Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

valla bunlara her şey müstehak. referansı kuvvetli diye kuzenin arkadaşıymış ya evinde kalabiliyor.
bilemiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama Allah bir akıl vermiş yerli yerinde kullanalım diye. insanlar nasıl bariz yanlışları ayırt edemiyor acaba?

Birinci eşiyle de büyülü muskalı bi hikayesi varmış adamın
Kurdun eline kuzu düşmüş resmen

Konu sahibi ne içiyosa bende ondan istiyorum, ben çok düşünmekten beynim yoruluyo da bazen

Son düzenleme:
Birinci eşiyle de büyülü muskalı bi hikayesi varmış adamın
Kurdun eline kuzu düşmüş resmen

Konu sahibi ne içiyosa bende ondan istiyorum, ben çok düşünmekten beynim yoruluyo da bazen

bunlar doğuştan mı saftirik acaba yoksa aileden mi geliyor anlamıyorum. yani en azından ailesi nerede kalacaksın gibi soruları sormuyor mu bunlara inanılmaz merak ediyorum.
bir de yani cin min büyü müyü gerçek şeyler olsa insanlar neden çalışıp duruyorlar. amerika basar parayı en kral hocayı getirir. şöyle bir okutur ülkesini. tamamdır. aa hele seçim zamanları ne gerek var öyle çabalamaya. iki nefes tamamdır.

Merhaba bu arada herkese :KK17:
Ben çok duramıyorum da daldım birden konuya, pardon

selam çekirgeee hoşgeldinnn
t61006.gif

Ben misafir hiç sevmiyorum. Bu konuda nasıl Türk'üm hatta diye düşünürüm hep :KK1:

Allah çekilebilir kılsın canımmmm :KK16:

Ve de çok çok geçmiş olsun :KK54:

Ben misafir çok severim, ama gün içinde 30-35 kişi gelince :KK43:
Bir iyileşseydim, neyse yapacak birşey yok, çok teşekkür ederim kuzu :KK19:

GÜNAAAAYYYYDIIIINNN AUSUM CANIMMM :KK19:
Dün pat diye çıkmış oldum ausum onun için kusuruma bakma :KK16:
Diğer sayfalara bakamadım direkt sana yazıyım dedim amma bayağı dolmuş sayfalar iyi bi geyik çevirmişsiniz dün benden sonra :KK52:
Bugün nasılsın bakem topiğimizin prensesi topiğimizin güzeller güzeli :KK12::KK12::115:
Bide uzun zamandır şu resmi cızmıyordum bugün içimden geldi yine cızıyımda ausuma göndereyim dedim :98:

Ya bende bu resmi ne zamandır koymuyorsun enişten kızıyor diyecektim :KK9:

İyiyim şeker parem , işlerim vardı dışarda hallettim geldim , şimdide nihayet koltukları almaya geldiler , Boş odada arya söylüyorum :KK52:

Dediğini yapmışsın ve gece üşenmeden döktürmüşsün :KK19:
İşte tam istediğim kek ooff offf çok harika görünüyor yutkunmaktan tükürük kalmadı :KK52:
Ellerin dert görmesin ausum hem poaçan hem kekin süüppeer valla yusuf çok şanslı :KK16:
Sağlıkla ağız tadıyla yiyin ben heviyide unutmayın :KK53:

Sağol tatlım , gece dayanamadım girdim mutfağa .

Selamlar , keyifli muhabbetler herkese :KK3:

X