Sandviç - Kanepeler Avakadolu Tost ve Hindistancevizli toplar-Eti lifalif sponsorluğunda

Avakado benim favorilerim arasında. Her şekilde yerim ben. Mesela hiç bir şey yapamıyorsam bile ortadan kesip içini kumpir gibi ezip limon ekleyip yerim. Eline sağlık harika ama resimler yeteri kadar iyi değil. Bu da sana puan kaybettirir. Yeniden çekip ekleme şansın varsa çok daha faydalı olur canım.
Başarılar dilerim. Her zaman bu şekilde sağlıklı kahvaltılar hazırlaman dileğiyle:nazar::nazar:
Maalesef ya telefonum berbat çekiyor :(

Avokado sevmeyen biri olarak tostta nasıl olduğunu hayal edemedim.
Salatalara yakışıyor aslında avokado, tostta da güzel olabilir.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.

Senin kahvalti sofran, en gercekcisi olmus biliyo musun :KK50: obur turlu şatafatli sofralari, misafir falan olunca yapiyor insan. O yuzden, bence sen kazanmalisin :KK15: Başarilar canim. :KK19::KK74:

Senin kahvalti sofran, en gercekcisi olmus biliyo musun :KK50: obur turlu şatafatli sofralari, misafir falan olunca yapiyor insan. O yuzden, bence sen kazanmalisin :KK15: Başarilar canim. :KK19::KK74:
Mesela kazanıp kazanmamak diil yeğeeen mesele gerçek olabilmekte :KK15:Teşekkür ederim bu bakış açın beni mutlu etti

eline sağlık . hiç denemediğim bi lezzet.
evde avakado var ama baya bi ham.
bebek için almıştım. çok sert olunca poşetleyip buzdolabına geri koydum. umarım olgunlaşır

eline sağlık . hiç denemediğim bi lezzet.
evde avakado var ama baya bi ham.
bebek için almıştım. çok sert olunca poşetleyip buzdolabına geri koydum. umarım olgunlaşır
Aslında dısarda bi dolapta beklet çabuk yumuşar olgunlaşır

Aslında dısarda bi dolapta beklet çabuk yumuşar olgunlaşır
sıkıntı şu ki . ben bi küçük parça kestim avakadodan. sert olunca kullanamadım tabi
o yüzden küflenir diye dolaba koydum.
ne yapmalıyım ki .dışarı mı koyayım

Back
X