• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaslar ben avona temsılcı olmak ıstıyorum orıflame da kaydım var ama yhaklasık 4 aydır yapmıyorum alt grubumdanda 4 5 kısıyı gecırebılırım rahatca. orıflame da 30 kısılık bı ekıbım aylık 250tl 300 tl gıbıde bı maddı getırım var ama dırektorumden nefret edıyorum kocamla bosanma asamasına geldık resmen bellı bır donem sureklı toplantılara cagırması evde toplantılar yapması otel kutlamaları vesaıre derken kısacası kadın benı severek yaptıgım ısten soguttu. sımdı orıflameda uyelık ucretı 20tl avonda ne kadar hemen satıs yapılması gerekıyormu kargo ucretı varmı yada bızdekı gıbı hedıyeler falan varmı ıse baslangıc setı bızde hedıye sızdede oyle bır uygulama varmı bı aydınlatırsanız cıdden cok sewıncem tesekkurler..

arkadaslar ben avona temsılcı olmak ıstıyorum orıflame da kaydım var ama yhaklasık 4 aydır yapmıyorum alt grubumdanda 4 5 kısıyı gecırebılırım rahatca. orıflame da 30 kısılık bı ekıbım aylık 250tl 300 tl gıbıde bı maddı getırım var ama dırektorumden nefret edıyorum kocamla bosanma asamasına geldık resmen bellı bır donem sureklı toplantılara cagırması evde toplantılar yapması otel kutlamaları vesaıre derken kısacası kadın benı severek yaptıgım ısten soguttu. sımdı orıflameda uyelık ucretı 20tl avonda ne kadar hemen satıs yapılması gerekıyormu kargo ucretı varmı yada bızdekı gıbı hedıyeler falan varmı ıse baslangıc setı bızde hedıye sızdede oyle bır uygulama varmı bı aydınlatırsanız cıdden cok sewıncem tesekkurler..

avonda üyelik ücreti 7.5 tl
oda sipariş verdiğinde faturaya işliyor öyle ödüyorsun
75 tl altına 7.5 tl hizmet bedeli alınıyor
ama bu sınır yazları 45 ve 25 tl ye kadar düşüyorrr
5 temsilci yapıcınca üstüne takım öncüsü oluyorsun
bunlardan da prim alınıyor
ilk 4 ay temsilci geliştirme hediyeleri var
daha sonrada panoramaa hediyeler örneğin 475 yaparsan ekmek kızartma makinası gibi bunlara ulaşınca hediyen geliyor siparişinle birlikte
böyle işte canım

günaydın kızlar :16: bugun nasılsınız?

kızlar bişi sorcam faturada k13 ilk sipariş seti mi öle bişi yazıyordu ya..o neydi öle bende fazladan bişi yok ?:44:

evet ben çoğu ödemelerimi ptt den yapıyorum

sagolasın canım benm kaç gündür net yoktu yeni modem aldık arızalı çıktı daha yeni görebildim bide kızlar maaşallah ya ne kadar yazmışsını öyle maşşaallah

anewin hediye çantası nasıl kızlar ben alıcamda güzelse tabi:74::8::8::8::8::8::72:

kızlar size bişey sorsam benim abimin eşi var istanbulda gelinimiz o sipariş topladı benim adıma verdim ben bilgisayardan anlamıyo bankada ödemeyi yapıyo sadece sipariş veremiyo her ay 2 degişik adreste sipariş versem oluyomu hemde hediyelerineden yararlanmış olurum oluyomu

k14'teki eternal magic çok güzel:8:
kokusu nasıpekiçiçeksi mi hafif şekerli mi oryantal mı baharatlı mı??

kızlar size bişey sorsam benim abimin eşi var istanbulda gelinimiz o sipariş topladı benim adıma verdim ben bilgisayardan anlamıyo bankada ödemeyi yapıyo sadece sipariş veremiyo her ay 2 degişik adreste sipariş versem oluyomu hemde hediyelerineden yararlanmış olurum oluyomu
bence onu da temsilci yap ve 20 tl kazan cnm..
değişik adresle hediyelerden da faydalanabilirsin diye biliyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar ne alemdesiniz.
Avon'cuğum kolicağzımı kargoya vermiş inşallah bugün veya yarın gelir.:12:

Arkadaşlar Avon'un Başakşehir'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yeri var ya acaba oradan gidip direkt ürün alınma gibi bir durum var mıdır?

Son düzenleme:
kızlar bakın yeni bi marka gördümmm
yeni çıkmış galiba Farmasi Kozmetik Danışmanı Arzu | Facebook

ürünleri güzel ama işeyiş benim hoşuma gitmedi.sipariş verdiğin ürünün ücretini yatırmadan siparişini göndermiolar.para hesablarına geçio siparişin öle gelio..bunuda hiçbir müşteriye anlatamazsın ki kabulde etmez.ilk önce ücretleri yoplıcan sora üürnler gelcek bna çok saçma geldiiii:19:

evet verdiğin her siparişi farklı adrese gönderebilirsin ama teslim alırken nüfüs kağını soruyorlar orada sorun çıkarsa bilmiyorum

nette gezerken gördüm parfümlerle ilgili bir yazı belki bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda bilgilenmiş olur dedim:12::12:

:12::12:
Bir parfümün kalıcılık farklılığı,içerdiği parfüm yağlarının konsantresi yani miktarlarından kaynaklanır.Parfüm yağlarının en yoğun olarak kullanıldığı ürün parfümdür.Eau de Parfum onu takip eder,daha sonrasında Eau de Toilette gelir. Onun ardındanda Eau de Cologne ve son da After Shave en düşük parfum yağı içeren kokudur.Gunduz ve gece farklı kokular kullanmak isteyen kişilere EDT önerilebilir.

Parfüm Esansı

Eau De Parfum ( EDP) %10-%20
Eau De Toilette (EDT) %8-%10
Eau De Coloğne (EDC) %3-%8
Parfümlü ürünler (After Shave) % 3 den daha az

evet cnm bu yazdıklarını parfümle yakından ilgilenenler biliyordur zaten birde ben birşeyi farkettim edp olan parfümler genelde ağır kokular oluyor hiç ferah kokanına rastlamadım şimdiye kadar :12:

kızlarrr bu sürahi takımı gelen var mı bardaklar helezonlu mu yaaa yani bulaşık makinesinde yıkanabilir mii kutusunda elde yıkayınız diyo yaaa:26::24:

Son düzenleme:
Selam kızlar ne alemdesiniz.
Avon'cuğum kolicağzımı kargoya vermiş inşallah bugün veya yarın gelir.:12:

Arkadaşlar Avon'un Başakşehir'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yeri var ya acaba oradan gidip direkt ürün alınma gibi bir durum var mıdır?

ürünler gezbe organizede canım ikitelli sadece evraklar falan oluo müşteri iletişm merkezi orda bu tür şirket işleri ikitelli ürün paketleme iadeler falan gebzede ordanda alınabiliomş
kokusu nasıpekiçiçeksi mi hafif şekerli mi oryantal mı baharatlı mı??

bence onu da temsilci yap ve 20 tl kazan cnm..
değişik adresle hediyelerden da faydalanabilirsin diye biliyorum
cnm 1 kişi ile 20 tl kazanamıosn 2 kişi olması gerekio temsilci yapacak sonra 3 kampnyada tösüne geçecek bi işe yaramayacak

canım akraban olduğunu kargo şubesine bildirirsen verirler senin bekarlık soyadınla onun soyadı tutuosada sorun yok

Back