Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

evet sevgili dolma fark ettik zaten bir ileğen geçti kameranın önünden...
tamam dolmacım mustafa şuan yaşıyor olması sevindirici evet demek sülüman kararını vermiş sayın seyirciler bugün ki bölümde bol gözyaşı ve entrika olacak sakın kaçırmayın..

sevgili dolma teşekkür ederiz gelişimelerde tekrar sana bağlanacağız kolay gelsin.. (dikkat edin kendinize)

Son düzenleme:

Kısmende olsa süprüz olsada yine de her iki topikte kutlamalarımız olacak sana özel (çokta harika bi cümle olmuş )
Bu sene buruk kutlatmayız biz biberonumuza
Bu sene ayrıca eşin tarafından da bi süprüz gelebilir
Falcılar gibi konuşmuşum
Abe o güzzel ellerine ver bakayım banada falcağızına bakayım

Bugün ayrıca doksanlar da var asıl bu benim dizim hevim geçen haftada izleyememiştim bugün bakayım diycem kesinde maç vardır

Bugün ayrıca doksanlar da var asıl bu benim dizim hevim geçen haftada izleyememiştim bugün bakayım diycem kesinde maç vardır

ayy evet geçen seninle konuştuk sen dizi izlemeye gidiyorum dedin sonra bende bi baktım tvye maç var..
içimden dolmacım dizi keyfin yattı canım diye de geçirdim sen yinede bi bak yayın akışına canım..
bugün izlersin gibi geliyor sanki...

Bu arada dün dolma şenliği varmış hevim o ne güzel dodaman tepsiydi öyle
Vee ausun kekini gördün mü asıl o çok harikaydı çok güzel görünüyordu olsa direktmen o kalıbı yerdim valla

Bu arada dün dolma şenliği varmış hevim o ne güzel dodaman tepsiydi öyle
Vee ausun kekini gördün mü asıl o çok harikaydı çok güzel görünüyordu olsa direktmen o kalıbı yerdim valla

evet dolmam sen gittin koca bir tepsi nevreste dolma getirdi tepside ne tepsiydi amaaaaaa

kız ben görmedim keki linki atıver de bakayım auscumun kekine yaaaaaaa

evet dolmam sen gittin koca bir tepsi nevreste dolma getirdi tepside ne tepsiydi amaaaaaa

kız ben görmedim keki linki atıver de bakayım auscumun kekine yaaaaaaa

Link mink bilmem ben doğru düzgün konuş benimle
Bu topiğe koymuştu resmi hevim dur sayfa nosunu sana söyliyim

vallaha dolmacım ikiside enfessssss duruyorlar

auscum ellerine sağlık caımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…