• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avea mi vodafon mu turkcell mi?

Turkcell çok iyi ama pahali. Vodafone iyi. Aveadan arkana bakmadan kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

3 ünüde kullandım ama vodafon cok geliyordu türkselde aynı sekilde.suan esimde bende aveaya gectik 4g internet heryöne 1000 sms ve 600 dkheryöne konusma 35 tl
esimindeki heryöne 2g internet heryöne 1000 sms ve 1200 dk heryöne konusma 35 tl

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Avea bildiğin sıkıntı , ama benden tavsiye asla faturalı olma:18: ben bu hataya 2 kere düştüm avea ve vodofone da bitsin sözlşme kontörlüye geçicem :51:

Vodafone kullanıyorum.
Bundan 5-6 ay önce turkcelldim illallah ettim ya.
Sms için tl yüklüyorum fırrr oraya fırrr buraya tller bitiyor.
Hattı kendi üstüme alayımda gençturkcelli olayım dedim 41 tl istediler :53:
Yeni hat alırım daha iyi dedim..
Almadım ama numaramı değiştirdim.
Çekmesinde çok çok sık olmasa sorun çıkıyor ama çokta uzun uzadıya sürmüyor.
O yüzden sorun yok.
Turkcell kazık açık ve net :ssz:

Bende aveayim cok fazla sikinti yasamadim:)) bazen cekmedigi oluyor tabi internet ve tarifeleri guzel ama

3 ünüde kullandım ama vodafon cok geliyordu türkselde aynı sekilde.suan esimde bende aveaya gectik 4g internet heryöne 1000 sms ve 600 dkheryöne konusma 35 tl
esimindeki heryöne 2g internet heryöne 1000 sms ve 1200 dk heryöne konusma 35 tl

Bu tarife tam benlik ama avea sikinti iste hep berbat yorumlari okudum

Avea bildiğin sıkıntı , ama benden tavsiye asla faturalı olma:18: ben bu hataya 2 kere düştüm avea ve vodofone da bitsin sözlşme kontörlüye geçicem :51:

Neden ben faturaliyim sirket hatti benm ki iptal olacak. Faturalinin ne sikintisi var ki. Faturali dusunuyordum

Back