• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kolin gelmiş gözün aydın cnm
ewet bazı arkadaşlara fiyat listesi yada panorama yollamayı unuttukları oluyormuş sanada denk gelmiş demek bu kampanya
fiyat listesine avonun sitesindeki avondan haberler bölümünden ulaşabilirsin cnm
inş. avon yenilemiştir ordaki fiyat listesini geçen baktığımda daha k12ydi

bebeğim ya şuan ama k 13 fiyat listesi yokmudur yaa bu ne biçim iş anlamadım yaa eğer bu kadar aksilik oluyorsa elemanını çoğatki sorun çıkmasın yaa

arkadaşlar fırsat köşesindeki takılardan Circular Küpe ve kolyesi var nasıl o acba alan varsa beni bilgilendirebilirmi
bir de Day And Night Takı Seti ve Flower&Faux Pearl Kolye soyulan cinstenbir incimi kalitesi nedir?
cvp yazarsanız sevinirim

Bende Çok Merak Ettim O sETİ 2. Siparişime Onuda Ekledim Ama Daha Yeni Fatturalandı Gelince Yazarım Fikrimi Bu Arada Kızlar Dinah Çanta da İstemiştim Oda Gelmiyo Bide Katalogda 25 tl Sipariş Veren 14 tl ye Gelen Gece Çantası Varya İlk Siparişime de Ekledim ONu 2.yede Çok Merak Ediyordum İkisinde de Yok Maselef Avon İyice Tozuttu :@

panoramadan 1 tane alma hakkı yok mu her temsilcinin nasıl biter dinah çantaaa
avon çok disiplinsiz yaaa

Bende Çok Merak Ettim O sETİ 2. Siparişime Onuda Ekledim Ama Daha Yeni Fatturalandı Gelince Yazarım Fikrimi Bu Arada Kızlar Dinah Çanta da İstemiştim Oda Gelmiyo Bide Katalogda 25 tl Sipariş Veren 14 tl ye Gelen Gece Çantası Varya İlk Siparişime de Ekledim ONu 2.yede Çok Merak Ediyordum İkisinde de Yok Maselef Avon İyice Tozuttu :@

tmm cnm bekliyorum yorumlarını:54:

k14 katoloğunun devamı yokmu arkadaşlar yoksa benmi göremedim elinize sağlık ortak yapım olmuş bu seferki katalok çekimleri :46:

panoramadan 1 tane alma hakkı yok mu her temsilcinin nasıl biter dinah çantaaa
avon çok disiplinsiz yaaa

daha satışa çıkmadan ürün tükeniyo nasıl oluyosa. bende istedim dinah çanta banada gelmiyo

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
OkYaNuS_35, bal_petegi, cicibela1, diadra, eeesss, EMOS26, ganfet, gizemli82, gul_eser, ilksah+, Katre83, mavis81, mltm44, mnwrglnc, nazzz84, SiremimS, Turtamm, _Dersena_

yine dolup taşmışız bakıyorum,tam halaylık olmuşuz heeeee:52:

Bu Avon beni deli edecek yaaa Today parfüm gelmiyormuş hadi o bir sonraki siparişle gelir ama 4 tane Anew verdim birisi Ultimate serisinden ve saat gelmiyormuş.:43:
Ya arkadaşlar bu Morgan saat bir sonraki siparişimle gelir mi yoksa stokta kalmadıda göndermiyorlar mı?
Valla 2 tane ürünü sadece saat gelsin diye aldıydım geri iade ederim gözlerinin yaşına bakmam.:22:

aAAAYYYHHH çokkk sıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmm 3 gündür siparişm kargoya verilmediiii

aAAAYYYHHH çokkk sıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmm 3 gündür siparişm kargoya verilmediiii

canım arkadaşın siparişi gelmişama hala hesabında sevkiyatta görünüyormuş..öyle bi durum olabilir..ayrıca ben bugunaradım avonu kargoya verdik bugun dedi ama hala sevkiyatta görünüor..

benim temsilcimin bugungeldi kargosu benden bi gün sonra ve akşam verdiği halde siparişlerini:(

nasıl yapıyorlar haksızlık değilmi? gece yarılarına kadar sipariş vermek için bekledik.adaletsiz Avon:4::22:

nasıl yapıyorlar haksızlık değilmi? gece yarılarına kadar sipariş vermek için bekledik.adaletsiz Avon:4::22:

vallahi aslında bırakmak gerekmüstehaktır!!Ben ders çalışmıım pc başında dakika sayıyım başkaları hiç takmasın onunki gelsin benim kargonun nerden oldugu belli olmasınberbat biişleyici var bu avonun çok dandik

6 gündür bilgisayar başındayız.önce sipariş vermek için,sonra fatulandımı diye baktık,şimdide göndermişlermi diye bakıyoruz belimiz büküldü pc başında :20:

Back