Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Afiyet olsun :KK1:
Şekersiz mi içiyosun :KK28:
Ben dün o konuştuklarımızdan esinlenip bi kek yiyemedim ama :KK52:

şekersiz içiyorum süt kırıyor zaten çayın sertliğini.
ben de bu sabah angelina j'nin 42 kilo olduğunu okudum da 1,75 boyla sabahtan beri bir şey yemedim. irademi kullanıyorum:KK9:

Konu nedir onu öğrenelim yardım ederiz:KK34:

aşkol nevreste : )) sen istesen ben hiç sorgulamaz direkt söylerdim nasıl olacağını : )))
şaka bir yana kadınların ilişkilerde yaptığı hatalar ile alakalı hemcinslerimin de fikrini alacağım bir başlık açmak niyetindeyim.

şekersiz içiyorum süt kırıyor zaten çayın sertliğini.
ben de bu sabah angelina j'nin 42 kilo olduğunu okudum da 1,75 boyla sabahtan beri bir şey yemedim. irademi kullanıyorum:KK9:

42 kilomu ne diyosun :KK53::KK53:
ben ölem o zaman :KK52:
çay tiryakliği yoktur bende ama içtimmide şekerli içiyorum bi bardak fakat artık şekersizde içebiliyorum dediğin gibi süt koyunca çayın sertliğini kırıyor ve hoş bi tat oluyor :KK1:
Yalllnıız yine şekerli içeceğim zamanlar içerim mesela bi poaçayla içildimi mutlak şeker koyarım :KK53:

aşkol nevreste : )) sen istesen ben hiç sorgulamaz direkt söylerdim nasıl olacağını : )))
şaka bir yana kadınların ilişkilerde yaptığı hatalar ile alakalı hemcinslerimin de fikrini alacağım bir başlık açmak niyetindeyim.

Ben sana daha çok yardımcı olmak için soruyorum:KK19:
Kadın'a Dair :nazar:Bu bölüme açabilirsin diye düşünüyorum ne dersin:26:Sayfanın başında yeni konu aç var ordan açabilirsin:KK34:

Ben sana daha çok yardımcı olmak için soruyorum:KK19:
Kadın'a Dair :nazar:Bu bölüme açabilirsin diye düşünüyorum ne dersin:26:Sayfanın başında yeni konu aç var ordan açabilirsin:KK34:

Nevreste görüyor musun ? o kadar telkin vs.re yine pek bir işe yaramamış, önyargım hala tam olarak kırılmamış...

Teşekkür ederim tatlım, kusuruma da bakma bende kavramlar azıcık karıştı : ))

bir konu açacağım lütfen fikirlerinizle beni yalnız bırakmayın...

Nevreste görüyor musun ? o kadar telkin vs.re yine pek bir işe yaramamış, önyargım hala tam olarak kırılmamış...

Teşekkür ederim tatlım, kusuruma da bakma bende kavramlar azıcık karıştı : ))

bir konu açacağım lütfen fikirlerinizle beni yalnız bırakmayın...

Önemli değil canım:KK19:
Kolay gelsin:KK3:

Şimdide karpuza mı başladın :KK52:
Ama ama o smileylardan bizde yok :KK19:
Nirelerden buldun onları bakem :KK15:

evettt :KK9::KK9:

sen bulamazsın
d422fffaffda.gif
:KK51::KK51:

yok mu kimse :KK31:
bugünkü 2. üyelik mevzusuna takılı kaldım :KK14:

X