- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.781
ekeği eşim kullanıyor, bayanın kokusunu bilmiyorum rollonu var ama sanki rolonla parfüm kokuları birebir aynı değil gibi.ama burda beğenleri okudum. arkadaşlara güvenerek kaçırmiycam :)günaydın herkese :80:
k14 deki perceivei kaçırmayalım dimi??
fiyatları çok cazip gerçekten al beni diyorlar:)günaydın canım....evet pur blanca ve perceive cok iyi diyolar k14 te.....
ben kredi kartıyla avonun sitesinden ödüyorum.kızlar postaneden havale ile mi yatırıyosunuz faturanızı
bende mor olanı geçen ay katalog sayfasındaki kokusunu beğenerek aldım.çok beğendim kırmızıyı merak ediyordum ama malesef kalkıyormuş merakımı gideremiycem demekmake me 3 lü parfümler yılbaşından sonra kalkıyormuş mor olanı güzeldi üzüldüm
ozthencim bikaç kampanya önce yılan derisi çantayı arkadaşım aldı görünce şok oldum hiç beğenmedim katalogtaki gibi durmuyordu.arkadaşım çok beğendi hatta kızkardeşide bayılmış bidaha çıkarsa satışa, getir diyordu broşürden sipariş verdim:)kızlar kargom geldi yılna derisi çantayı hiiiiç beğenmedim ama dinah çanta süpperrrr ve şu make me vonder ları da beğenmedim kolonya gibi geldi kokusu bana ama tabi zevk meselesii
ursulacım teşekkür ederim caınımJet Femme çok güzeldir, kaldırılmıştı yeniden çıktı şimdi. Odunsu bir koku.
bende bişey sorayım izninizle mesela ben annemle aynı apartmandayız ama daire no lar biri d:3 öteki d:6 :26: gene olmuyormu
Kızlarr yaw şimdi sipariş girsem bayramdan önceye yetişir miiii!!!!
eternal magic in tester ını yollamışlar canm bana..belki herkese yolladılar bilmiorum ama çok güzel bi koku..secret fantasy i filan beğendiysen bunu da beğenirsin bence..ben bayıldım..bir sürü parfüm var ama alsam mı ki die düşünüorum hala:)
olurr canımm benim:) bende öle yaptımm çünki
kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam
kızlr bişi diimmi ben deriden nefret ederim acayip itici gelir ama yılan derisi görünümlü çantayı çok begendim siparişüzerine getittim bikaç ay önce ..çok hoş göründü gözüme .. kendimede ablamada sipariş verdimşimdi ..İNŞAallaH EN GEÇ CUMARTESİ ELİMDE OLACAK .. bilemiyorum neden böle oldu ama gerçekten çok hoşuma gitti.. ilk defa deri bişi kullanıcam
nası canım yaa? secret fantasy şekerli bi kokuydu bu da mı şekerli yani şimdi?
canlarımmm güzel hatunlar neler yapıosunuz bakeeeemmmm fatmagülü namı dier bihterimizi bırakıp ilgilenemiorum sizlerle
netten sipariş yöntemi; müşteri olmak için form doldurduğumuzda telefon yoluylamı alınıyor siparişler?
:79: :95:? ? ? ?:96:
kızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
zevk meselesi canım bazen birimizin beğendi diğerimiz hoşuna gitmeyebiliyor işte ne yaparsın:90: güle güle kullan canım
güle güle kullan tatlişim
kızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee harbimi ya bu aralar çok sık deprem oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?