Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:nazar::nazar::nazar:Küçük çocuk bakmak bayağı zor ama yıllar gelip geçiyor..:KK31:Çok zor büyüttüm ben ama çok şükür :KK31:

Evet zor..Ben şu an kreşe gönderiyorum ,çünkü yemek yapmak,evi temizlemek,dinlenmek için yardım edecek kimsem yok..Ailelerden çok uzak şehirdeyiz...Bir de erken doğan çocukların hele tek uyaranla birlikte olduklarında ki o tek uyaran ben oluyorum,gelişimleri daha geriden gelebiliyormuş veyahut otistik belirtilere daha sık rastlanıyormuş..Anne olarak bir yere kadar yetebiliyorsun...Hele de yalnızsan...Çocuklar en güzel kendi yaşıtları arasında daha iyi gelişim gösterip sosyalleşiyorlar bana ve eşime göre....Kreşin de katkısı çok oldu bize açıkçası...Evde yediremediğim yemeği kreşte arkadaşlarından özenip yiyorlar....Paylaşmayı ,arkadaşlığı öğreniyorlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çekti...
Çiçek böcekli hitapları kullanalım lütfen, olan var olmayan var.....:KK52::KK14:

Dibimde olaydın yerdin şimdi. Benim kaldığımın yerin altında var. Hataya yakın olmanın nimetleri:KK76:

Tlfk birşey sual edeceğim. Tlfk neyin kısaltması araya seslileri koyuyorum ama anlam katamıyorum o sessizlere :44:

Dibimde olaydın yerdin şimdi. Benim kaldığımın yerin altında var. Hataya yakın olmanın nimetleri:KK76:

Tlfk birşey sual edeceğim. Tlfk neyin kısaltması araya seslileri koyuyorum ama anlam katamıyorum o sessizlere :44:

bunu ben de sormustum tlfke.
hatta hep telfik diyordum kendı kendıme ne alakaysa:KK1:
ne var ki ögrendim:KK14:

Evet zor..Ben şu an kreşe gönderiyorum ,çünkü yemek yapmak,evi temizlemek,dinlenmek için yardım edecek kimsem yok..Ailelerden çok uzak şehirdeyiz...Bir de erken doğan çocukların hele tek uyaranla birlikte olduklarında ki o tek uyaran ben oluyorum,gelişimleri daha geriden gelebiliyormuş veyahut otistik belirtilere daha sık rastlanıyormuş..Anne olarak bir yere kadar yetebiliyorsun...Hele de yalnızsan...Çocuklar en güzel kendi yaşıtarı arasında daha iyi gelişim gösterip sosyalleşiyorlar bana ve eşime göre....Kreşin de katkısı çok oldu bize açıkçası...Evde yediremediğim yemeği kreşte arkadaşlarından özenip yiyorlar....Paylaşmayı ,arkadaşlığı öğreniyorlar....

Çok haklısın canım:KK31:Bende evlendiğimden beri ailelerimden uzaktayım dediğin gibi insan yetemiyor..:KK31:Bende 4.5 yaşında yollmaya başladım kızları ozaman daha iyi oldular:KK31:

1 kuruşluk ve 50 kuruşluk don giyen bifo , burdasın yakaladım :KK35: Seni varya seni :KK35:

Don dondur da...50 kuruşluk olanın yeride , 50 liralık olanın yeride k.... üzeri olduktan sonra:KK8:

Biri git uyu desin bana ; devrelerim yanıyor , salon kadını çizgimi zorluyorum:KK37:

Benim saçma rumuzum:KK53:
Benimle erkek arkadaşımın adlarının kısaltması.
En yakın zamanda değiştirme talep edeceğim, daha önce reptomim'e de açıklamıştım.
Düşünmeden ve aceleci hareket etmenin cezasını çekiyorum.:KK14:

X