• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cumarteside çalışıor kargo artık çıktı ya yola ulaşır elbet :) bana bi kez cumartesi saat 10 da getirdiler acayip şaşırmıştım:)

kızlar pro to go rujlardan rose sorbet mi cherry glisten mi sizce? nasıl duruyolar??

rose sorbet mavi alt tonlu pembe,koyu hani çart pembe die tabir ettiğimz bi renk.güünlük kullanımı bana biraz zor iddalı bi renk ama güzel.
cherry de bordo kırmızı karışık bi renk.bence bu daha güzel.

rose sorbet mavi alt tonlu pembe,koyu hani çart pembe die tabir ettiğimz bi renk.güünlük kullanımı bana biraz zor iddalı bi renk ama güzel.
cherry de bordo kırmızı karışık bi renk.bence bu daha güzel.

teşekkür ederim cnm. günlük kullanım için bişey istiyorum. cherry peki çok koyu duruyo mu acaba?

:D kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam

cnm ben de cüzdan almıştım geç girdim siparişleri ama gelcek gibi görünüyo 11 kasımda yola çıkmış kargom yarına gelir heralde dimi:) bayram die ablama yeğenime bişiler almıştım gelsin yahu!!
ay ben ilkşahın yüklediği kadarıyla katalogu pek beğenmedim bilmiyorum iice bakınca hoşuma gider mi zaten satışım yok kendime de o katalogtan bişi alcağımı sanmıyorm neyse arıtk

cnm ben de cüzdan almıştım geç girdim siparişleri ama gelcek gibi görünüyo 11 kasımda yola çıkmış kargom yarına gelir heralde dimi:) bayram die ablama yeğenime bişiler almıştım gelsin yahu!!
ay ben ilkşahın yüklediği kadarıyla katalogu pek beğenmedim bilmiyorum iice bakınca hoşuma gider mi zaten satışım yok kendime de o katalogtan bişi alcağımı sanmıyorm neyse arıtk

evettgelir sanıyorumki yarın akşama .. katalog konusunda ön yargılı davrandım hiç güzel değil dedim ama ilkşahın eklediği net katalagu ekleyince gerçekten güzelmiş dedim özellikle paronama dergisi çok hoşuma gitti..

Kolinizin hazirlanma asamasinda yasanan aksaklik icin ozur dileriz.

Bildirimiz uzerine koliden eksik cikan 8145 kodlu urun ile ilgili isleminiz yapilmis olup, verecegi bir sonraki siparisi ile bedelsiz gonderimi yapilacaktir.

Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.

ayyy canm avon..msjıma cvp yazmış..yolluycak yüzüğümü :16::16::16:

Kızlar Ben Çarşamba Sipariş Verdim Tekrar Çarşamba Akşamı Faturalandı Bugün Kargoya Verilmedi Aradım 4 gibi Avonu Akşam Verilir Dedi Hala Bişey Yok :s Gelmez Dimi Yarın ??

Canım çanta kısaltılmıyormu peki
Gerçi bende kısa boylu değilim yani ama :)

Nasıl yani? bu 17297 nolu Yüzük şimdi geri iade olmazmı? İndirim kataloğundakiler iade edilmiyormu?

kısaltılmyr cnm gördüğüngibi ama çantacıda kestirilebilir bende kısa deelim 1.70 boyundayım ama oradaki mankenin bile dizlerine inmiş neredeyse :82:

nette gezerken gördüm parfümlerle ilgili bir yazı belki bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda bilgilenmiş olur dedim:12::12:

:12::12:
Bir parfümün kalıcılık farklılığı,içerdiği parfüm yağlarının konsantresi yani miktarlarından kaynaklanır.Parfüm yağlarının en yoğun olarak kullanıldığı ürün parfümdür.Eau de Parfum onu takip eder,daha sonrasında Eau de Toilette gelir. Onun ardındanda Eau de Cologne ve son da After Shave en düşük parfum yağı içeren kokudur.Gunduz ve gece farklı kokular kullanmak isteyen kişilere EDT önerilebilir.

Parfüm Esansı

Eau De Parfum ( EDP) %10-%20
Eau De Toilette (EDT) %8-%10
Eau De Coloğne (EDC) %3-%8
Parfümlü ürünler (After Shave) % 3 den daha az

Back