Avea emniyet 4 gb internet 3000 dk konusma 1000 sms 30 tl
Benim vodafone faturayı aşmayan ekstra tarife paketi. 500 dakika 5000 sms ve 2gb internet 26lira ödüyorum.
Pahali diyorlar bakmadim tarifelerine ama deglmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Avea kadar ucuz değil Ama çekmediği tek bir yere denk gelmiş değilim. Sadece araştırman lazım paketlerini bir de tavsiyem faturalı kullan çünkü öbür türlü wifi bağlanmana rağmen tl den düşebiliyor sıkıntı oluyor o şekilde.
Ben 4 senedir vodafon kullanicisiyim. Cok memnunum hatta bu sabah 592 dk hediye gelmis cebime. Cok mutlu oldum.
Ben normalde avealıyım ama geçenki depremde ne avea ne de vodafone çekti, uzaktaki ailem deli oldu
Çeken tek hat turkcelldi hiç kesilmedi, yani en azından benim yasadığım yerde
aylık süresi dolsun hemen geçicem türksele
gerçekten buna çok dikkat etmek gerekiyormus
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?
Canm tarifen icin emniyet mensubu olmak mi gerekiyor
Evet gerekiyor. :)
Turkcell
""""""""""""""""""
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?
Anladim canim int hizin nasil cekim konusunda cok sikinti yasiyor musun daha once sorduysam kusura bakma
Tsklerr
turkcelde çalışıyorum . yeni hat alıp 25 yaş altındaysan gençturkcelli olursun 25 tl ye 500 dk 1000 sms 2 gb internet paketi alabiliyosun interneti hızlı hemde çekim sıkıntıısı yok.
bende bu paketin 30 lira olanını kullanıyorum ve memnunum
hepsini kullanmış avea ve vodafone dan yakasını zor kurtarmış biri olarak tabiki turkcell diyorum..
internet hızı çok iyi..
geçen gün deprem oldu ya çanakkale de mesela avea ve vodafone kullanan arkadaşlarıma ulaşamadım ama turkcell kullananlara çok rahat ulaştım..
avea woops kullanıyorum gayette memmunum.Tıkır tıkır nete de giriyorum :))
500 dakika her yöne konuşma+5000 sms (benim smsle pek işim olmuyor zaten)+2 gb internet
23 tl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?