- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Çok haklısın canımBende evlendiğimden beri ailelerimden uzaktayım dediğin gibi insan yetemiyor.. Bende 4.5 yaşında yollmaya başladım kızları ozaman daha iyi oldular
olur canım , fark etmez.Ama ben diğerlerini 2367 ye yolladım yanlış mı oldu:26:
Don dondur da...50 kuruşluk olanın yeride , 50 liralık olanın yeride k.... üzeri olduktan sonra
Biri git uyu desin bana ; devrelerim yanıyor , salon kadını çizgimi zorluyorum
Don dondur da...50 kuruşluk olanın yeride , 50 liralık olanın yeride k.... üzeri olduktan sonra
Biri git uyu desin bana ; devrelerim yanıyor , salon kadını çizgimi zorluyorum
angel teknoloji kısmına herkes senı yazmıs.
ben dahil.
ne dıyorsun bu işe
Evet zor..Ben şu an kreşe gönderiyorum ,çünkü yemek yapmak,evi temizlemek,dinlenmek için yardım edecek kimsem yok..Ailelerden çok uzak şehirdeyiz...Bir de erken doğan çocukların hele tek uyaranla birlikte olduklarında ki o tek uyaran ben oluyorum,gelişimleri daha geriden gelebiliyormuş veyahut otistik belirtilere daha sık rastlanıyormuş..Anne olarak bir yere kadar yetebiliyorsun...Hele de yalnızsan...Çocuklar en güzel kendi yaşıtları arasında daha iyi gelişim gösterip sosyalleşiyorlar bana ve eşime göre....Kreşin de katkısı çok oldu bize açıkçası...Evde yediremediğim yemeği kreşte arkadaşlarından özenip yiyorlar....Paylaşmayı ,arkadaşlığı öğreniyorlar....
bana simdi posta mı koydunuz siz ikiniz
yakarım bu topigi
Benim saçma rumuzum
Benimle erkek arkadaşımın adlarının kısaltması.
En yakın zamanda değiştirme talep edeceğim, daha önce reptomim'e de açıklamıştım.
Düşünmeden ve aceleci hareket etmenin cezasını çekiyorum.
İyiyim canım sağolDeğiştirdim canım diğerini sevmiyordum bu daha iyi oldu
ikizlerden sonra mı oldu senin 1 tane daha yoksa önce mi ?
Tekil hamileliğin nasıl olduğunu merak ediyorum da..Hatta zaman zaman istiyorum sonra şu 2 yaş sendromlarını düşünüp aman boşver diyorum...
Olacağı ne biliyor musun ?
Biz birbirimizi nereye yazdığımızı bilmeden iyi niyet çerçevesinde27:) farklı farklı yerlere yazıp durduk.
Angel ; o hiç oy kullanmayan angel hep tekno'ya yazıldı.
Sonuç bizler adımızı aday listesinde dahi göremezken , angel teknolojinin tek adayı olarak ünvanı alır
Biz birbirimizi nereye yazdığımızı bilmeden iyi niyet çerçevesinde27:) farklı farklı yerlere yazıp durduk.
Sonuç bizler adımızı aday listesinde dahi göremezken , angel teknolojinin tek adayı olarak ünvanı alır
tülay ve fikret ...iyi mi
tuttu mu
Benim saçma rumuzum
Benimle erkek arkadaşımın adlarının kısaltması.
En yakın zamanda değiştirme talep edeceğim, daha önce reptomim'e de açıklamıştım.
Düşünmeden ve aceleci hareket etmenin cezasını çekiyorum.
tülay ve fikret ...iyi mi
tuttu mu
aynen öyle.
biz aday adayı bile olamayız
İşte bu yüzden gitmeni istemiyordum:)
Ablaya sor, kavga edecek kimsem kalmamıştı
iyiki geri döndün
İyi ama sadce sizler biliyosunuz teknolojiye ilgimi
Ama ben neden kiste yapmadığımın açıklamasını yaptım kiben yazdığıma pişman oldum
çünkü hatun liste yapmayacakmışneyse daha zaman var, belkı o kısmı çıkarttırırım listeden