Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Tepsideki dolmaların cazibesine kimse dayanamıyor:KK53:
İyiyim canım sen nasılsın:KK16:

Aynen öyle hele şu an kahvaltı dahi yapmamışken bayağı bayağı bi cazip geliyor anlatamam :KK52::KK52:
Çok teşekkürler nevrestecim iyiyim bende :KK12:
Hep söyliyim söyliyim diyorum bugüne kısmetmiş söylüyorum :KK1:
Avatarındaki resim çok harika insana huzur veriyor :KK19:

Aynen öyle hele şu an kahvaltı dahi yapmamışken bayağı bayağı bi cazip geliyor anlatamam :KK52::KK52:
Çok teşekkürler nevrestecim iyiyim bende :KK12:
Hep söyliyim söyliyim diyorum bugüne kısmetmiş söylüyorum :KK1:
Avatarındaki resim çok harika insana huzur veriyor :KK19:

Teşekkür ediyorum canım:KK16:Ben de öyle hissediyorum değiştirmek istemiyorum o nedenle:KK17:

Evet canım ikizlerim ve oğlum var:KK34:
Olsun daha önce tanıtım sohbeti yapmamıştık:KK9::KK19:

Evet doğru söylüyosun :13:
Kaç yaşındalar pıtırcıklar :KK55:
Benimde çok yakın bi arkadaşımın ikiz oğlu var doğum olsun bebeklik dönemleri olsun biraz zorlandı fakat şu an 2.sınıfa gidiyorlar artık büyüdüler o kadar zorlukları yok :KK76:

Evet doğru söylüyosun :13:
Kaç yaşındalar pıtırcıklar :KK55:
Benimde çok yakın bi arkadaşımın ikiz oğlu var doğum olsun bebeklik dönemleri olsun biraz zorlandı fakat şu an 2.sınıfa gidiyorlar artık büyüdüler o kadar zorlukları yok :KK76:

1 ay sonra 9 olacaklar canım:KK34:3. sınıfa gidiyorlar:KK31:Ben de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var:KK31::KK9:

1 ay sonra 9 olacaklar canım:KK34:3. sınıfa gidiyorlar:KK31:Ben de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var:KK31::KK9:

oo sen bebeklik dönemini filan atlatmışsın ben daha küçük sanıyordum Allah bağışlasın :nazar::nazar:
Okul ve okuma adına zorlukların vardır sanırım annelerin hakkı ödenmiyor valla her daim destekçiler :KK16:
Hangi şehirdesin nevreste bi mahsuru yoksa tabiki :KK1:

oo sen bebeklik dönemini filan atlatmışsın ben daha küçük sanıyordum Allah bağışlasın :nazar::nazar:
Okul ve okuma adına zorlukların vardır sanırım annelerin hakkı ödenmiyor valla her daim destekçiler :KK16:
Hangi şehirdesin nevreste bi mahsuru yoksa tabiki :KK1:

Sağol canım çok şükür atlattık:KK31:
Öyle canım her daim peşlerindeyim:KK31:Okula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim:KK9:
Gaziantepteyim canım:KK34:
Birazda sen anlat:KK9:

Sağol canım çok şükür atlattık:KK31:
Öyle canım her daim peşlerindeyim:KK31:Okula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim:KK9:
Gaziantepteyim canım:KK34:
Birazda sen anlat:KK9:

ooo nevrestecim hamaratlılığının kaynağı çıktı :KK9:
ben de ankaradayım memur ve öğrenci şehri :KK52:

Hiç yerimde duramıyorum:KK9:
Sen ne yapıyorsun o şehirde peki:KK19:Yaş kaç -evli bekar:KK52:
tayincisiniz ondan heralde yerinde duramıyorsun veya sevincinden yerinde duramıyorsun :KK1::KK1::KK52::KK52:
Ben doğma büyüme buralıyım zaten :KK9::KK9:
Nasıl bi cümle oldu :KK53:
Bekarım yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim :KK52:

hu huu hanımlar merhaba : ))

nasılsınız ?

yeni konu açmak istiyorum, ancak gülmeyin nereden açılıyor bulamadım :) öncesinde de bir kere acmıştım o zaman da aynı sıkıntıyı çekmiştim : ))

bi yardım edin

hu huu hanımlar merhaba : ))

nasılsınız ?

yeni konu açmak istiyorum, ancak gülmeyin nereden açılıyor bulamadım :) öncesinde de bir kere acmıştım o zaman da aynı sıkıntıyı çekmiştim : ))

bi yardım edin

Konu nedir onu öğrenelim yardım ederiz:KK34:

X