• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avea mi vodafon mu turkcell mi?

turkcelde çalışıyorum . yeni hat alıp 25 yaş altındaysan gençturkcelli olursun 25 tl ye 500 dk 1000 sms 2 gb internet paketi alabiliyosun interneti hızlı hemde çekim sıkıntıısı yok.
bende bu paketin 30 lira olanını kullanıyorum ve memnunum

30 lirabolani nasil canm bilgi verir misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Netin yeterli geliyor mu canm biz evdeki neti kapaymayi dusunuyorzda aylik kullanim cicn nasil

ben dışarıdayken kullanıyorum canım evde wifi var sınırsız giriyorum işyerinde de wifiden baglandıgım için bana yetiyor hatta hepsini kullanamıyorum bile..

Ama kullanımına baglı video izleyip muzik dinlemezsen çok mesela forumda vakit geçiricem dersen ya da face felan fazla harcamazsın

Bende vodafone faturali 27 tlye 500 dk heryone 5000 sms heryone 1 gb internet

Canm dakikan ve netin yetiyor mu

canım ben telefonda konuşmayı pek sevmiyorum herhalde akşama kadar iletişim halinde olduğum içindir bana rahatlıkla yetiyor kalıyo bile anneme kullandırıyorum yazık olmasın diye netim yetiyor ama ben geçiş yaptığımda 1gb şimdi 2 gb oldu rahatlıkla yeter sanada

30 lirabolani nasil canm bilgi verir misin

30 tl ye 500 dk 1000sms 2 gb int ama bu yeni tesis deilde geçiş de varolan bir kampanya kontorlü bi pakettir. 25 tlye 500 dk 1000 sms 2 gb int olanda hem yeni tesis hemde geçişte yararlanabiliyosun eger 25 yaşında küçük bir kardeşin varsa onun tc siyle hattın gençturkcel olarak açılabiliyo

30 tl ye 500 dk 1000sms 2 gb int ama bu yeni tesis deilde geçiş de varolan bir kampanya kontorlü bi pakettir. 25 tlye 500 dk 1000 sms 2 gb int olanda hem yeni tesis hemde geçişte yararlanabiliyosun eger 25 yaşında küçük bir kardeşin varsa onun tc siyle hattın gençturkcel olarak açılabiliyo

Canim ben 23 yasindayim zaten evli bekar farketmiyordur herhalde

30 tl lik paketi sorunca daha büyüksün sanmıştım :) yok yok farketmiyor

30luk paketi sormamin amaci belki net ve dkka biraz daha fazladir diye.

ben dışarıdayken kullanıyorum canım evde wifi var sınırsız giriyorum işyerinde de wifiden baglandıgım için bana yetiyor hatta hepsini kullanamıyorum bile..

Ama kullanımına baglı video izleyip muzik dinlemezsen çok mesela forumda vakit geçiricem dersen ya da face felan fazla harcamazsın

Bende vodafone faturali 27 tlye 500 dk heryone 5000 sms heryone 1 gb internet

avea süper 3 lü paket
heryöne 500dk 5000sms 2gb net
çekim sıkıntımda yok

Cok tsk ederim arkadaslar yorumlarinz icin

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Kesinlikle turkcell diyorum.
Hem çekim gücü süper hem de interneti çok hızlı. Ucra bir köyde bile şebeke sorunu yaşamadım.
2 sene önce avea kullandım her mekanda çekim sorunu yaşatıyor nefret ettim.
Turkcell benim için paket seçenekleri ve sosyal avantajları bakımından daha cezbedici.

Turkcell kesinlikle pahali diyenler olmus ama hakkini veriyor o paranin ben cok memnunum avea berbat

Al benden de o kadar. Turkcell öğrenci bütçesine göre pahalı ama kesinlikle ödenen faturanın hakkını kalite olarak geri döndürüyorlar.

İşyerinde bazen wifi yi açıyorum ttnet in keyfini beklemek zorunda kalıyorum. Wifi yi kapatıp mobil veriyi açıyorum hemen tık karşımda.
Köye gittim dağın tepesinde istediğim herkesle dakikalarca konuştum. Var mı başka bu güvenceyi veren :1:

Konu sahibi arkadaşım avea alma da ne alırsan al.

Al benden de o kadar. Turkcell öğrenci bütçesine göre pahalı ama kesinlikle ödenen faturanın hakkını kalite olarak geri döndürüyorlar.

İşyerinde bazen wifi yi açıyorum ttnet in keyfini beklemek zorunda kalıyorum. Wifi yi kapatıp mobil veriyi açıyorum hemen tık karşımda.
Köye gittim dağın tepesinde istediğim herkesle dakikalarca konuştum. Var mı başka bu güvenceyi veren :1:

Tsk ederm cnm

O yuzden turkcelle verdigim paraya acimiyorum cekim gucu mukemmel aveadayken sinir kupu oluyordum ben

Kesinlikle turkcell diyorum.
Hem çekim gücü süper hem de interneti çok hızlı. Ucra bir köyde bile şebeke sorunu yaşamadım.
2 sene önce avea kullandım her mekanda çekim sorunu yaşatıyor nefret ettim.
Turkcell benim için paket seçenekleri ve sosyal avantajları bakımından daha cezbedici.

Tsk ederim cnm

En iyi çeken vodafone,ben yıllardir turkcelliyim ama bol bol kazık yiyorum ve turkcell yeni üyelerine verdiği değeri eski üyelerine vermiyor :19:çok şeyide ücretlendirdi,bazende durup dururken tl kesiyo,vodafone ye geçicem hem daha hesaplı hemde daha iyi çekiyo,en berbat çekense avea.:31:

En iyi çeken vodafone,ben yıllardir turkcelliyim ama bol bol kazık yiyorum ve turkcell yeni üyelerine verdiği değeri eski üyelerine vermiyor :19:çok şeyide ücretlendirdi,bazende durup dururken tl kesiyo,vodafone ye geçicem hem daha hesaplı hemde daha iyi çekiyo,en berbat çekense avea.:31:

Tsk ederm cnm

Back