• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon K10 Kataloğu

cnm burdan bakmamışmıydın:53: sen k10 sayfasına yazıyorsun zaten bütün sayfalar tam burda da aynı kataloğla birebir:1:

hwa, Tabii ki burdaki yüklendiği bütün K10 katalok sayfalarını baktım, bakmadan sormazdım.

Ama maalesef benim fiyatı sorduğum ürünler 113 uncu sayfasındaymış ve o sayfa burda çıkmamış. Sadece sayfa 112 çıktı. Veya benim bilgisayarda görmedim deyim.

İstesen sen de bakar bilırsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=237659&d=1312882763

arkadaşlar aranızda planet spa ölü deniz mineralleri içeren çamur maskesi kullanan var mı demiştim ama kimse kullanmamış sanırım

Son düzenleme:
öyle ama incansence de edp diye sipariş etim bende hiç kalıcı olmadı sanki hemen uçuyo gibi :50: today de öyle olmaz inşallah...

k9 da far away 30 ml parfüm sipariş ve ışıltılı fondötenden sipariş verdm bugün gelecek ürünlerm.far away 30 ml olanı k10 dan snra kalkıomuş hee bu kötü oldu yav bu arada kızlar rare gold un kokusuna bayıldım kalıcılığı nasl aranızda kullanan warmı bide mineral içeren likit fondöteni merak ediorum ben ışıltılı fondöten sevmiorum ama acil ihtiyacım vardı indirimde o olnca alaym dedim. k8 de indirimdeydi mineral içeren likit fondöten almadığıma pişman oldum.parfümlerde far away perceive favorim rare gold belki öbür ay indirime girerse alırım .bu katalogda süper ya :69:

Son düzenleme:
k9 da far away 30 ml parfüm sipariş ve ışıltılı fondötenden sipariş verdm bugün gelecek ürünlerm.far away 30 ml olanı k10 dan snra kalkıomuş hee bu kötü oldu yav bu arada kızlar rare gold un kokusuna bayıldım kalıcılığı nasl aranızda kullanan warmı bide mineral içeren likit fondöteni merak ediorum ben ışıltılı fondöten sevmiorum ama acil ihtiyacım vardı indirimde o olnca alaym dedim. k8 de indirimdeydi mineral içeren likit fondöten almadığıma pişman oldum.parfümlerde far away perceive favorim rare gold belki öbür ay indirime girerse alırım .bu katalogda süper ya :69:

faraway 30ml kalkıyo ama başka bi ambalajla 30ml.lik parfümler k11de geri geliyo merak etme:16: rare gold çok kalıcı bi parfüm edp zaten bende beğeniyorum

faraway 30ml kalkıyo ama başka bi ambalajla 30ml.lik parfümler k11de geri geliyo merak etme:16: rare gold çok kalıcı bi parfüm edp zaten bende beğeniyorum

aa ciddimisin iyiymiş yaa. o parfümlerden 2 tane alnca daha karlı oluyo bide 1 ay snra üni. acılcak çok çabuk biter parfümlerim :69: rare gold bnmde hosuma gitti keske onunda 30 ml.lik olsa

Son düzenleme:
aa ciddimisin iyiymiş yaa. o parfümlerden 2 tane alnca daha karlı oluyo bide 1 ay snra üni. acılcak çok çabuk biter parfümlerim :69: rare gold bnmde hosuma gitti keske onunda 30 ml.lik olsa

evet kesinlikle daha karlı oluyo hem şişeleri de çok şeker minik minik:61: tabi dayanmaz parfüm ünw.varken:61: rare goldun sarı renklisini mi beğendin yoksa yeşil olan mı? rare gold da çok güzel ama rare pearls sanki daha hoş:69:

evet kesinlikle daha karlı oluyo hem şişeleri de çok şeker minik minik:61: tabi dayanmaz parfüm ünw.varken:61: rare goldun sarı renklisini mi beğendin yoksa yeşil olan mı? rare gold da çok güzel ama rare pearls sanki daha hoş:69:

cnm ben sarı kapaklısını beğendim . kokladıktan 1 saat snra bile koku burnumdaydı hayatımda kokladığım hiç bi parfüm böyle bi etki uyandırmamıstı bende. :69: rare peals sanırım daha ekşili bi kokuydu yanlıs hatırlamıosam christian lacroix e mi benziodu sannki..suan far away 30 ml war bnde.ondan önce 50 ml olanını kullandım5 saat fln geçmişti apartmandan bi cocuk ynmdan geçti cok güsel kokuo şişeyi üstüne mi bosalttın die sordu :D halbuki 2-3 fıs yapmstm.far away de cok kalıcı.

avon katoloğu kadınların en kutsal dergisi haline geldi artık.benim de paramın katili almadanda duramıyorum , uyuşturucu bağımlılığı gibi.

"senayalgr" evet canım rare serisinin ikiside güzel. faraway de müthiş bi koku ben vanilya kokusunu çok seviyorum zaten faraway ve little black vanilya kokusu tam:16: kalıcılıkları da çok iyi

Ben daha bu ayki siparişimi vermedim.Zaten yeni geçti.Yeni kataloğu merak ediyorum.Avon'u pek satamıyorum;ama kendime alıyorum.Arkadaşlarım da alıyor.Ben hiç kazanmıyorum;çünkü herkese geliş fiyatına veriyorum. :S 50 lik siparişler iyiydi.Gelecek ay yine 85 olacak. :(

Back