Numara tasiyanlarami yoksa sifirdan hat alanlara mi bu tarife yeni gecenlere derken neyi kastettn canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Numara taşıyanlara canım
Turkcell çok iyi ama pahali. Vodafone iyi. Aveadan arkana bakmadan kac
Canim ben yeni hat alacagim
Turkcelldim yıllardır. 1 ay önce falan geçtim wodofoneye. freezoneluysan gayet rahat 2 Gb internet 5000 sms + 1000 MMS her yone 500 dk heryöne 25 tl benim paketim.
Turkcell kadar iyi çekmediği çok doğru. Ama turkcell daha kazık
Belki yeni hat alanlara da aynı tarife vardır canım bilemiyorum onu
Faturali hat mi oluyor dediginiz
Ben faturasızım ama faturalı için de var buna benzer bir tarife sanırım canım
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?
Anladim guzelmis tarife.Benim hat bim cell hic memnun degilim degistirmeyi dusunuyorum.Sozde tarifem 19 tl ama 25 tl gidiyor her ay.
bimcelli boşver canım ya :44: Değiştir bencede :26:
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?
Oyle yapicagim artik.Tesekkur ederim bilgi icin :)
3 ünüde kullandım ama vodafon cok geliyordu türkselde aynı sekilde.suan esimde bende aveaya gectik 4g internet heryöne 1000 sms ve 600 dkheryöne konusma 35 tl
esimindeki heryöne 2g internet heryöne 1000 sms ve 1200 dk heryöne konusma 35 tl
Avea bildiğin sıkıntı , ama benden tavsiye asla faturalı olma:18: ben bu hataya 2 kere düştüm avea ve vodofone da bitsin sözlşme kontörlüye geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?