- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.361
vallahi aslında bırakmak gerekmüstehaktır!!Ben ders çalışmıım pc başında dakika sayıyım başkaları hiç takmasın onunki gelsin benim kargonun nerden oldugu belli olmasınberbat biişleyici var bu avonun çok dandik
kızlar biraz önce sormuştum arada gitmiş hani kaşmir dokusunda magix fondoteni ben hiç denemedim müşterim soruyor güzelmi kullanan varmı?
Arkadaşlar şimdi 317 liralık sipariş girdim ama sürahi takımı ve Anew kampanyasından gelecek olan saat gözükmüyor.
Sipariş verirken gözükmesede gelir dimi
daha satışa çıkmadan ürün tükeniyo nasıl oluyosa. bende istedim dinah çanta banada gelmiyo
Avonun parfümleri güzel koksa da kalıcı değiller
su avonun son parfumu eternal magic kalicimi acep
dahada ucuz gelmiş.nasıl olduki o? canım aksesuarları kaçla çarpıyorduk özelden mesaj atarmısın?kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......
benimkini göndermişler kızlar iiademide düşmüşler borcum azalmıs.keşke benimde tatvana gönderebileceğim biri olsaydı aldırabilseydim.boşu boşuna 2 hafta orda beklicek(
yılbası katalogunu alan varmı?
dahada ucuz gelmiş.nasıl olduki o? canım aksesuarları kaçla çarpıyorduk özelden mesaj atarmısın?
şanslımısın?şansızmısın bilemedim :90:
kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......
benim aklımda niye öyle kalmıs bilemedim demek hep daha fazla kar yapmısım farkında olmadan ben fiyat listesi kullanmıyorum da ordan bakmıyorum tek tekkuşum sadece çanta şal şapka ev botu bu tür şeyler kar oranı düşük takılar saatler hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?