SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #1 Daha önce avatar kullanıyordum kk da.kaldırdım yeni eklemek için.Ancak dosya seç diyorum hiçbişey olmuyor
Daha önce avatar kullanıyordum kk da.kaldırdım yeni eklemek için.Ancak dosya seç diyorum hiçbişey olmuyor
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.502 212.929 1.423 60 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #2 SuUtku .!.: Daha önce avatar kullanıyordum kk da.kaldırdım yeni eklemek için.Ancak dosya seç diyorum hiçbişey olmuyor Genişletmek için tıkla... Sağüste bulunan nick kısmını tıklayın avatar çıkacak,mevcut avatarı silin,eklemek istediğinizi gözatdan ekleyin .. Birde boyutu var büyük olmayacak..
SuUtku .!.: Daha önce avatar kullanıyordum kk da.kaldırdım yeni eklemek için.Ancak dosya seç diyorum hiçbişey olmuyor Genişletmek için tıkla... Sağüste bulunan nick kısmını tıklayın avatar çıkacak,mevcut avatarı silin,eklemek istediğinizi gözatdan ekleyin .. Birde boyutu var büyük olmayacak..
SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #3 HanimKelesimiGetir .!.: Sağüste bulunan nick kısmını tıklayın avatar çıkacak,mevcut avatarı silin,eklemek istediğinizi gözatdan ekleyin .. Birde boyutu var büyük olmayacak.. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptığımda dosya yükle diyorum ama yükleme olmuyor sayfa kapanıyor maalesef
HanimKelesimiGetir .!.: Sağüste bulunan nick kısmını tıklayın avatar çıkacak,mevcut avatarı silin,eklemek istediğinizi gözatdan ekleyin .. Birde boyutu var büyük olmayacak.. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptığımda dosya yükle diyorum ama yükleme olmuyor sayfa kapanıyor maalesef
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.502 212.929 1.423 60 18 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #4 SuUtku .!.: Dediğinizi yaptığımda dosya yükle diyorum ama yükleme olmuyor sayfa kapanıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Siteye giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu tıklayın.. Resim boyutu büyük olmayacak ..
SuUtku .!.: Dediğinizi yaptığımda dosya yükle diyorum ama yükleme olmuyor sayfa kapanıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Siteye giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu tıklayın.. Resim boyutu büyük olmayacak ..
SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #5 HanimKelesimiGetir .!.: Siteye giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu tıklayın.. Resim boyutu büyük olmayacak .. Genişletmek için tıkla... Kk uygulama kullanıyorum sanırım orda sıkıntı var normal siteden dediklerimizi yaptım oldu çok teşekkür ederim
HanimKelesimiGetir .!.: Siteye giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu tıklayın.. Resim boyutu büyük olmayacak .. Genişletmek için tıkla... Kk uygulama kullanıyorum sanırım orda sıkıntı var normal siteden dediklerimizi yaptım oldu çok teşekkür ederim
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.502 212.929 1.423 60 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #6 SuUtku .!.: Kk uygulama kullanıyorum sanırım orda sıkıntı var normal siteden dediklerimizi yaptım oldu çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdi olmuş,rica ederim:))
SuUtku .!.: Kk uygulama kullanıyorum sanırım orda sıkıntı var normal siteden dediklerimizi yaptım oldu çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdi olmuş,rica ederim:))