Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydınnnnn:KK3:

Demek ben yokken topiği yakmaya karar verdiniz haa , ne olacak sizin bu yeniçeri halleriniz :KK1::KK1:

Dolmiiiiiiik :KK60::KK60::KK60: Yazarken bile gülüyorum , düşün sen ilk gördüğüm an ki halimi :KK1:

Hevim görüşemedik ne zamandır :KK19:

Kaçaklarda gelmiyor bu ara , kara liste hazırlıyorum ; gözde , betül , arzu liste başındalar :KK52:

Gazel bunalımdadır şimdi duydum ki akşam şehzade Mustafanın katli vacip kılınmış :KK20:

Biberon tatlım , koltuk+sen/ben + takıntılar... Hiç şaşırmadım .

Eveeeeeeeeeeeet yeniden günaydın herkeslere , forumda asayiş berkemal mi dolanayım azıcık :KK6:

Sırf senin açından ilgi çekmek adına ausum belki o zaman gelirsin diye yeniçeri hallerine büründük :KK52::KK52:
Ben de gazelin tarafıyım bunalım köşesindeyim :13:
Dün maloz gibi hiç bir sahnesini kaçırmadan izledim sonra tüm gece uyuyama e müstehak sana :KK53:
Valla ausum gözümün önünden gitmiyor ya fena etkiledi beni mustafanın gidişi :KK14:
Sen gerçi izlemiyormuşsun ama anlatmasam içimde havai fişek gibi patlayacak :KK53:
Hele hele o sülümanın halleriamaan nasıl gıcık oldum anlatamam ya nasıl bi babaymış öyle :KK20:
Şizofrenmidir hastamıdır nedir kendi önünde mustafayı boğdular hatta bayağı bi uğraştırdı mustafa hatta ellerinden kurtuldu bile sülüman yakalayın çabuk olun diye emir verdi neyse sonunda boğdular tabiki araya reklam girdi dedim ben artık izlemiyeyim tabiii tutamadım kendimi bi açtım sülümanın kucağında mustafa ve feryatlar içinde mustafa mustafam diye bağırıyor :KK53: sanki kendi yaptırmamaış kendi gözünün önünde olmamış gibi :KK50:
Bugün aramızda kalsın dizisi var o benim dizim matraktır biraz izliyimde kendime geleyim ama bi daha muhteşem yüzyılı izlemiyim bana engel olun biri beni durdursun :KK52::KK52:
Bu arada günaydınlar ausum canım benimmm :KK16::KK16::KK48::KK71::KK71:

Günaydın Kızlarrrrrr
28323287_6d18914844f4.gif

Amaan manyağa bak yine çok tatlı ve şaşırtıcı bi smileyle karşı karşıyayız :KK52::KK52:
DOLMİKTEN EYLÜLE DOLMİKTEN EYLÜLE :KK35::KK35:
Ordamısın eylül :KK52::KK1:

hii anladım canım hadi bakalım hayırlısı :KK12::KK12:

Ooooo Eylül kızarmışsın kuzum

:KK12::KK12:

Sırf senin açından ilgi çekmek adına ausum belki o zaman gelirsin diye yeniçeri hallerine büründük :KK52::KK52:
Ben de gazelin tarafıyım bunalım köşesindeyim :13:
Dün maloz gibi hiç bir sahnesini kaçırmadan izledim sonra tüm gece uyuyama e müstehak sana :KK53:
Valla ausum gözümün önünden gitmiyor ya fena etkiledi beni mustafanın gidişi :KK14:
Sen gerçi izlemiyormuşsun ama anlatmasam içimde havai fişek gibi patlayacak :KK53:
Hele hele o sülümanın halleriamaan nasıl gıcık oldum anlatamam ya nasıl bi babaymış öyle :KK20:
Şizofrenmidir hastamıdır nedir kendi önünde mustafayı boğdular hatta bayağı bi uğraştırdı mustafa hatta ellerinden kurtuldu bile sülüman yakalayın çabuk olun diye emir verdi neyse sonunda boğdular tabiki araya reklam girdi dedim ben artık izlemiyeyim tabiii tutamadım kendimi bi açtım sülümanın kucağında mustafa ve feryatlar içinde mustafa mustafam diye bağırıyor :KK53: sanki kendi yaptırmamaış kendi gözünün önünde olmamış gibi :KK50:
Bugün aramızda kalsın dizisi var o benim dizim matraktır biraz izliyimde kendime geleyim ama bi daha muhteşem yüzyılı izlemiyim bana engel olun biri beni durdursun :KK52::KK52:
Bu arada günaydınlar ausum canım benimmm :KK16::KK16::KK48::KK71::KK71:

Ahhh dolmam diziyi seyretmiyorum ama tarihin bu can sıkıcı olaylarını çok iyi biliyorum .

Ne diyeyim , belki her şey bambaşka olacaktı , duraklama dönemine değil de şahlanmaya devam edecekti devlet bekası dedikleri :KK34: Bu arada bildiğim kadarı ile Sarı Selim ordusu başında sefere çıkmayan tek padişahmış :KK20::KK20:

Sana da günaydın tekrar :KK16:

Ooooo Eylül kızarmışsın kuzum

:KK12::KK12:

Ahhh dolmam diziyi seyretmiyorum ama tarihin bu can sıkıcı olaylarını çok iyi biliyorum .

Ne diyeyim , belki her şey bambaşka olacaktı , duraklama dönemine değil de şahlanmaya devam edecekti devlet bekası dedikleri :KK34: Bu arada bildiğim kadarı ile Sarı Selim ordusu başında sefere çıkmayan tek padişahmış :KK20::KK20:

Sana da günaydın tekrar :KK16:

En iyisini yapıyosun ausum en akıllıca olanı izlememk :KK19:
Muhteşem yüzyılın topiğinede bi bktım herkesler bi ağlama modunda pis etkilenmişler..
Birazda dizinin saptırmaları da var tabiki..
Milletçe trajediyi seviyoruz ya..
Amaan bu dizi burada kapansın dahada bi içim tuhaf oluyor..
Annem hep kızar bize ahenkli şeyler izleyin niye oturup böyle şeyler izliyosunuz der bide ağladığımı görseydi Allah akıl fikir versin derdi :KK9:
Neysee :KK52:
Günün nasıl geçiyor ausum neler yapmaktasın neler yapıcaksın :KK8::KK6::KK12:

En iyisini yapıyosun ausum en akıllıca olanı izlememk :KK19:
Muhteşem yüzyılın topiğinede bi bktım herkesler bi ağlama modunda pis etkilenmişler..
Birazda dizinin saptırmaları da var tabiki..
Milletçe trajediyi seviyoruz ya..
Amaan bu dizi burada kapansın dahada bi içim tuhaf oluyor..
Annem hep kızar bize ahenkli şeyler izleyin niye oturup böyle şeyler izliyosunuz der bide ağladığımı görseydi Allah akıl fikir versin derdi :KK9:
Neysee :KK52:
Günün nasıl geçiyor ausum neler yapmaktasın neler yapıcaksın :KK8::KK6::KK12:

Yahu bende de var o çok ağlayıp şoka giren arkadaşlardan , diyorum ki huuu arkadaş şehzade mustafa 450 yıl önce katledildi dün akşam değil :KK34:

Günüm iyi geçiyor canım , sabah alt komşum kahveye geldi lafladık ev hanımı moduna girdim :KK6:

Bugün Yusuf ilk kez tiyatroya gitti , ben ondan daha heyecanlıyım ne yaptı acaba kuzum , okulla gittiler .

Evet canım Karamürseldeyim 9 senedir , evlenince geldim buralara .

Sen İzmitte misin ? Akşam geliyorum İzmite görüşelim :KK1:

Evet canım İzmitteyim. Ama merkez değil. Ama merkeze arabayla 5-10 dk uzaklıktayım :KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ya merak ettim , ilk önce bir selam vereyim gerçi :KK1:

Herkese selamlar :KK3:

Bu gri kart ne yahu ? Yeşil ve kırmızıyı biliyorum da az önce gri kartım oldu :26:

Yahu bende de var o çok ağlayıp şoka giren arkadaşlardan , diyorum ki huuu arkadaş şehzade mustafa 450 yıl önce katledildi dün akşam değil :KK34:

Günüm iyi geçiyor canım , sabah alt komşum kahveye geldi lafladık ev hanımı moduna girdim :KK6:

Bugün Yusuf ilk kez tiyatroya gitti , ben ondan daha heyecanlıyım ne yaptı acaba kuzum , okulla gittiler .

Evet 450 yıl sonra katledi bizdeki saflığa bak :KK52::KK52:
Ooo sabah kahvelerine başlamışız asum :nazar:
Annem kahvecidir şekersiz içer yanında mutlak çikolatası olmalı ve mutlak fala bakanı :KK9::KK9:
Ayy heyecanlılığını sevsinler onun ya demek tiyatroya gitti canım benim :KK54:
4 yaşında bravo eğitimde ilerlemşiz :KK55:
Ben ilk ortaokulda okulla gitmiştim mantarlarla ilgili bi tiyatroydu renkleri pek bi hoşuma gitmişti :KK76:

Orası bize çok ters kalıyor ama ya :KK53::KK53: Arabayla bile ters düşün :KK9: Aslen nerelisin peki.

İstanbul canım .

Kızlar ya merak ettim , ilk önce bir selam vereyim gerçi :KK1:

Herkese selamlar :KK3:

Bu gri kart ne yahu ? Yeşil ve kırmızıyı biliyorum da az önce gri kartım oldu :26:

Selam canım .

Gri kart geçersiz puan . Çünkü sana rep veren kişinin puanı ekside , o yüzden ne artı ne de eksi etkilemiyor puanını. Artıda verse ekside kendisi eksi puanda olduğu için sende gri çıkıyor , anlatabildim umarım :KK19:

Evet 450 yıl sonra katledi bizdeki saflığa bak :KK52::KK52:
Ooo sabah kahvelerine başlamışız asum :nazar:
Annem kahvecidir şekersiz içer yanında mutlak çikolatası olmalı ve mutlak fala bakanı :KK9::KK9:
Ayy heyecanlılığını sevsinler onun ya demek tiyatroya gitti canım benim :KK54:
4 yaşında bravo eğitimde ilerlemşiz :KK55:
Ben ilk ortaokulda okulla gitmiştim mantarlarla ilgili bi tiyatroydu renkleri pek bi hoşuma gitmişti :KK76:

Evet ya , bende ilk okul sonda gitmiştim o da okul götürmedi babamın arkadaşının oynadığı bir oyundu , yaşıma göre çok ağır bir oyundu ama avni amcayı izleyeyim diye gitmiştim :KK1:

Kahveyi bende sade içerim yanında da çikolata :KK56:

İstanbul canım .

Selam canım .

Gri kart geçersiz puan . Çünkü sana rep veren kişinin puanı ekside , o yüzden ne artı ne de eksi etkilemiyor puanını. Artıda verse ekside kendisi eksi puanda olduğu için sende gri çıkıyor , anlatabildim umarım :KK19:

Evet ya , bende ilk okul sonda gitmiştim o da okul götürmedi babamın arkadaşının oynadığı bir oyundu , yaşıma göre çok ağır bir oyundu ama avni amcayı izleyeyim diye gitmiştim :KK1:

Kahveyi bende sade içerim yanında da çikolata :KK56:

Teşekkür ederim Aus'um ... Tabi ki hem de çok güzel anlattın :KK16:

X