Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği:KK51:

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız:KK14:

Ausencia ile repoyu tahmin ediyorum zaten:KK54:
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum:KK14:

Amma çeneniz var yazacağımı unutuyorum son gördüğüme cevap veriyorum:KK53:

Tlfk açıklamasan hep içimden teleferik olarak okuyorum. Artık tülay derim :)))

Ausencia kesinlikle sana katılıyorum k.. k..dır. K.. a değer verirsen çok ,k...ı kalkar sonra :KK53::KK53:

Margi 50 kuruş zatenn hepsinin ederi kızım markayı basıyor oluyor 5 lira pehhh:KK14:

İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği:KK51:

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız:KK14:

Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum:KK14:

Söylemem:18::18::18::18::18:

Narmik bende annem çalıştığından dolayı 2.5 yaşında kreşe gittim ve dediğin gibi sosyal gelişimi çok iyi yönde etkiliyor. Ben 8 yaşında annem kardeşime hamileydi elekt su fat yatırırdım. Korkmazdım hiç halledemem diye annem hamileydi eve gelirdi öğlen aralarında tuzsuz yemek zorundaydı herşeyi ona sofra hazırlardım.

Kardeşim 1. sınıfa başlamadan 1 sene önce gitti onu annanem büyütmüştü allah rahmet eylesin o kadar büyük fark oldu ki çocukta 1 sene öncesiyle 1 sene sonrasında.

Kesinlikle bir çocuk 2 sene kreşe gitmeli oradakiler eğitimli insanlar senin uğraşsan aklına gelemeyecek şeyleri onlar yapıyorlar yoğurt kapağından kelebek yapıyorlar mesala.

Çok doğru bir karar vermişsin.
Ben de 3,5 yaşında anaokuluna başladım ve iyi ki göndermişler diyorum...Kendi kendime yetmesini bilirim,yalnız kalmaktan hiç korkmam,hatta severim de... Beni şimdi kreşe gönderiyorum diye eleştirenler var ama çok ta tınnnn...Çok iyi yaptığımı düşünüyorum gelişimleri açısından...Üstelik ilişkilerimiz de gayet iyi...

Canım ikizler 8 yaşındalar onlar 5.5 yaşındayken oğlum oldu..:KK31:Şuan 28 aylık:KK31:Çok farklı ben ikizlerde nerdeyse ölüyordum..:KK19:Ama tek hamileliğim çok rahat geçti nerdeyse sokakta doğacaktı..:KK52::KK52::KK52::KK52:

Ayy maşallah yaaa :nazar: :nazar: :nazar: Kime sorsam ikizlerden sonra tekil doğum yapmışsa hiç kıyaslanmaz bile diyorlar...En azından kendine ayıracak zamanın kalıyor..Neyseki bebeklik zamanlarını atlattık..O dönemler çok zordu benim için....Tekden sonra ikizleri olanlar ise epey zolandıklarını söylüyorlar...

Bak yine hayaller kurdum yaa..Ama 1 sene içinde iki kez üst üste ikiz hamilelik beni çok yordu.............. Kısmet artık.........Çok şükür Allaha verdikleri için..........Allah kendini hazır hisseden ve çok isteyen herkese nasib etsin inşallah.....

En başta Melodicim için duacıyım bu konuda....:KK16:

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

Adını kalbime yazdım MELODİ :KK14::KK14:

sade sizler diye kücümseme bu topigi kac iş okuyor biliyor musun
:KK53:

Tabii ya , burada halka sesleniyoruz ; bilinçli kadınların gelişimine ön ayak oluyoruz.

Ama ben neden kiste yapmadığımın açıklamasını yaptım ki:KK14:

Her açıklamanın geçerliliği olsaydı....Sen yolla listeni kurtul.
Şimdi bana burada abla abla derken ''yılın ablası go to the şaziye'' deseler için cız etmeyecek mi mesela:KK37:

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

:KK53::KK53:sen lıstenı yolladın mı?*
Canın sağolsun:KK9:

bir de tribünlere oynamıyor musun, deli ediyorsun adamı:KK47::KK47:

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

Az susun yazdıklarım gözden kaçıyor ya:84:

X