- 15 Ekim 2017
- 32
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba okulun uygulaması var onu indirip pdf yada video şeklinde calısabiliyorsunuz. Dersler calıstıgınız takdirde zor degil. Ama eger vaktiniz yoksa özet kitap almak isterseniz satıs yapan bir cok kişi varMerhaba arkadaşlar bende 2 üni çocuk gelişimi yeni kayıt oldum atauniye dersler filan nasıl çalışılıyor kitap almak gerekir mi zor mu bu bölüm
Çok teşekkür ederimMerhaba okulun uygulaması var onu indirip pdf yada video şeklinde calısabiliyorsunuz. Dersler calıstıgınız takdirde zor degil. Ama eger vaktiniz yoksa özet kitap almak isterseniz satıs yapan bir cok kişi var
Ben Atatürk uniye kayıt oldumValla ayni okul mu bilmiyorum ama kolay diyenlere sasirdim istanbul universitesi cok zor.
Bende ist ünv evet zor ama calısılsa yapılmayacak bişey degil.Valla ayni okul mu bilmiyorum ama kolay diyenlere sasirdim istanbul universitesi cok zor.
Atatürk ünv de önlisans okudum ist ünv cok daha kolaydı sınavları dersleri.Ben Atatürk uniye kayıt oldum
Evet calisinca oluyor.Bende ist ünv evet zor ama calısılsa yapılmayacak bişey degil.
Ataturku bilmiyorum ama istanbulda anne cocuk beslenmesi bana zor gelmistiAtatürk ünv de önlisans okudum ist ünv cok daha kolaydı sınavları dersleri.
Özet kitapları her yerde bulabilirmiyizMerhaba okulun uygulaması var onu indirip pdf yada video şeklinde calısabiliyorsunuz. Dersler calıstıgınız takdirde zor degil. Ama eger vaktiniz yoksa özet kitap almak isterseniz satıs yapan bir cok kişi var
Ben benim aldıgım Facebook sayfasını söyleyeyim size çocuk gelişimi ders calısma sınıfı beyazadam sayfanın adı leyla beyazadam dan alıyorum 4 senedir neredeyse cok memnunjmÖzet kitapları her yerde bulabilirmiyiz
Teşekkür ederim bakayım bendeBen benim aldıgım Facebook sayfasını söyleyeyim size çocuk gelişimi ders calısma sınıfı beyazadam sayfanın adı leyla beyazadam dan alıyorum 4 senedir neredeyse cok memnunjm
Mezun olduktan sonra özelde çalışma imkanı nasıl? Kreş veya anaokulunda iş bulmakta sıkıntı yaşıyor musunuz? Yoksa sadece kpss ile atanmak mı gerekiyorBence anadolu üni çünkü ben ilk istanbul auzef te kayıtlıydım sınavları çok zor ama anadolu ünide alttan ders kalmadan bitirdim hemen. Aldım diplomamı yeni hatta. Bana sorarsanız anadolu üni açık okumak hem daha kolay hemde metaryel olarak daha fazla seçenek var.. sadece çıkmış sorulara çalışıp bile geçebileceğiniz dersler oluyor. Öyle işte..
Daha hiç birşey belli degil ama sanmıyorum okul o kadar cok kişiye yer ayarlayamaz herkesin kendi bulması istenir gibiÇocuk gelişimi AUZEF lisansta staj yerini okul mu bulur biz mi buluruz acaba? Ata AÖF sosyal hizmet lisans ta okul ayarlamisti.insallah burda da böyle olur yoksa işimiz zor.
Benimde aynısı ya görünüyor.Merhaba arkadaşlar. Aksis dersler kısmında 7 ders görünüyor benim.Otomatik muafiyet olmayacak mıydı ? Tarih, Türk dili falan görünüyor.