Auzef çocuk gelişimi bölümü

annem0101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
226
297
Merhabalar ben 7 sene önce aöf işletme bölümünden mezun oldum istanbul üniversitesi 4 yıllık çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum ama kayıtlar işleyiş nasıl oluyor okuyan arkadaşlardan yardım rica ediyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Bende aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bugün baya aksilik yaşadım. Ama sorun sistemle alakalı. Başvuru istanbul yazın. İlk çıkan linke tıklayın. Oradan hesap oluşturun. Sizi zaten yönlendirecek.🌸

Bende aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bugün baya aksilik yaşadım. Ama sorun sistemle alakalı. Başvuru istanbul yazın. İlk çıkan linke tıklayın. Oradan hesap oluşturun. Sizi zaten yönlendirecek.🌸
Çok teşekkür ederim premature kızım var onun için çok istiyorum bu bölümü eşim de okumani istiyor kızıma daha fazla faydam olsun istiyorum :)

Acaba istanbul üniversitesi mi yoksa anadolu universitesi mi seçilmeli?
Bence anadolu üni çünkü ben ilk istanbul auzef te kayıtlıydım sınavları çok zor ama anadolu ünide alttan ders kalmadan bitirdim hemen. Aldım diplomamı yeni hatta. Bana sorarsanız anadolu üni açık okumak hem daha kolay hemde metaryel olarak daha fazla seçenek var.. sadece çıkmış sorulara çalışıp bile geçebileceğiniz dersler oluyor. Öyle işte..

Bence anadolu üni çünkü ben ilk istanbul auzef te kayıtlıydım sınavları çok zor ama anadolu ünide alttan ders kalmadan bitirdim hemen. Aldım diplomamı yeni hatta. Bana sorarsanız anadolu üni açık okumak hem daha kolay hemde metaryel olarak daha fazla seçenek var.. sadece çıkmış sorulara çalışıp bile geçebileceğiniz dersler oluyor. Öyle işte..
Istedigim bolumu orada goremedim malesef :KK43: cok tesekkur ederim yardiminiz için.

X