- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.341
kolin gelmiş gözün aydın cnm
ewet bazı arkadaşlara fiyat listesi yada panorama yollamayı unuttukları oluyormuş sanada denk gelmiş demek bu kampanya
fiyat listesine avonun sitesindeki avondan haberler bölümünden ulaşabilirsin cnm
inş. avon yenilemiştir ordaki fiyat listesini geçen baktığımda daha k12ydi
arkadaşlar fırsat köşesindeki takılardan Circular Küpe ve kolyesi var nasıl o acba alan varsa beni bilgilendirebilirmi
bir de Day And Night Takı Seti ve Flower&Faux Pearl Kolye soyulan cinstenbir incimi kalitesi nedir?
cvp yazarsanız sevinirim
Bende Çok Merak Ettim O sETİ 2. Siparişime Onuda Ekledim Ama Daha Yeni Fatturalandı Gelince Yazarım Fikrimi Bu Arada Kızlar Dinah Çanta da İstemiştim Oda Gelmiyo Bide Katalogda 25 tl Sipariş Veren 14 tl ye Gelen Gece Çantası Varya İlk Siparişime de Ekledim ONu 2.yede Çok Merak Ediyordum İkisinde de Yok Maselef Avon İyice Tozuttu
1 kere banada gelmemişti unutuyorlar cnm yaaa istersen sana yazım nasıl hesaplancağını özelden
panoramadan 1 tane alma hakkı yok mu her temsilcinin nasıl biter dinah çantaaa
avon çok disiplinsiz yaaa
Bende Çok Merak Ettim O sETİ 2. Siparişime Onuda Ekledim Ama Daha Yeni Fatturalandı Gelince Yazarım Fikrimi Bu Arada Kızlar Dinah Çanta da İstemiştim Oda Gelmiyo Bide Katalogda 25 tl Sipariş Veren 14 tl ye Gelen Gece Çantası Varya İlk Siparişime de Ekledim ONu 2.yede Çok Merak Ediyordum İkisinde de Yok Maselef Avon İyice Tozuttu
aAAAYYYHHH çokkk sıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmm 3 gündür siparişm kargoya verilmediiii
aAAAYYYHHH çokkk sıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmm 3 gündür siparişm kargoya verilmediiii
benimde.bekliyorum hala.peki bizden sonra verilenlerinki nasıl ellerine bile ulaştı çok merak ediyorum
benim temsilcimin bugungeldi kargosu benden bi gün sonra ve akşam verdiği halde siparişlerini
nasıl yapıyorlar haksızlık değilmi? gece yarılarına kadar sipariş vermek için bekledik.adaletsiz Avon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?