Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ingilterenin yılbaşı kataloğu ansiklopedi gibiydi ve cıvıl cıvıldı...

kesinlikle canm..hele o iç çamaşırları bardaklar filan..parfüm setleri bile daha iidi..yılbaşına yakışan şekilde tam..bayıldım yaa biz de istiyoruz onlardan

benm de kargoya verilmiş sonunda..hele şüküürrrrrrrr

evet cnm dediğim gibi haftada 1 kere salı kargo geliyo köseye ama
bölükten hafta 2 gün alaya gidiliyor en azından cumaya yetişirse aldırcaktım ondann :))

canım hala kargoya verildi yazmıyorsa bi önce siparişinin kargo takibinden şuan beklediğin kargonun takibine bi bak benim de hala sevkiyata hazırlanıyor ama kargom geldi hemde teee ardahana bende ordan bakarak öğrendim

canım hala kargoya verildi yazmıyorsa bi önce siparişinin kargo takibinden şuan beklediğin kargonun takibine bi bak benim de hala sevkiyata hazırlanıyor ama kargom geldi hemde teee ardahana bende ordan bakarak öğrendim

bakmıştım cnm yok orda daa
çıkmamış sanırımm
oh ne gzl gözünaydın saat varmış nasıl cnm ?

Kızlar 2. Siparişimde Faturalanmış İlkinde Katalog Eklemeyi Unutmuştum Şimdi Ekledim Ama Sürahi Takımı Geliyo Sadece Havluya Yetişemedim :s

ilkşahcım sayende birazda olsun merakımızı giderdik teşekkürler.
benim hala sevkiyata hazırlanıyo diyo, sabah avonu aradım belki ekranda görünmüyordur çıkmıştır yola diye çıkmamış,buda yetmez gibi akşam üstü mesaj geldi yoğunluktan dolayı 1-2 gün gecikebilirmiş yuh artık daha nasıl gecikecek cuma verdik siparişi.milletin ikinci sipariş yolda ufffffffffff............

Kızlarrrrr kargom geldiiiii
yanlız temsilci listem yok neden acaba yılbaşlarında temsilci fiyatlarını vermiyorlarmı lütfennn cevap ::84:
Napacağımmm ben

arkadaşlar fırsat köşesindeki takılardan Circular Küpe ve kolyesi var nasıl o acba alan varsa beni bilgilendirebilirmi
bir de Day And Night Takı Seti ve Flower&Faux Pearl Kolye soyulan cinstenbir incimi kalitesi nedir?
cvp yazarsanız sevinirim

yanlız temsilci listem yok neden acaba yılbaşlarında temsilci fiyatlarını vermiyorlarmı lütfennn cevap ::84:
Napacağımmm ben

kolin gelmiş gözün aydın cnm
ewet bazı arkadaşlara fiyat listesi yada panorama yollamayı unuttukları oluyormuş sanada denk gelmiş demek bu kampanya
fiyat listesine avonun sitesindeki avondan haberler bölümünden ulaşabilirsin cnm
inş. avon yenilemiştir ordaki fiyat listesini geçen baktığımda daha k12ydi
takım öncünden de temin edebilirsin

Son düzenleme:
Napacağımmm ben

1 kere banada gelmemişti unutuyorlar cnm yaaa istersen sana yazım nasıl hesaplancağını özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…