Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim premature kızım var onun için çok istiyorum bu bölümü eşim de okumani istiyor kızıma daha fazla faydam olsun istiyorum :)Bende aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bugün baya aksilik yaşadım. Ama sorun sistemle alakalı. Başvuru istanbul yazın. İlk çıkan linke tıklayın. Oradan hesap oluşturun. Sizi zaten yönlendirecek.
Kayır hatırlatma formunu mu doldurmam gerekiyorBende aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bugün baya aksilik yaşadım. Ama sorun sistemle alakalı. Başvuru istanbul yazın. İlk çıkan linke tıklayın. Oradan hesap oluşturun. Sizi zaten yönlendirecek.
Hesap olusturdum fakatBende aynı bölüme kayıt yaptıracağım. Bugün baya aksilik yaşadım. Ama sorun sistemle alakalı. Başvuru istanbul yazın. İlk çıkan linke tıklayın. Oradan hesap oluşturun. Sizi zaten yönlendirecek.
4 yıllık istanbul universitesininAcaba istanbul üniversitesi mi yoksa anadolu universitesi mi seçilmeli?
Hangi bolumdesiniz?Ben okuyorum canım ikinci sınıfa geçtim
Hesap olusturdum fakat
Kullanıcı adı hatalı diyor anlamadım
Çocuk gelişimi canimHangi bolumdesiniz?
Nasil okumak kolay mi dersler sinavlar zorlayici mi? Bir de lisans mi ön lisans mi?Çocuk gelişimi canim
Nasıl zor mu uzaktan pekiBen okuyorum canım ikinci sınıfa geçtim
Çok teşekkür ederimKullanıcı adınız TC kimlik numaranız.
Canım zor değil inan bide bu pandemi sürecinde sınavlar hep online oldu bu sene . Kopya çektik resmen:) önlisans okuyorum benNasil okumak kolay mi dersler sinavlar zorlayici mi? Bir de lisans mi ön lisans mi?
Hayır değil 1 hafta çalışsan derslere yeterNasıl zor mu uzaktan peki
Ben on kayıt yaptım ama onay kodu gelmedi telefona da bakmıyorlarHayır değil 1 hafta çalışsan derslere yeter
Bence anadolu üni çünkü ben ilk istanbul auzef te kayıtlıydım sınavları çok zor ama anadolu ünide alttan ders kalmadan bitirdim hemen. Aldım diplomamı yeni hatta. Bana sorarsanız anadolu üni açık okumak hem daha kolay hemde metaryel olarak daha fazla seçenek var.. sadece çıkmış sorulara çalışıp bile geçebileceğiniz dersler oluyor. Öyle işte..Acaba istanbul üniversitesi mi yoksa anadolu universitesi mi seçilmeli?
Istedigim bolumu orada goremedim malesef cok tesekkur ederim yardiminiz için.Bence anadolu üni çünkü ben ilk istanbul auzef te kayıtlıydım sınavları çok zor ama anadolu ünide alttan ders kalmadan bitirdim hemen. Aldım diplomamı yeni hatta. Bana sorarsanız anadolu üni açık okumak hem daha kolay hemde metaryel olarak daha fazla seçenek var.. sadece çıkmış sorulara çalışıp bile geçebileceğiniz dersler oluyor. Öyle işte..