• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar faturada 2 koli yazıyo ama 1 koli geldi hediyelerim yok siparişler eksik ama faturalanmışş bunlar :S kargoyu aradım bize 1 koli geldi dediler napıcam ben

ellerinize sağlık kızlar çok teşekkürler:) ay benimki hala sevkiyat bekliyor pazardan beri.. taksitli olduğundan ödemeyi bile aldılar ürünlerden haber yok:(

ya kızlar faturada 2 koli yazıyo ama 1 koli geldi hediyelerim yok siparişler eksik ama faturalanmışş bunlar :S kargoyu aradım bize 1 koli geldi dediler napıcam ben

diğer koli yoldadır canım. benimkiside iki koli halinde geliyo hediye çok olunca panik yapma.

kızlar şimdi bişe sorcam size; tee 2 ay önce snoggle bot yazmıştım, stokta kalmadıgından göndermemişlerdi....şimdi stoklara girmiş ve sanırım ben k14 ten sipariş girince gönderecekler ama ben istemiyorum göndermelerini....arayıp söylesem de göndermeseler,öyle oluyo mu? hani iadeyle ugraşmayım da baştan hiç göndermesinler diyorum.....?olurmu böyle?

ya bu avon iyice kafaya alıyor bizi cep telime msj atmış avon sayın temsilcimiz 9 kasım da verdiğinbiz siparişiniz yoğunluktan dolayı 1 2 gün gecikecektir die bi kere ben ayın 5 inde ilk gece verdim 9 unda vermedim benimde moralim bozuldu bakmıyordum bir kaç sayfa önce ark bişi demiş bende ölesine bi bakayım dedim avon sayfasından sipariş takibine hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ama kargo takibinde ardahana gelidiği ve kolinin indirildiği yazıyor bu heycanla kargoyu aradım evettttt kargom gelmişşşş burda saat 22 ye kadar açık inş bu akşam olmazsa yarın elimde ohh yaaa nasıl stres yapmıştım bayram iznine gidecek arkadaşlar sorup duruyordu siparişlerini
iyice kafayı yediler he :4:

kızlar şimdi bişe sorcam size; tee 2 ay önce snoggle bot yazmıştım, stokta kalmadıgından göndermemişlerdi....şimdi stoklara girmiş ve sanırım ben k14 ten sipariş girince gönderecekler ama ben istemiyorum göndermelerini....arayıp söylesem de göndermeseler,öyle oluyo mu? hani iadeyle ugraşmayım da baştan hiç göndermesinler diyorum.....?olurmu böyle?

bugun konuştum müş.hiz stokta bot yok canım..

Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .
Havlu takımını ve sürahi takımınıda attım çeyize çok beğendim sürahi takımını .
Havlu takımım iki tane oldu görümcem olursa veririm ona:27:
Ütüm'de diğer kolide geliyo anneme vericem onuda hediye =)

Panorama'yı inceledim de temsilci programlarında limitler biraz yüksek .
ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ßeko mikrodalga fırın var ..

slm arkadaşlar bişey soracagım bu kasım kataloğunda 105. sayfaydı sanırım gece ve gündüz kremleri var ya aceba bu kremlerin her birine mi temizleyici ve tonik veriyorlar yada sadece krem basına 1 tanemi (yani ya temizleyici yada tonik mi) almamız gerekiyor.........

bilmiyorumki benim temsilci sayfamda stokta bekliyor yazıyo..... 2 aydır bekliyodum ama göndermiyolardı...hani farzedelimki stokta var, dediğim şekilde oluyomu arayıp göndermemelerini isteyebiliyomuyum?

iptal etme şansın var diye biliyorumm olması gerek..

Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr

ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..
ayy bnde akşama bi kolime bakım de gelmiştir belkide bornozum. çok istedim inşallah gelmiştir.

slm arkadaşlar bişey soracagım bu kasım kataloğunda 105. sayfaydı sanırım gece ve gündüz kremleri var ya aceba bu kremlerin her birine mi temizleyici ve tonik veriyorlar yada sadece krem basına 1 tanemi (yani ya temizleyici yada tonik mi) almamız gerekiyor.........

canım hem gündüz hem gece kremini alınca tonik ve cilt temizleyici hediye. tek tek değil yani

Bütün siparişlerim tam bi eksik yok çok şükürr .

ßeko şarjlı el süpürge.
ßeko tost makinası ..

cnm katalogta pırıltılı açılıp kapanan kalemler indirimdemi bir bakarmısın bir zahmet ya

Son düzenleme:
Back