İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri
Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız
Ausencia ile repoyu tahmin ediyorum zaten
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum
İsmini saydıklarım beni nerelere yazdıklarını hemen söylesinler yoksa dağıtırım bu topiği
tlfk
angel
aftır
nevreste
surri
Hemen cevap bekliyorum, ben gerekli hatırlatmalarımı hep yaptım ama acaba siz ne yaptınız
Ausencia ile repoyu tahmin ediyorum zaten
Repo bir sürpriz yaparsan, insan kafası nasıl patlatılır fiili olarak açıklarım sana kuzum
ya o yaramaz dedigi hani en afacanı gibi düşün
tatlı cadı gibi yani
bana öyle geldi
sen lıstenı yolladın mı?*
bir de tribünlere oynamıyor musun, deli ediyorsun adamı
Ben de 3,5 yaşında anaokuluna başladım ve iyi ki göndermişler diyorum...Kendi kendime yetmesini bilirim,yalnız kalmaktan hiç korkmam,hatta severim de... Beni şimdi kreşe gönderiyorum diye eleştirenler var ama çok ta tınnnn...Çok iyi yaptığımı düşünüyorum gelişimleri açısından...Üstelik ilişkilerimiz de gayet iyi...
Ayy maşallah yaaaKime sorsam ikizlerden sonra tekil doğum yapmışsa hiç kıyaslanmaz bile diyorlar...En azından kendine ayıracak zamanın kalıyor..Neyseki bebeklik zamanlarını atlattık..O dönemler çok zordu benim için....Tekden sonra ikizleri olanlar ise epey zolandıklarını söylüyorlar...
Bak yine hayaller kurdum yaa..Ama 1 sene içinde iki kez üst üste ikiz hamilelik beni çok yordu.............. Kısmet artık.........Çok şükür Allaha verdikleri için..........Allah kendini hazır hisseden ve çok isteyen herkese nasib etsin inşallah.....
En başta Melodicim için duacıyım bu konuda....
İyi ama sadce sizler biliyosunuz teknolojiye ilgimi
Bende faydası çokturkreşin siz etraftakilerden daha iyi bilirsiniz
Canım sen bilirsin ama daha küçükler sende yeni atlatmışsın zor zamanları biraz daha bekle derim..Ben çok memnunum verdiğim aradan
Amin canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Ben ve tribünlere oynamak... Çok uzak bana bu
liste nerede listenin hepsi dolacak mı yoksa boş bırakma hakkım var mı. Tüm soruları asla cevaplamadım şimdiye kadar boş bırakırım hep
kızlar ''yaramaz'' iyi anlamda mıymış
ben kötü anlamda sandım ve birini yazdım oraya
Hüsnü iletinizle bir yere rumuz cuk oturuyordu, oraya.
Unutamam o anı.
Hala gülüyorum...
liste nerede listenin hepsi dolacak mı yoksa boş bırakma hakkım var mı. Tüm soruları asla cevaplamadım şimdiye kadar boş bırakırım hep
Yaşım 20 lerde olsa bekleyeyim de....Malum yaş meselesi canım.......
Telo hepsi dolacak mı bunun
Telo hepsi dolacak mı bunun
Merhaba, Arkangel nasılsın banlandığın da senin için üzüldüm çünkü sebebini bilmiyorduk arkadaşlarda senin için baya bir uğraştılar
Söylemem:18::18::18::18::18:
En başta Melodicim için duacıyım bu konuda....
Adını kalbime yazdım MELODİ
sen lıstenı yolladın mı?*
Hüsnü iletinizle bir yere rumuz cuk oturuyordu, oraya.
Unutamam o anı.
Hala gülüyorum...
Melodi Hanım , lütfen seçmenler üzerinde baskı uygulamayalım , rica edeceğim
melo şüphelenecegın ınsan mıyım ben kırıldım yani
ne dediysek odur yani