Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği

tlfk
angel
aftır
nevreste
surri

Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız

Ausencia ile repoyu tahmin ediyorum zaten
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum

Amma çeneniz var yazacağımı unutuyorum son gördüğüme cevap veriyorum

Tlfk açıklamasan hep içimden teleferik olarak okuyorum. Artık tülay derim :)))

Ausencia kesinlikle sana katılıyorum k.. k..dır. K.. a değer verirsen çok ,k...ı kalkar sonra

Margi 50 kuruş zatenn hepsinin ederi kızım markayı basıyor oluyor 5 lira pehhh

Söylemem:18::18::18::18::18:

Ben de 3,5 yaşında anaokuluna başladım ve iyi ki göndermişler diyorum...Kendi kendime yetmesini bilirim,yalnız kalmaktan hiç korkmam,hatta severim de... Beni şimdi kreşe gönderiyorum diye eleştirenler var ama çok ta tınnnn...Çok iyi yaptığımı düşünüyorum gelişimleri açısından...Üstelik ilişkilerimiz de gayet iyi...

Canım ikizler 8 yaşındalar onlar 5.5 yaşındayken oğlum oldu..Şuan 28 aylıkÇok farklı ben ikizlerde nerdeyse ölüyordum..Ama tek hamileliğim çok rahat geçti nerdeyse sokakta doğacaktı..

Ayy maşallah yaaa Kime sorsam ikizlerden sonra tekil doğum yapmışsa hiç kıyaslanmaz bile diyorlar...En azından kendine ayıracak zamanın kalıyor..Neyseki bebeklik zamanlarını atlattık..O dönemler çok zordu benim için....Tekden sonra ikizleri olanlar ise epey zolandıklarını söylüyorlar...

Bak yine hayaller kurdum yaa..Ama 1 sene içinde iki kez üst üste ikiz hamilelik beni çok yordu.............. Kısmet artık.........Çok şükür Allaha verdikleri için..........Allah kendini hazır hisseden ve çok isteyen herkese nasib etsin inşallah.....

En başta Melodicim için duacıyım bu konuda....

Adını kalbime yazdım MELODİ

sade sizler diye kücümseme bu topigi kac iş okuyor biliyor musun

Tabii ya , burada halka sesleniyoruz ; bilinçli kadınların gelişimine ön ayak oluyoruz.

Ama ben neden kiste yapmadığımın açıklamasını yaptım ki

Her açıklamanın geçerliliği olsaydı....Sen yolla listeni kurtul.
Şimdi bana burada abla abla derken ''yılın ablası go to the şaziye'' deseler için cız etmeyecek mi mesela

sen lıstenı yolladın mı?*
Canın sağolsun

bir de tribünlere oynamıyor musun, deli ediyorsun adamı

Az susun yazdıklarım gözden kaçıyor ya:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…