İyidir kaymaklı ekmek kadayıfım sen nasılsın (bu nasıl sevgi gösterisi ciddi ciddi yazanlar var bide)
Dondurmalı künefemm
Ne kadar bilinçli bir seçmen olduğumun ispatı işte yine ;
En teknolojik üye=angel
her türlü burjuvayım diyorsun yani
Bak ben o seçeneği boş bıraktım sahi angel öyle mi
çok iyi etmişsin canım
biz boş bırakmadıkta n'oldu
Küçük çocuk bakmak bayağı zor ama yıllar gelip geçiyor.. Çok zor büyüttüm ben ama çok şükür
Ne kadar bilinçli bir seçmen olduğumun ispatı işte yine ;
En teknolojik üye=angel
Canım çekti...
Çiçek böcekli hitapları kullanalım lütfen, olan var olmayan var.....
Bunu tlfk'ye sormanız lazımo güzel insana
Hemen angel yazıp yollayayım
1 kuruşluk ve 50 kuruşluk don giyen bifo , burdasın yakaladımSeni varya seni
Dibimde olaydın yerdin şimdi. Benim kaldığımın yerin altında var. Hataya yakın olmanın nimetleri
Tlfk birşey sual edeceğim. Tlfk neyin kısaltması araya seslileri koyuyorum ama anlam katamıyorum o sessizlere :44:
Evet zor..Ben şu an kreşe gönderiyorum ,çünkü yemek yapmak,evi temizlemek,dinlenmek için yardım edecek kimsem yok..Ailelerden çok uzak şehirdeyiz...Bir de erken doğan çocukların hele tek uyaranla birlikte olduklarında ki o tek uyaran ben oluyorum,gelişimleri daha geriden gelebiliyormuş veyahut otistik belirtilere daha sık rastlanıyormuş..Anne olarak bir yere kadar yetebiliyorsun...Hele de yalnızsan...Çocuklar en güzel kendi yaşıtarı arasında daha iyi gelişim gösterip sosyalleşiyorlar bana ve eşime göre....Kreşin de katkısı çok oldu bize açıkçası...Evde yediremediğim yemeği kreşte arkadaşlarından özenip yiyorlar....Paylaşmayı ,arkadaşlığı öğreniyorlar....
her türlü burjuvayım diyorsun yani
Len cahal 1 kuruş tedavülden kalktı millet günahını vermiyor o paraya don mu verirler
ok. yolla.
angel yaz ve 2267 ye yolla
geri dönüş olursa senindir
1 kuruşluk ve 50 kuruşluk don giyen bifo , burdasın yakaladımSeni varya seni
Hatun her türlü lakabının hakkını veriyor mu veriyor...
Bize de haddimi bilmek düşüyor, saygılar burjuva Arkangel
Dibimde olaydın yerdin şimdi. Benim kaldığımın yerin altında var. Hataya yakın olmanın nimetleri
Tlfk birşey sual edeceğim. Tlfk neyin kısaltması araya seslileri koyuyorum ama anlam katamıyorum o sessizlere :44: