• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avea mi vodafon mu turkcell mi?

Vodafone kullanıyorum.
Bundan 5-6 ay önce turkcelldim illallah ettim ya.
Sms için tl yüklüyorum fırrr oraya fırrr buraya tller bitiyor.
Hattı kendi üstüme alayımda gençturkcelli olayım dedim 41 tl istediler :53:
Yeni hat alırım daha iyi dedim..
Almadım ama numaramı değiştirdim.
Çekmesinde çok çok sık olmasa sorun çıkıyor ama çokta uzun uzadıya sürmüyor.
O yüzden sorun yok.
Turkcell kazık açık ve net :ssz:

Tsk ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki turkcell. Hem çekimi çok iyi hem avantajlı paketleri var. Herhangi bir sıkıntıda arıyosun mutlaka yardımcı oluyolar bir de sinema ve bazı markalarda avantajları var.

Bende aveayim cok fazla sikinti yasamadim:)) bazen cekmedigi oluyor tabi internet ve tarifeleri guzel ama

Evet haklisinz tarifeleri cok güzel kararsiz kaldim

Tabiki turkcell. Hem çekimi çok iyi hem avantajlı paketleri var. Herhangi bir sıkıntıda arıyosun mutlaka yardımcı oluyolar bir de sinema ve bazı markalarda avantajları var.

Pahali diyorlar bakmadim tarifelerine ama deglmi

Avea hiçbir yerde çekmiyo özellikle 3g den hiç verim alamıyorum ama mecbur kullanıyorum şehrin göbeğinde çekmiyor resmen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu tarife tam benlik ama avea sikinti iste hep berbat yorumlari okudum

canım ben memnunum fazla fazla yetiyo hersey.fiyatıda aynı geliyor.sehir ilçe merkezdeysen net cekiyor canım ben hiç bir sıkıntı yasamadım esim,ablam ,kuzenim ,eside bu tarifede.kacırma derim gayette güzel cekiyor ben vodafondan türkcele gectim cok pahalı gelyo diye.sonra türkcelde cok gelyo baktım yok vergisi cartı curtu.aveaya gectim fazlası gelmiyor nekadarsa okadar geliyor.gercekten memnunum.tavsiye ederim.

Son düzenleme:
canım ben memnunum fazla fazla yetiyo hersey.fiyatıda aynı geliyor.sehir ilçe merkezdeysen net cekiyor canım ben hiç bir sıkıntı yasamadım esim,ablam ,kuzenim ,eside bu tarifede.kacırma derim gayette güzel cekiyor ben vodafondan türkcele gectim cok pahalı gelyo diye.sonra türkcelde cok gelyo baktım yok vergisi cartı curtu.aveaya gectim fazlası gelmiyor nekadarsa okadar geliyor.gercekten memnunum.tavsiye ederim.

Canm tarifenin ismini verebilir misin

Avea hiçbir yerde çekmiyo özellikle 3g den hiç verim alamıyorum ama mecbur kullanıyorum şehrin göbeğinde çekmiyor resmen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim cnm tskler

Anladim cnm tsk ederim

Canm tarifene baktimda bu paketi kullanmak icin emniyet mrnsubu olmak gerekiyor sanirim yanlis mi anlamisim

KIZLAR VODAFONE TARIFELERINIZI YAZAR MISINIZ?

Canm tarifene baktimda bu paketi kullanmak icin emniyet mrnsubu olmak gerekiyor sanirim yanlis mi anlamisim

slm canım benim tarifeyi diyosan emniyet mensubu olmaya gerek yok

Son düzenleme:
slm canım benim tarifeyi diyosan emniyet mensubu olmaya gerek yok

Anladim canim int hizin nasil cekim konusunda cok sikinti yasiyor musun daha once sorduysam kusura bakma

Anladim canim int hizin nasil cekim konusunda cok sikinti yasiyor musun daha once sorduysam kusura bakma

Yok cnm seninkini sormadm avea emniyet yazmis bir arkadas onu sormustum

Back