- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.381
gönderdim canımmmm =):90:
ilgin için birde burdan teşekkür etmek istedim bunlar senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönderdim canımmmm =):90:
kIIIZZZLLLAARR ANNEME BİLE GELMİŞ KATALOG BANA GELMEDİ AMA HAKSIZLIIIKKKK
Annen temsilci mi? tö mü?
temsilci canım annem abilerim yengem babam teşkilatız ailece bir tek kocamı yapamıorm beni karıştrma bu işlere dio
maşAllah ma aile desene:) eşinde okadar temsilci içinde fazla direnemez yakındır temsilci olması:90:
kızlar biraz önce sormuştum arada gitmiş hani kaşmir dokusunda magix fondoteni ben hiç denemedim müşterim soruyor güzelmi kullanan varmı?
Turtamm sana K14 geldimi canım kargom geldi demişsin ama????
ben almıştım onu berbat bişey çıktı bozuk gibi pütür pütür ve acayip iğrenç kokusu var iade edilmek üzere paketledim siparişim gelince göndericem bence sakın alma
ama hepsini ben yürütüorm annem bir tek her ay 75 tllik verio sipariş geri kalanına ben giriorm
burda bi kac arkads daha bozuk gibi geldi demişti magix icin begenen yokmusssss bence calmings alsın hem indirim canım ondan satmaya calıs 2tl daha indirimli geliyo karın olurrr altın fırsat yaa
geldi tatlımmm
burda bi kac arkads daha bozuk gibi geldi demişti magix icin begenen yokmusssss bence calmings alsın hem indirim canım ondan satmaya calıs 2tl daha indirimli geliyo karın olurrr altın fırsat yaa