Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ooooo Eylül kızarmışsın kuzum

:KK12::KK12:

Ahhh dolmam diziyi seyretmiyorum ama tarihin bu can sıkıcı olaylarını çok iyi biliyorum .

Ne diyeyim , belki her şey bambaşka olacaktı , duraklama dönemine değil de şahlanmaya devam edecekti devlet bekası dedikleri :KK34: Bu arada bildiğim kadarı ile Sarı Selim ordusu başında sefere çıkmayan tek padişahmış :KK20::KK20:

Sana da günaydın tekrar :KK16:
evet nasıl olmuşş :KK23::KK23:
Amaan manyağa bak yine çok tatlı ve şaşırtıcı bi smileyle karşı karşıyayız :KK52::KK52:
DOLMİKTEN EYLÜLE DOLMİKTEN EYLÜLE :KK35::KK35:
Ordamısın eylül :KK52::KK1:

ahahaahaha :KK52::KK52:

burdayım canımm :KK53::KK52:

Herkese merhabalar, bugün bir ağırlık var üzerimde, hayırdır...

Biraz kitap okuyayım, Güneş Çavması diye bir kitap okuyorum, çok hoşuma gitti, biraz yavaş ilerliyorum oğlumdan dolayı ama bitecek bugün umarım...

konuşalım bence de çok sıkıcı geçti bugün :nazar::nazar:

her akşam 6-7 arası çok komik konular açılıyor.
ama mutlaka nedense..
eve gidene kadar takılıyorum.
bak geçen kızın biri şunu açmış.
kız şu an 20 yaşında almanyada yaşıyor. 5 yıl önce arkadaş kıtlığından dolayı sınıf arkadaşının ablasının telini almış. baya bir telde konuşmuşlar. abla kardeş olmuşlar ama hiç yüz yüze gelmemişler. bir de konu sahibin bir kuzeni ve kocası var. her bunu gördüğünde ablan nasıl napıyor diyorlarmış..
tabi o kadar çok kişi var ki çözene kadar göbeğimiz çatladı...
sonra bunlar yıllar kopuyorlar. aradan 5 yıl geçiyor. bizim kız ablasının evlendiğini öğreniyor birden eskiler aklına geliyor. en takılan şey de aklına şu: kuzenle kocası önceden ablan nasıl diye sormalarına rağmen pat diye kesmişler sormayı. neden sizce:KK9::KK9::KK9:

her akşam 6-7 arası çok komik konular açılıyor.
ama mutlaka nedense..
eve gidene kadar takılıyorum.
bak geçen kızın biri şunu açmış.
kız şu an 20 yaşında almanyada yaşıyor. 5 yıl önce arkadaş kıtlığından dolayı sınıf arkadaşının ablasının telini almış. baya bir telde konuşmuşlar. abla kardeş olmuşlar ama hiç yüz yüze gelmemişler. bir de konu sahibin bir kuzeni ve kocası var. her bunu gördüğünde ablan nasıl napıyor diyorlarmış..
tabi o kadar çok kişi var ki çözene kadar göbeğimiz çatladı...
sonra bunlar yıllar kopuyorlar. aradan 5 yıl geçiyor. bizim kız ablasının evlendiğini öğreniyor birden eskiler aklına geliyor. en takılan şey de aklına şu: kuzenle kocası önceden ablan nasıl diye sormalarına rağmen pat diye kesmişler sormayı. neden sizce:KK9::KK9::KK9:

nasıl yaaa ben bişey anlamadım :KK60:

tuhaf tuhaf yaşantılar işte :KK51::KK51: çok garip konular açılıyo gerçekten de bazıları komik oluyo bir de ben konu açıpta cevaplamayan üyelere sinir oluyorum :KK8::KK8:

X