• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......

benimkini göndermişler kızlar iiademide düşmüşler borcum azalmıs.keşke benimde tatvana gönderebileceğim biri olsaydı aldırabilseydim.boşu boşuna 2 hafta orda beklicek:((

kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......
dahada ucuz gelmiş.nasıl olduki o? canım aksesuarları kaçla çarpıyorduk özelden mesaj atarmısın?
benimkini göndermişler kızlar iiademide düşmüşler borcum azalmıs.keşke benimde tatvana gönderebileceğim biri olsaydı aldırabilseydim.boşu boşuna 2 hafta orda beklicek:((

şanslımısın?şansızmısın bilemedim :90:

Ela'cım kalıcı bir parfüm testerını öğlenleyin bileğime sürdüydüm gün içerisinde elimi yıkamış olmama rağmen bileğimde hala kokusu duruyor.

Arkadaşlar Anew serisini dörtleyip Morgan saat gelen var mı?
Şimdi Panaroma'ya iyicene baktım o saat Yıldızlar Kulübü üyelerine değil tüm temsilcilere ama siparişimde gönderilemeyen ürünler arasında gözüküyor.
Şu saatte Avon merkez açık olsa telefon açardım ama yarın arayıp sorup öğrenmek şart oldu eğer göndermeyecekseniz saati kremlerin ikisini iade ediyorum o ka diyecem leyn 4 günde Anew patlaması mı oldu saatler mi tükendi hayret bişiy yaaa:84:

kuşum sadece çanta şal şapka ev botu bu tür şeyler kar oranı düşük takılar saatler hepsi aynı

Back