- 24 Eylül 2011
- 3.593
- 8.513
Bütün gruplarda muafiyet işleminin mezunlara otomatik olacağı yazıyordu.Aksis - İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi. Muafiyet işlemlerini burdan yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün gruplarda muafiyet işleminin mezunlara otomatik olacağı yazıyordu.Aksis - İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi. Muafiyet işlemlerini burdan yapıyorsunuz
Merhaba,derslere baktınız mı,sizde de 7 ders mi görünüyor ?Benimki görünüyor size de bir sorayim dedim. Öğrenci belgesi diye arama yapınca cikiyor.
Facebook gruplarında güncel bilgiler oluyor bende ordan gördümBütün gruplarda muafiyet işleminin mezunlara otomatik olacağı yazıyordu.
Evet 7 ders var hepimizde ayni.Merhaba,derslere baktınız mı,sizde de 7 ders mi görünüyor ?
Online kayit yaptiriyorsunuz auzefin sitesinden. Sizden istenilen kimliktir diplomalardir onlari taratip gonderiyorsunuz. Harc parasini oduyorsunuz ders secimini zaten universitenin kendisi yapiyor. Uygulamasini indirip ders kitaplarini oradan gorebiliyorsunuz.Merhabalar ben 7 sene önce aöf işletme bölümünden mezun oldum istanbul üniversitesi 4 yıllık çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum ama kayıtlar işleyiş nasıl oluyor okuyan arkadaşlardan yardım rica ediyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Muaf olduğunuz dersler dersler arasında görünmedi mi? YAa benimde tüm derslerim hâlâ görünüyorBenim 4 derse düşmüş şükür
Çok şükür benimde 4 derse düşmüşBenim 4 derse düşmüş şükür
Mezunsanız otomatik silinecek. İlk gün olduğu için gecikmeler olabilir merak etmeyin.Merhaba arkadaşlar. Aksis dersler kısmında 7 ders görünüyor benim.Otomatik muafiyet olmayacak mıydı ? Tarih, Türk dili falan görünüyor.
merhaba, staj çalışan için nasıl olacak. bilginiz varmı.Evet son sene staj var
Hayır daha stajla alakalı hiç bişey belli degilmerhaba, staj çalışan için nasıl olacak. bilginiz varmı.
Ay ben hiç baslamadim çalışmayaBuradan da sorayım,nasıl gidiyor çalışmalar
Ben de cok az bakabildim daha.Konular çok ve ozellikle anatomi de yabanci kelimeler fazla.Son haftaya birakmamak lazim.Birbirimize gaz verelim burdan :)Ay ben hiç baslamadim çalışmaya
Evet çok fazla Latince tıbbi terimler çok..Ben de cok az bakabildim daha.Konular çok ve ozellikle anatomi de yabanci kelimeler fazla.Son haftaya birakmamak lazim.Birbirimize gaz verelim burdan :)
Hangi bölüm istiyorsunuzIstedigim bolumu orada goremedim malesef cok tesekkur ederim yardiminiz için.