• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bende bugun takım öncüme gittim hiç kazanamıyorumböyle eşimeide kayıt yapsam olurmu die sordum,olur dedi 2 kişi daha bulursan 50 lira alırsın dedi yani toplam 3 kişi kayıt ettirmem lazımmış 5 de 3 de oluyormuş,şimdi bi eşimi bide annemi filan kaydettirsem annemin adresini kendi adresime girsem nasıl olurki böyle yapanlar varmı bi yardımcı olurmusunuz artık para kazanmak istiyorum,birde bu 5o lira dediği bir defaya mahsus mu yoksa ay ay varmı böle

ahh ahhh 5 kişi bulsam keşke bir onlardan birde kendi ssatışlarımdan yaparsam :D hediyeleri alabiliyorum herhalde :DD::D:D ama şuan alamıyorummmmmmmmmm yaa

Canım Limitleriniz Ayrı hesaplanıyo yalnız yani 475 tllik verilen siparişe gelen hediye var diyelim bunu almak istiyosan sen kendin o limite ulaşmalısın üyelerin istiyosa onlarda kendileri yapacak satışlarınız beraber toplanmıyo yani Her koyun Kendi Bacagından asılıyo :D

bana gelene kadar kampanya biter :9:

Valla Bizde Bu Şans Oldukça Haklısın Canım :D

kızlar bende bugun takım öncüme gittim hiç kazanamıyorumböyle eşimeide kayıt yapsam olurmu die sordum,olur dedi 2 kişi daha bulursan 50 lira alırsın dedi yani toplam 3 kişi kayıt ettirmem lazımmış 5 de 3 de oluyormuş,şimdi bi eşimi bide annemi filan kaydettirsem annemin adresini kendi adresime girsem nasıl olurki böyle yapanlar varmı bi yardımcı olurmusunuz artık para kazanmak istiyorum,birde bu 5o lira dediği bir defaya mahsus mu yoksa ay ay varmı böle

ayyy anlamıyorum ya bu avonun kurallarını peki enişini anneni yaptırdığında onların sipariş vermediğinde sen gene kazanıyormusun ki %4 :D

ayyy anlamıyorum ya bu avonun kurallarını peki enişini anneni yaptırdığında onların sipariş vermediğinde sen gene kazanıyormusun ki %4 :D

Oluyo Canım Siparişlerin Çoksa 18 Yaşını Doldurmuş Herkesi Kaydettirebilirsin Anneni Abini Babanı Ablanı Siparişlerini Bölersin Hepsine Biraz Biraz Girersin Yine Aynı Şey Olmuş Olur :D
50 TL Olan Olay da Avon Bazı Dönemlere Böyle Kıyaklar Yapıyo(50 tlnin Kıyagı ne olacaksa :d)
Yani bu ay 5 üyeni de aktif et sipariş girsinler 50 tl kazan gibi kampanyalar yapıyo msj olarak geliyo zaten size..

Canım Yukarda verdim Sorunun Cvbını :)

siparişlerimi bölecem eşime anneme hepsine 75 lik girrecem ama dres işi nasıl olacak kendi adresimi anneminkine de yazabilirmiyim?

tatlım kayıt formuna bi yakının yada bikomşunun adresini yaz ..sipariş yollar ikenadres kısmı var oraya tıkla geçici adres olarak oturdugunuz evin yani siparişin gelmesini istediğin yerin adresini yaz..ama kayıt formunda sakın aynı adresi kullanma bi adres sadece bir temsilci kullanabilir..

golden lady kokusu nasıl?? ben aromadisiac ve secret fantasy'yi beğendim tenimde de iyi durdular.. herve leger'i falan hiç beğenmiyorum.. çiçeksiler de tenimde hiç kalmıyo.. ne tavsiye edersinizzzz.. sipariş vermem lazım parfümüm de bitti ama beğendiklerim de indirimde değil..

eternal magic in tester ını yollamışlar canm bana..belki herkese yolladılar bilmiorum ama çok güzel bi koku..secret fantasy i filan beğendiysen bunu da beğenirsin bence..ben bayıldım..bir sürü parfüm var ama alsam mı ki die düşünüorum hala:)

tatlım kayıt formuna bi yakının yada bikomşunun adresini yaz ..sipariş yollar ikenadres kısmı var oraya tıkla geçici adres olarak oturdugunuz evin yani siparişin gelmesini istediğin yerin adresini yaz..ama kayıt formunda sakın aynı adresi kullanma bi adres sadece bir temsilci kullanabilir..

bende bişey sorayım izninizle mesela ben annemle aynı apartmandayız ama daire no lar biri d:3 öteki d:6 :26: gene olmuyormu

Back