt ettirmem lazımmış 5 de 3 de oluyormuş,şimdi bi eşimi bide annemi filan kaydettirsem annemin adresini kendi adresime girsem nasıl olurki böyle yapanlar varmı bi yardımcı olurmusunuz artık para kazanmak istiyorum,birde bu 5o lira dediği bir defaya mahsus mu yoksa ay ay varmı böle
ayyy anlamıyorum ya bu avonun kurallarını peki enişini anneni yaptırdığında onların sipariş vermediğinde sen gene kazanıyormusun ki %4
siparişlerimi bölecem eşime anneme hepsine 75 lik girrecem ama dres işi nasıl olacak kendi adresimi anneminkine de yazabilirmiyim?
siparişlerimi bölecem eşime anneme hepsine 75 lik girrecem ama dres işi nasıl olacak kendi adresimi anneminkine de yazabilirmiyim?
golden lady kokusu nasıl?? ben aromadisiac ve secret fantasy'yi beğendim tenimde de iyi durdular.. herve leger'i falan hiç beğenmiyorum.. çiçeksiler de tenimde hiç kalmıyo.. ne tavsiye edersinizzzz.. sipariş vermem lazım parfümüm de bitti ama beğendiklerim de indirimde değil..
tatlım kayıt formuna bi yakının yada bikomşunun adresini yaz ..sipariş yollar ikenadres kısmı var oraya tıkla geçici adres olarak oturdugunuz evin yani siparişin gelmesini istediğin yerin adresini yaz..ama kayıt formunda sakın aynı adresi kullanma bi adres sadece bir temsilci kullanabilir..