• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm arkadaşlar bişey soracagım bu kasım kataloğunda 105. sayfaydı sanırım gece ve gündüz kremleri var ya aceba bu kremlerin her birine mi temizleyici ve tonik veriyorlar yada sadece krem basına 1 tanemi (yani ya temizleyici yada tonik mi) almamız gerekiyor.........

gece gündüz kremi alınca tonik ve temizleyici hediye..ikisini alman şart..bir tanesini alırsan gelmez iki kremide alcan geceyide gündüzüde..

Kızlar Dün Sipariş Girdim Tekrar Sipariş Tutarı Cari Hesaba Yansımış Ama Faturalanmamış Hala Hafta İçi Gelir mi Gelmez mi Şimdi Yaaaaaa :s

Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .
Havlu takımını ve sürahi takımınıda attım çeyize çok beğendim sürahi takımını .
Havlu takımım iki tane oldu görümcem olursa veririm ona:27:
Ütüm'de diğer kolide geliyo anneme vericem onuda hediye =)

Panorama'yı inceledim de temsilci programlarında limitler biraz yüksek .
ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ßeko mikrodalga fırın var ..

eklemicenmi katalogu .ilkşah ilk yarısını ekledi..:5:

hımmmmmmmmmm
tamam sağolun arkadaşlar bende hem gece hem gündüz istemiştim zatenn iyi oldu o zamannn..................
bu arada 1 parfümm alana 2 hediye imiş doğrumu eger öyleyse süpermiş ki inşallah doğrudurr ondanda sipariş verdimde......

bu arada ben avon satmıyorumm sadece alıyorummmmmmm..
sizede bi sorayım demiştim aklıma takılanları....sağolunnnnnn

puffffff hala gönderilmemişşş ya hayret bşy bide msj atmışlar yok 1 2 gün geç gelcekmiş de çok yoğunlarmış

bize reva görülen yılbası kataloğumu bu mu yaa:) diğer ülke kataloglarının normal hali bile daha güzelken ve çeşit bolken bizde nie böle yaa avonn avonnn.diğer ülkelerin kataloglarına bakarken insanın içi aclıo ya rengarenk

bize reva görülen yılbası kataloğumu bu mu yaa:) diğer ülke kataloglarının normal hali bile daha güzelken ve çeşit bolken bizde nie böle yaa avonn avonnn.diğer ülkelerin kataloglarına bakarken insanın içi aclıo ya rengarenk

eee ben size demiştim bu katalog istediğiniz gibi olmayacak diye:48:ama hiiiç üzülmedim bu duruma:8:

canım gönderseler bile nasıl gelecekki?salı günü geliyor sadece diyordun.salı geçti haftaya salıda kargo çalışmaz bayrama denk geliyor.

evet cnm dediğim gibi haftada 1 kere salı kargo geliyo köseye ama
bölükten hafta 2 gün alaya gidiliyor en azından cumaya yetişirse aldırcaktım ondann :))

kızlar biraz önce sormuştum arada gitmiş hani kaşmir dokusunda magix fondoteni ben hiç denemedim müşterim soruyor güzelmi kullanan varmı?

Back