Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gün önce şehir dışında olacacağımı sizlere haber vermiştim , kimse göremedi sanırım biberoncum görmüş sadece
Neyse özledim sizleri öpüyorum çok
İnanki o msjını hiiç görmedim
Ama ama betülüm gerçekten ben de austa arada bir kulaklarını çınlattık bak sen de onu görmemişsin
Ausumun dediği gibi seni bi öpsek olmadı bi daha öpsek olmadı doddaman öpsek affedilmeye yeter mi
Halay çekiyorlar dolmacım , halay başı olmak ister misin
Oyyy kuzum ya ne zaman yazdın görmemişim :26: Biberooooooooooooon böyle durumlarda özelden uyar beni canım
Döndün mü şimdi , ama arada yazdım ben seni , betül nerede kara listeme aldı onu dedim gelmiyor diye
Bizde seni kocaman öpsek , olur mu ki
Günaydın hayırlı cumalar eylülcüm
Anam hafta ne çabuk geçti gitti , daha yeni hayırlı cumalar yazmıştın sen sanki
Nooolduuu bi durum mu var kardeşş
niye durduruyosun beni
ehliyet ruhsat
pek girmiyosun kız dolma
Oyyy kuzum ya ne zaman yazdın görmemişim :26: Biberooooooooooooon böyle durumlarda özelden uyar beni canım
Döndün mü şimdi , ama arada yazdım ben seni , betül nerede kara listeme aldı onu dedim gelmiyor diye
Bizde seni kocaman öpsek , olur mu ki
İnanki o msjını hiiç görmedim
Ama ama betülüm gerçekten ben de austa arada bir kulaklarını çınlattık bak sen de onu görmemişsin
Ausumun dediği gibi seni bi öpsek olmadı bi daha öpsek olmadı doddaman öpsek affedilmeye yeter mi
HOŞGELDİN BETÜLÜMBiberooooon beni uyar ha Buna tebessüm ettim
Ankara ' ya gitmiştim , geldim dün akşam üstü ALLAH(C.C)'ın izniyle Ausum. Yeğenimi çok özlemiştim , hasret giderdik ALLAH(C.C)'ıma şükürler olsun(amin...)
Kara listeye alma beni , her fırsatta burada oluyorum Tamam kıyamam size , öp o zaman
Evet , bende onu görmedim sayfalar öyle bir ilerlemiş ki
Öp de barışalım tamam
Dolmam , konuyla alakasız ama senin adın neden Dolma? Bu gün aklıma geldi de sorayım , dedim :82::106:
HOŞGELDİN BETÜLÜM
Benim gerçek adım dolma deeeeeerrrmiiiişiiim
Ben tombik çocukları çok severim ve yeğenimde öyle tatlı o tombikti ki
Çenesinin altı aynen şekil olarak biber dolmasına benziyordu ne biliyim severken öyle seviyordum o gün bugündür genel olarak gıdık denilen bölge benim deyişimle dolma olarak kaldı
Yani 40 yıllık gıdık oldu sana dolma
Neden budur betülüm
Aaa aşkolsun Ankaralara gelirsinde bi ben olıyım bi hevi olsun insan bi uğramaz mı
Nasıl geçti yeğenine gelmiş heralde
Küçük mü yeğenin
Öpüyoooooooruuuuummm
Hihihih teşekkür ederim Aus'um
Benden de kocaman bir amiiinnn
Nasılsınnn ? Nasıl gidiyor ?
selamlarrrr
Biz o kadar civciv düzinesi yapamayacağımıza göre en azından halay başı olak ausum
Maşallah yani daha öncede söyledim resmen civciv çiftliği kurdun kuaracan ausum
Ama şunu da atlamak istemiyorum civcivlerimin artması için her defasında senin tarfından beğenildiğimide belirtmek isterim
Biberooooon beni uyar ha Buna tebessüm ettim
Ankara ' ya gitmiştim , geldim dün akşam üstü ALLAH(C.C)'ın izniyle Ausum. Yeğenimi çok özlemiştim , hasret giderdik ALLAH(C.C)'ıma şükürler olsun(amin...)
Kara listeye alma beni , her fırsatta burada oluyorum Tamam kıyamam size , öp o zaman
Evet , bende onu görmedim sayfalar öyle bir ilerlemiş ki
Öp de barışalım tamam
Dolmam , konuyla alakasız ama senin adın neden Dolma? Bu gün aklıma geldi de sorayım , dedim :82::106:
oyy dolma nasıl yazıyosun bu kadar şeyiii
Geç oldu ama iyiyim canım . Sabahın köründe ufaklıkla tavşan yarışı oynadık , çok şanslı kerata zarlar hep ona geliyor , yenildim ve kahvemi içiyorum
Sen ?
Ben seni elimde olsa 100 kere beğenirim dolmam
İyi ki sordun betülcüm ya dolmanın hikayesini bende bilmiyordun öğrenmiş oldum sayende.
Ohh ne güzel , yeğenini görmüşsün . Bizim Yusufta dayısını sayıklıyor hep ama üşengeçliğinden kalkıp gelemiyor abim , eee bizim de onun darmadağın bekar evine gitmeyi gözümüz yemiyor
Sen kara listeye ancak şakadan girersin betülcüm , blöf hepsi blöf
Bizde öyle eylülcüm , her mesaja itinayla cevap verilir
Ausum Ausum
GÜNAAAYYYDIIIINN
Biliyorum canım benim
Eylüle verdiğin cvbı tam ben öyle yazacaktım sen benden önce davranmışsın :13:
Rastlaştık dolmam
Günaydından hallice bir tünaydın sana
Nasılsın bakalım bu sabah ?
ben geldim... nasılsın aus ablacım ?
Evet ratlaştığımıza çook sevindim
Tünaydın demi
Valla ausum yorgun ve argınım desem
Haftaya toptan ev temizlencek annemde oyalanmasın gelen kadın diye her defasında öncede perdeleri yıkar ve gün bugün dün yıkandı
Asmak kime kaldı dersin evet bildiniz bana kaldı
Amaan Allahtan daha büyük bi evde oturmuyoruz yani pencereleri daha çok ve büyük resmen kollarımda kaslar oluşmuş bi yatmış nasıl yatış öyle
Hoş geldin tatlım , bnden iyilik , senden ne var ne yok ?
Miden nasıl oldu :26:
Ooooo perde asmak , en sevdiğim iş
Desene bugün evde mıntıka temizliği var , bayılırım ama ben büyük temizlikten sonra bir kahve yapıp o misss gibi evde oturmaya .
Bende eşimi bekliyorum , yukarıda yazdım sevgili kayınvalideminin retinası yırtılmış , ona götürdü operasyona . Bizde Yusufla takılıyoruz evde
valla ablacım öğleden sonra iznim başlıyor eve geçicem yarında yola çıkıyouz hafta içi tedavi olcam bakalım...ağrılarım devam ediyor sırtıma vurmuş vaziyette ağrım.. safra kesesi ağrısıdır diyorlar ... şimdilik malesef sadece bekliyorum
Hoş geldin tatlım , bnden iyilik , senden ne var ne yok ?
Miden nasıl oldu :26:
Ooooo perde asmak , en sevdiğim iş
Desene bugün evde mıntıka temizliği var , bayılırım ama ben büyük temizlikten sonra bir kahve yapıp o misss gibi evde oturmaya .
Bende eşimi bekliyorum , yukarıda yazdım sevgili kayınvalideminin retinası yırtılmış , ona götürdü operasyona . Bizde Yusufla takılıyoruz evde