Bende tülin ve faik olduklarını düşündüm.
Beyin işte düşünüyor ,yerli yersiz
Ben yaramaz' a yazmıştım.
Ama ben neden kiste yapmadığımın açıklamasını yaptım ki
Reptomim hak ediyor onu
Oraya da yazmıştım ama değişiklik talep edeceğim ; o ünvanı daha yaramaz birine vermek istiyorum
Benimde s3 üm var bende tekno üye olayım ozaman banane bende istiyorummmmmmm
senin içine sinmesi önemli, canım iyi olmuş
Canın sağolsunsen böyle söyledikçe
valla niyetim ciddiyete biniyor
ciddiyim ben
İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri
Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız
Ausencia ile repoyu tahmin ediyorum zaten
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum
kızlar ''yaramaz'' iyi anlamda mıymış
ben kötü anlamda sandım ve birini yazdım oraya
Ben de 3,5 yaşında anaokuluna başladım ve iyi ki göndermişler diyorum...Kendi kendime yetmesini bilirim,yalnız kalmaktan hiç korkmam,hatta severim de... Beni şimdi kreşe gönderiyorum diye eleştirenler var ama çok ta tınnnn...Çok iyi yaptığımı düşünüyorum gelişimleri açısından...Üstelik ilişkilerimiz de gayet iyi...Narmik bende annem çalıştığından dolayı 2.5 yaşında kreşe gittim ve dediğin gibi sosyal gelişimi çok iyi yönde etkiliyor. Ben 8 yaşında annem kardeşime hamileydi elekt su fat yatırırdım. Korkmazdım hiç halledemem diye annem hamileydi eve gelirdi öğlen aralarında tuzsuz yemek zorundaydı herşeyi ona sofra hazırlardım.
Kardeşim 1. sınıfa başlamadan 1 sene önce gitti onu annanem büyütmüştü allah rahmet eylesin o kadar büyük fark oldu ki çocukta 1 sene öncesiyle 1 sene sonrasında.
Kesinlikle bir çocuk 2 sene kreşe gitmeli oradakiler eğitimli insanlar senin uğraşsan aklına gelemeyecek şeyleri onlar yapıyorlar yoğurt kapağından kelebek yapıyorlar mesala.
Çok doğru bir karar vermişsin.
Canım ikizler 8 yaşındalar onlar 5.5 yaşındayken oğlum oldu..Şuan 28 aylık Çok farklı ben ikizlerde nerdeyse ölüyordum.. Ama tek hamileliğim çok rahat geçti nerdeyse sokakta doğacaktı..
İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri
Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum
sade sizler diye kücümseme bu topigi kac iş okuyor biliyor musun
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri
Canın sağolsun
Ben kaçırmışım o kısımı.
Eğer hala çok iyi tanımamaksa geçerli sebep, tanıdığınız insanlara oy verin demiyorlar ki...
Kısaca reddedildi...
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri