Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Allah nurlar içinde yatırsın canım babam benim için süs bitkisi derdi :KK52::KK52:
Gelemiyoruz maalesef öyle işlere boyumuz biraz kısa olaydı ordan yırtacaktıkta :KK53:
Evet ausum ya kusura bakma msjını sonrada gördüm çok geçmiş olsun nasıl olmuş o retinenın yırtılması :KK28: katarakla alakası varmı :26:

Mekanı cennet olsun :KK16: Seni çıt kırıldım seni :KK1:

Geldi eşim şimdi canım , 5 dk da lazerle halledilmiş , nasıl olduğunu anne de bilmiyor , bir gün aradı gözümün önünde kelebekler uçuyor dedi , bizde tansiyon sandık ama değilmiş.

Ben yavaş yavaş çıkayım tatlım :KK19:

Geldi eşim şimdi canım , 5 dk da lazerle halledilmiş , nasıl olduğunu anne de bilmiyor , bir gün aradı gözümün önünde kelebekler uçuyor dedi , bizde tansiyon sandık ama değilmiş.

AMİİN TEŞEKKÜRLER AUSUM :KK16::KK16:
İyi hallolduğuna çok sevindim :KK34:
Yeniden geçmiş olsun :KK12:
Tabii şimdi sizin plan zamanınız demi :KK23:
İyi eğlenceler ,gününüz en süperinden geçsin :KK76:
Bi sürüüüü öpüyorum :KK48::KK48:

Dilaracım safra kesesinden ben çok çektim , eğer o ise iyi bilirim sancısını . Sırta ve göğüs kafesine vurur özellikle.Karın ağrısı da cabası . 2 kez operasyon geçirdim taş sıkışmasından , şimdi de safra kesem alınacak bekliyorum bir senedir sıradayım :KK52:

Geçmiş olsun tekrar tekrar canım , öpüyorum çok :KK19:

Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadım:KK19:Taş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldum:KK9:Bir nevi:KK14:Çok geçmiş olsun canım:KK16:

AMİİN TEŞEKKÜRLER AUSUM :KK16::KK16:
İyi hallolduğuna çok sevindim :KK34:
Yeniden geçmiş olsun :KK12:
Tabii şimdi sizin plan zamanınız demi :KK23:
İyi eğlenceler ,gününüz en süperinden geçsin :KK76:
Bi sürüüüü öpüyorum :KK48::KK48:

Daha çıkmadım :KK1:

Sağol tatlım benim :KK16: Seninde keyifli geçer günün umarım .

Bilmem ne yaparız daha karar vermedik , tüm planlar Yusuf paşanın keyfine odaklı :KK1: Şimdi babası ile satranç oynamak istedi , bilmiyor ama oynuyor
:KK55:

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı mı var:26:

Evet ratlaştığımıza çook sevindim :emir_bebek::emir_bebek:
Tünaydın demi :KK30:
Valla ausum yorgun ve argınım desem :KK52::KK52:
Haftaya toptan ev temizlencek annemde oyalanmasın gelen kadın diye her defasında öncede perdeleri yıkar ve gün bugün dün yıkandı :KK23:
Asmak kime kaldı dersin evet bildiniz bana kaldı :KK53:
Amaan Allahtan daha büyük bi evde oturmuyoruz yani pencereleri daha çok ve büyük resmen kollarımda kaslar oluşmuş bi yatmış nasıl yatış öyle :KK35:

Kolay gelsin canım:KK16:

Daha çıkmadım :KK1:

Sağol tatlım benim :KK16: Seninde keyifli geçer günün umarım .

Bilmem ne yaparız daha karar vermedik , tüm planlar Yusuf paşanın keyfine odaklı :KK1: Şimdi babası ile satranç oynamak istedi , bilmiyor ama oynuyor
:KK55:

Ben de yavaştan çıkayım derken hiç bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim :KK60::KK60:
Meraklı çocuk işte :nazar:
Annesi gibi zeki ve akıllı belliki :nazar:
Sabahki ana oğulun davşan oyununuda merak ettim doğrusu :KK52:

Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadım:KK19:Taş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldum:KK9:Bir nevi:KK14:Çok geçmiş olsun canım:KK16:

Aynı şeyleri yaşamışız canım , sana da geçmiş olsun .İki kez taş kanala sıkıştı bende de , ercp ile alındı .

Şimdi ameliyatla alınacak safra kesesi ama 1 yıl oldu dosyam hala hastanede bekliyor :KK52:

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı mı var:26:

Eşimin annesi lazerle gözünden bir operasyon geçirdi bugün de onu yazmıştım canım , retinası yırtılmış .

Ben yırtmadım ama :KK1::KK1:

Ben de yavaştan çıkayım derken hiç bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim :KK60::KK60:
Meraklı çocuk işte :nazar:
Annesi gibi zeki ve akıllı belliki :nazar:
Sabahki ana oğulun davşan oyununuda merak ettim doğrusu :KK52:

Ağırdan alayım dedim ama ben de bu kadar ağır olacağını bilemedim dolmam :KK1::KK1:

Estağfurullah , annesinde bir gıdım akıl vardı onu da Yusuf aldı :KK24::KK24:

Meraklı Minik dergisi var Tübitak ın , her anneye tavsiye ederim , + 3 yaş için , her ay çok güzel faaliyetler ve oyunlar veriyor .

Bu ayda tavşan piyonlarlar var , bir ormanda ilerliyoruz , zar atarak . Hep yusuf kazandı yahu :KK1:

Evet en zor işlerden biri:KK9:Ben son yaptığımda eşimin üstüne attım :21:Ne zorlandığı mı anlasın:KK53:

Valla ne isabetli bişey yapmışsın :KK19:
Evin en ızdıraplı şeyleri ütü ve perde asmaktır heralde :KK8:
Ütüyüde fii tarihinde bi yapmıştım bi dahada yaptırmadılar :KK52:

Aynı şeyleri yaşamışız canım , sana da geçmiş olsun .İki kez taş kanala sıkıştı bende de , ercp ile alındı .

Şimdi ameliyatla alınacak safra kesesi ama 1 yıl oldu dosyam hala hastanede bekliyor :KK52:

Eşimin annesi lazerle gözünden bir operasyon geçirdi bugün de onu yazmıştım canım , retinası yırtılmış .

Ağırdan alayım dedim ama ben de bu kadar ağır olacağını bilemedim dolmam :KK1::KK1:

Meraklı Minik dergisi var Tübitak ın , her anneye tavsiye ederim , + 3 yaş için , her ay çok güzel faaliyetler ve oyunlar veriyor .

Bu ayda tavşan piyonlarlar var , bir ormanda ilerliyoruz , zar atarak . Hep yusuf kazandı yahu :KK1:
Allah kolaylık versin canım umarım sıkıntısız olur kurtulursun:KK19:Ben dün yine gittim karaciğer enzimlerim yüksek bir sürü tahlil verdi ultrasondan bakarak kanala düşen taşı çıkarma çabalarını sordu demek deformasyon oluyor:KK53::KK9:Canım sen de ihmal etme çok sıkıntılı olabiliyor sonra:KK14:
Öyle mi çok geçmiş olsun:KK16:
Yok canım sen yapmamışsındır ama birde kv ye sormak lazım:KK9:

Valla ne isabetli bişey yapmışsın :KK19:
Evin en ızdıraplı şeyleri ütü ve perde asmaktır heralde :KK8:
Ütüyüde fii tarihinde bi yapmıştım bi dahada yaptırmadılar :KK52:

Ayyy evet birde ütü nefret ediyorum:KK25:Eşim gündelik kot gömlek takılıyor ama iş yerinde kumaş pantolon:KK19:Kot gömlek ütülemek kolay ama diğeri beni çileden çıkarıyor:84:

Onu bunu bilmem ausum senin aöfde kırdığın rekorları başarıların üstüne bişey demiyim istersen :KK1:
Her dönemin dergileri vardır ve ne kadar faydalı olur o dergiler :KK55:
Tübitakın dergisi demek vaaayy çok eğitici olsa gerek iyi bulmuşsunuz valla :KK19:
OO tatlım benim kazanıncada ayrı bi mutlu oluyordur bide anneyi yeniyo ya :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilaracım safra kesesinden ben çok çektim , eğer o ise iyi bilirim sancısını . Sırta ve göğüs kafesine vurur özellikle.Karın ağrısı da cabası . 2 kez operasyon geçirdim taş sıkışmasından , şimdi de safra kesem alınacak bekliyorum bir senedir sıradayım :KK52:

Geçmiş olsun tekrar tekrar canım , öpüyorum çok :KK19:

çok korkuyorum ben yaa :KK14::KK14::KK14:

Korkma canım benim bayağı uzun zaman oldu şimdi tıp daha gelişti anestezi uygulayarak yapıyorlar:KK31:Benim o zaman anestezi uygulanmadan 45 dakika sürmüştü:KK14:

peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum... :KK52:

Ayyy evet birde ütü nefret ediyorum:KK25:Eşim gündelik kot gömlek takılıyor ama iş yerinde kumaş pantolon:KK19:Kot gömlek ütülemek kolay ama diğeri beni çileden çıkarıyor:84:

Nefret edilmez mi resmen çin işkencesi o gömleği hele kumaş pantolonu ütülemek :KK6:
Tek çizgi yapabilmek büyük yetenektir :KK52:
Ben fii tarihinde ütülediğimde 5 çizgi yapmıştım :KK53:
Bu arada geçmiş olsun nevrestecim seninde bi safra kesesi hikayen olmuş..

peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum... :KK52:

Çok geçmiş olsun nevrestenin dediği gibi tıp gerçekten her konuda çok gelişti hiç korkma Allahın izniyle onuda atlatırsın..
Bizim ailede ben ve abimin dışındakilerin hep safra keseleri alındı..
Eskilerde daha zor operasyonlar oluyormuş ablam oldu lazerle çokta rahat geçmiş..
Devir lazer devri hiiç merak etme sen

X