Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

aynen.

yani belki gercekten hastadır.
böyle olaylar var çünkü :26: değilse de Allah bilir ne diyim

tabi allah bilir ama nedense son zamnlarda bi güvensizlik oluştu bende...okuyoruz yardım edebilceğimiz bişeylr varmı diye bakıyoruz.....cidden hastaysa rabbim şifa versin ne diyeyim

tabi allah bilir ama nedense son zamnlarda bi güvensizlik oluştu bende...okuyoruz yardım edebilceğimiz bişeylr varmı diye bakıyoruz.....cidden hastaysa rabbim şifa versin ne diyeyim

ya da okuyoruz diyeceğimizi diyoruz ama bakıyorsun konu sahibinden bir cacık olmaz. zaman harcadığımzla kalıyoruz. bdv de bir konu var ya şimdi cinli büyülü bir sevgili...konu sahibinin sevgilisi face şifresini verdi diye güvenmiş gitmiş evinde kalmış.. neler neler..

Hukuk ofisinin içinde yapıyomuş İpek aaa, hüddam cin büyüyü..
Ama olsun face şifresi verdi mi herşey süt liman

aynne....aaa ben görmedim o koyunu bakam bii

Hukuk ofisinin içinde yapıyomuş İpek aaa, hüddam cin büyüyü..
Ama olsun face şifresi verdi mi herşey süt liman

valla bunlara her şey müstehak. referansı kuvvetli diye kuzenin arkadaşıymış ya evinde kalabiliyor.
bilemiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama Allah bir akıl vermiş yerli yerinde kullanalım diye. insanlar nasıl bariz yanlışları ayırt edemiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…