- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.301
slm arkadaşlar bişey soracagım bu kasım kataloğunda 105. sayfaydı sanırım gece ve gündüz kremleri var ya aceba bu kremlerin her birine mi temizleyici ve tonik veriyorlar yada sadece krem basına 1 tanemi (yani ya temizleyici yada tonik mi) almamız gerekiyor.........
Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .
Havlu takımını ve sürahi takımınıda attım çeyize çok beğendim sürahi takımını .
Havlu takımım iki tane oldu görümcem olursa veririm ona
Ütüm'de diğer kolide geliyo anneme vericem onuda hediye =)
Panorama'yı inceledim de temsilci programlarında limitler biraz yüksek .
ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ßeko mikrodalga fırın var ..
cnm katalogta pırıltılı açılıp kapanan kalemler indirimdemi bir bakarmısın bir zahmet ya
Evet canım indirimde 8.90 müşteri fiyatı.
Evet canım indirimde 8.90 müşteri fiyatı.
Eline k14 geçen arkadaşlar Aromadisiac bay ve bayan parfümde indirim var mı??
Bayan kokusu çok güzel ama erkek kokusu nasıl bilmiyorum güya demin sipariş girerken testerından verecektim unuttum.:96:
aromadisiac bay 33,5
kargo takibin var öylemi? bende kargo takibi daha yok sevkiyatta yazıor ama kargoya verilmiş..
sğlun kızlar şimdi bakabilirim artık:)
puffffff hala gönderilmemişşş ya hayret bşy bide msj atmışlar yok 1 2 gün geç gelcekmiş de çok yoğunlarmış
bize reva görülen yılbası kataloğumu bu mu yaa:) diğer ülke kataloglarının normal hali bile daha güzelken ve çeşit bolken bizde nie böle yaa avonn avonnn.diğer ülkelerin kataloglarına bakarken insanın içi aclıo ya rengarenk
eee ben size demiştim bu katalog istediğiniz gibi olmayacak diyeama hiiiç üzülmedim bu duruma
canım gönderseler bile nasıl gelecekki?salı günü geliyor sadece diyordun.salı geçti haftaya salıda kargo çalışmaz bayrama denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?