Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın herkese :80:
k14 deki perceivei kaçırmayalım dimi??
ekeği eşim kullanıyor, bayanın kokusunu bilmiyorum rollonu var ama sanki rolonla parfüm kokuları birebir aynı değil gibi.ama burda beğenleri okudum. arkadaşlara güvenerek kaçırmiycam :)

günaydın canım....evet pur blanca ve perceive cok iyi diyolar k14 te.....
fiyatları çok cazip gerçekten al beni diyorlar:)

kızlar postaneden havale ile mi yatırıyosunuz faturanızı
ben kredi kartıyla avonun sitesinden ödüyorum.

make me 3 lü parfümler yılbaşından sonra kalkıyormuş mor olanı güzeldi üzüldüm
bende mor olanı geçen ay katalog sayfasındaki kokusunu beğenerek aldım.çok beğendim kırmızıyı merak ediyordum ama malesef kalkıyormuş merakımı gideremiycem demek

kızlar kargom geldi yılna derisi çantayı hiiiiç beğenmedim ama dinah çanta süpperrrr ve şu make me vonder ları da beğenmedim kolonya gibi geldi kokusu bana ama tabi zevk meselesii
ozthencim bikaç kampanya önce yılan derisi çantayı arkadaşım aldı görünce şok oldum hiç beğenmedim katalogtaki gibi durmuyordu.arkadaşım çok beğendi hatta kızkardeşide bayılmış bidaha çıkarsa satışa, getir diyordu broşürden sipariş verdim:)

Jet Femme çok güzeldir, kaldırılmıştı yeniden çıktı şimdi. Odunsu bir koku.
ursulacım teşekkür ederim caınım

nası canım yaa? secret fantasy şekerli bi kokuydu bu da mı şekerli yani şimdi?

kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam

zevk meselesi canım bazen birimizin beğendi diğerimiz hoşuna gitmeyebiliyor işte ne yaparsın:90: güle güle kullan canım

Son düzenleme:

güle güle kullan tatlişim

canlarımmm güzel hatunlar neler yapıosunuz bakeeeemmmm fatmagülü namı dier bihterimizi bırakıp ilgilenemiorum sizlerle

nası canım yaa? secret fantasy şekerli bi kokuydu bu da mı şekerli yani şimdi?

yok canm..ben secret fantasy i de beğenmiştim..ama birbirlerine benzemiolar..secret da direkt burnuna şeker kokusu gelirken eternal da şeker daha arka planda çiçeksi bi koku gelio..yani en azından benm bileğimde öyle durdu canm..

canlarımmm güzel hatunlar neler yapıosunuz bakeeeemmmm fatmagülü namı dier bihterimizi bırakıp ilgilenemiorum sizlerle

ilkşahcım eklediğin k14 yeni resimlere bakıyorum canımcım, çok net fotolar ayrıca diğer resimlerde var, dün görünce kataloğu beğenmemşitim ama diğer resimleride görünce hoşuma gitti, sayende canım. ellerine sağlık. sende olmasan kataloğu hala göremeyecek meraktan orta yerimden çatlayacaktım :90: iyi varsın. bunlar sana
kızlar hepiniz iyiki varsınız sayenizde çok şey öğrendim bilgi sahibi oldum bunlarda size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…