• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Tepsideki dolmaların cazibesine kimse dayanamıyor:27:
İyiyim canım sen nasılsın:16:

Aynen öyle hele şu an kahvaltı dahi yapmamışken bayağı bayağı bi cazip geliyor anlatamam :52::52:
Çok teşekkürler nevrestecim iyiyim bende :12:
Hep söyliyim söyliyim diyorum bugüne kısmetmiş söylüyorum :1:
Avatarındaki resim çok harika insana huzur veriyor :29:

Aynen öyle hele şu an kahvaltı dahi yapmamışken bayağı bayağı bi cazip geliyor anlatamam :52::52:
Çok teşekkürler nevrestecim iyiyim bende :12:
Hep söyliyim söyliyim diyorum bugüne kısmetmiş söylüyorum :1:
Avatarındaki resim çok harika insana huzur veriyor :29:

Teşekkür ediyorum canım:16:Ben de öyle hissediyorum değiştirmek istemiyorum o nedenle:17:

Evet canım ikizlerim ve oğlum var:34:
Olsun daha önce tanıtım sohbeti yapmamıştık:9::29:

Evet doğru söylüyosun :13:
Kaç yaşındalar pıtırcıklar :55:
Benimde çok yakın bi arkadaşımın ikiz oğlu var doğum olsun bebeklik dönemleri olsun biraz zorlandı fakat şu an 2.sınıfa gidiyorlar artık büyüdüler o kadar zorlukları yok :32:

Evet doğru söylüyosun :13:
Kaç yaşındalar pıtırcıklar :55:
Benimde çok yakın bi arkadaşımın ikiz oğlu var doğum olsun bebeklik dönemleri olsun biraz zorlandı fakat şu an 2.sınıfa gidiyorlar artık büyüdüler o kadar zorlukları yok :32:

1 ay sonra 9 olacaklar canım:34:3. sınıfa gidiyorlar:31:Ben de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var:31::9:

1 ay sonra 9 olacaklar canım:34:3. sınıfa gidiyorlar:31:Ben de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var:31::9:

oo sen bebeklik dönemini filan atlatmışsın ben daha küçük sanıyordum Allah bağışlasın :nazar::nazar:
Okul ve okuma adına zorlukların vardır sanırım annelerin hakkı ödenmiyor valla her daim destekçiler :16:
Hangi şehirdesin nevreste bi mahsuru yoksa tabiki :1:

oo sen bebeklik dönemini filan atlatmışsın ben daha küçük sanıyordum Allah bağışlasın :nazar::nazar:
Okul ve okuma adına zorlukların vardır sanırım annelerin hakkı ödenmiyor valla her daim destekçiler :16:
Hangi şehirdesin nevreste bi mahsuru yoksa tabiki :1:

Sağol canım çok şükür atlattık:31:
Öyle canım her daim peşlerindeyim:31:Okula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim:9:
Gaziantepteyim canım:34:
Birazda sen anlat:9:

Sağol canım çok şükür atlattık:31:
Öyle canım her daim peşlerindeyim:31:Okula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim:9:
Gaziantepteyim canım:34:
Birazda sen anlat:9:

ooo nevrestecim hamaratlılığının kaynağı çıktı :9:
ben de ankaradayım memur ve öğrenci şehri :52:

Hiç yerimde duramıyorum:9:
Sen ne yapıyorsun o şehirde peki:29:Yaş kaç -evli bekar:52:
tayincisiniz ondan heralde yerinde duramıyorsun veya sevincinden yerinde duramıyorsun :1::1::52::52:
Ben doğma büyüme buralıyım zaten :9::9:
Nasıl bi cümle oldu :53:
Bekarım yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim :52:

hu huu hanımlar merhaba : ))

nasılsınız ?

yeni konu açmak istiyorum, ancak gülmeyin nereden açılıyor bulamadım :) öncesinde de bir kere acmıştım o zaman da aynı sıkıntıyı çekmiştim : ))

bi yardım edin

tayincisiniz ondan heralde yerinde duramıyorsun veya sevincinden yerinde duramıyorsun :1::1::52::52:
Ben doğma büyüme buralıyım zaten :9::9:
Nasıl bi cümle oldu :53:
Bekarım yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim :52:

Evet tayinciyiz:1:
Ben de başarılar diliyorum:42::1:

hu huu hanımlar merhaba : ))

nasılsınız ?

yeni konu açmak istiyorum, ancak gülmeyin nereden açılıyor bulamadım :) öncesinde de bir kere acmıştım o zaman da aynı sıkıntıyı çekmiştim : ))

bi yardım edin

Konu nedir onu öğrenelim yardım ederiz:34:

Back