Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hoş geldin canım , gözlerimiz yollarda kaldı dolma ile :KK19:

Ama KPSS den dolayı ses etmiyoruz sana :KK1:

Nasıl gidiyor , dağları bayırları bitirdin mi ?

:KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet canım , soru çözüyordum bu arada KK'dan çıkış yapmış sistem farkında değilim :103:

Bitti de soruları çözüyorum ,Jeolojik devirlerden başladım , göller , platolar , vadiler vs. derken en son kıyı tiplerinde bitirdim :KK1:

Ünite derin , yavaş çalışıyorum dersaneye göre sistemim yok , orda konuları pekiştiriyorum kendi pragramımı oturttum yavaştan , ne kadar ağır çalışırsam o kadar sindirdiğimi farkettim konuları :KK34:

Sen nasılsın ? :nazar:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet canım , soru çözüyordum bu arada KK'dan çıkış yapmış sistem farkında değilim :103:

Bitti de soruları çözüyorum ,Jeolojik devirlerden başladım , göller , platolar , vadiler vs. derken en son kıyı tiplerinde bitirdim :KK1:

Ünite derin , yavaş çalışıyorum dersaneye göre sistemim yok , orda konuları pekiştiriyorum kendi pragramımı oturttum yavaştan , ne kadar ağır çalışırsam o kadar sindirdiğimi farkettim konuları :KK34:

Sen nasılsın ? :nazar:

İyiyim canım benim , boş boş geçiyor bu ara günlerim .

Aynen öyle betülcüm , okumuş olmak için okumak , geçeyim gitsin demek Kpss de işe yaramıyor , sindir sen iyice , orada da bir başarı bekliyorum senden :KK16:

İyiyim canım benim , boş boş geçiyor bu ara günlerim .

Aynen öyle betülcüm , okumuş olmak için okumak , geçeyim gitsin demek Kpss de işe yaramıyor , sindir sen iyice , orada da bir başarı bekliyorum senden :KK16:

Olsun dinlen , arada böyle yapmak iyidir :KK34:

Bende senin gibi düşünüyorum , KPSS çok başka bir boyutmuş onu anladım :KK34:

ALLAH(C.C) razı olsun , elimden geleni yapacağım inşaALLAH(C.C) , taktir RABBİM(C.C)'in :KK16::KK16::KK16:

Öyle dedim ama dayanamadım dolmam , bak betülcüm gelince hemen sarılıp kucakladım :KK1:

Ausun ben bu beğenemiyorum , bu sistemi beğenmedim :KK4::KK4::KK4:

dolmam ya merak edip netten baktım ben şimdi ne merem bir şeydir bu kayısı döneri diye , yaaa çok güzel bir şey sanki o :KK56:

Nasıl canım çekti off off .

Ben geçen gün sana profiterol resmi koydum gördün mü ?

[sıze=3]sadece kayısı döneri olsa yine iyi ausum ne meremlik şeyler var ki ben kayısıyı sevmem ona rağmen yaptıkları şeyler çok süper :KK39::KK39::KK9:
Sizin komşunun getirdiği kayısıda gün kurusu :KK52:
Işte hem gün kurusundan hem normal kayısının çikolatalısını yapmışlar :KK53:
Ay kıyamam sana ausum nefistir ya ablamda tadımlık çeşit getirmiş ama az da olsa ne bereketli çıktı yahu :KK51:
Harbiden ciddiyim ver adresini sana azda olsa çeşit yapıp gönderiyim ciddiyim :KK16:
Yooo görmedim profitrolunu yemek bölümüne koyucam dedin ama şimdi onca sayfa arasında nasıl bulucam sayfa numarası nedir ausum :KK53:
[/sıze]

iyi akşamlar ,

ausum :KK16:

Hevim ( çabuk dön özledik ):KK16:

Dolmam (ablanla hasret gider canım) :KK16:

Biberoncum , sen ve oğlun nasıl oldunuz ? :KK16:

Gazelcim ,sende özlendin :KK16:

Nasılsınız arkadaşlar...:KK14::KK14:
[sıze=3]
betülüm :KK54:
Evet ya ablam geldi yarında gidecek onun için çok hızlı bi şekilde herşeyi yapıyoruz hani filmlerde vardır ya hızlandırılmış 2 saatlik filmi 2 dkda dıııırrrrtt çevirirler biter gider :KK52::KK52:
Nasılsın betülüm kpssyle çok yakınlaşmışsınız günlerini hep onunla geçiriyormuşsunuz :KK52::KK52:
[/sıze]

ben geldim. :)

ne zamandır gelemedim, radarlarım açık ama, ismim geçmiş, akşamına buradayım.:) geçmişe bakamadım, umarım herkes iyidir, afiyettedir...ben de ufaktan bütünleme çalışmaya başlasam mı diye düşünüyorum, bir yandan da kitap okumak keyifli, biraz daha bekle diyorum kendime.:)

[sıze=3]hoşgeeeelllddiiinn :KK16::KK16:
Evet ausumla senin kulaklaını çınlattık ama daha doğrusu çınlatmanın ötesi öttürtmüşüz :KK9::KK9:
Nasılsın biberonum gözümüz topik yollarında kaldı :KK52::KK53:
[/sıze]

Olsun dinlen , arada böyle yapmak iyidir :KK34:

Bende senin gibi düşünüyorum , KPSS çok başka bir boyutmuş onu anladım :KK34:

ALLAH(C.C) razı olsun , elimden geleni yapacağım inşaALLAH(C.C) , taktir RABBİM(C.C)'in :KK16::KK16::KK16:

Ausun ben bu beğenemiyorum , bu sistemi beğenmedim :KK4::KK4::KK4:

He ya , izin vermiyor her zaman , yeter be beğenileştiğiniz diyor sistem :KK1:

Olsun canım ben anladım sen beğendin onu :KK16:

[sıze=3]sadece kayısı döneri olsa yine iyi ausum ne meremlik şeyler var ki ben kayısıyı sevmem ona rağmen yaptıkları şeyler çok süper :KK39::KK39::KK9:
Sizin komşunun getirdiği kayısıda gün kurusu :KK52:
Işte hem gün kurusundan hem normal kayısının çikolatalısını yapmışlar :KK53:
Ay kıyamam sana ausum nefistir ya ablamda tadımlık çeşit getirmiş ama az da olsa ne bereketli çıktı yahu :KK51:
Harbiden ciddiyim ver adresini sana azda olsa çeşit yapıp gönderiyim ciddiyim :KK16:
Yooo görmedim profitrolunu yemek bölümüne koyucam dedin ama şimdi onca sayfa arasında nasıl bulucam sayfa numarası nedir ausum :KK53:
[/sıze]

Ahh canım benim yaaa , çok teşekkürler bende sana bol bol fıstıklı , çikolatalı pişamaniyelerden yollarım , saray helvaları ile beslenirim seni:KK16::KK16:Almış kadar oldun sağol canım .

Anam bende unuttum sayfa numarasını şimdi , boş ver :KK52:

[sıze=3]
betülüm :KK54:
Evet ya ablam geldi yarında gidecek onun için çok hızlı bi şekilde herşeyi yapıyoruz hani filmlerde vardır ya hızlandırılmış 2 saatlik filmi 2 dkda dıııırrrrtt çevirirler biter gider :KK52::KK52:
Nasılsın betülüm kpssyle çok yakınlaşmışsınız günlerini hep onunla geçiriyormuşsunuz :KK52::KK52:
[/sıze]

En güzeli :KK16:

Hızlı hızlı gider senden hasretini :KK1:

Haberler çabuk yayılıyor , KPSS ve ben ayrılamıyoruz bu sene :KK51::KK51: :KK1::KK1:

He ya , izin vermiyor her zaman , yeter be beğenileştiğiniz diyor sistem :KK1:

Ahh canım benim yaaa , çok teşekkürler bende sana bol bol fıstıklı , çikolatalı pişamaniyelerden yollarım , saray helvaları ile beslenirim seni:KK16::KK16:Almış kadar oldun sağol canım .

Anlayışlı insanın hali bir başka oluyor :KK52::KK52:

he ya , izin vermiyor her zaman , yeter be beğenileştiğiniz diyor sistem :KK1:

ahh canım benim yaaa , çok teşekkürler bende sana bol bol fıstıklı , çikolatalı pişamaniyelerden yollarım , saray helvaları ile beslenirim seni:KK16::KK16:almış kadar oldun sağol canım .

şaka yaptım ausum insan yazdığı şeylerin yanı sıra sayfa numaralarını da aklında tutsa kafa kalmaz heralde :KK53::KK53:
çeşitlerin içinde çikolatalı pişmaniyede vardı ausum :KK56:
Içimden geldi valla senin de tatmanı isterim ileğ gardaşı değilmiyiz :KK19:
Bi bakıyım çeşit yapabileceğim kadar mı değilse bi dahaki sefere :KK55:

Kızlarr :KK3:

Dolmam , Ausum :KK19:

Ben çıkıyorum , sorular gözümün önünde dururken konuşamıyorum ya :KK37:

ALLAH(C.C)'a emanet olun :KK54::KK16:

Kızlarr :KK3:

Dolmam , Ausum :KK19:

Ben çıkıyorum , sorular gözümün önünde dururken konuşamıyorum ya :KK37:

ALLAH(C.C)'a emanet olun :KK54::KK16:

Sende allaha emanet ol betülüm esasında sana bişey soracaktım fakat lakin çıkıyormuşsun neyse artık olurasa halledememişsem karşılaşınca sorarım :KK16::KK16:
İyi çalışmalar :KK19:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sende allaha emanet ol betülüm esasında sana bişey soracaktım fakat lakin çıkıyormuşsun neyse artık olurasa halledememişsem karşılaşınca sorarım :KK16::KK16:
İyi çalışmalar :KK19:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sor Dolmam , bekliyorum :KK34:

Senin için 5 dk geç çıkmışım ne olur yani :KK16::KK16:

Sor Dolmam , bekliyorum :KK34:

Senin için 5 dk geç çıkmışım ne olur yani :KK16::KK16:

Canııımmmmm :KK16::KK16:
Nasıl anlatsam betülüm annem için bi isteğim olcaktı..
Dua öğreniyor bi çok duayı yarım biliyor ve ve o yarım bildiği duaları tamalama istiyor sonra diğer duaları üstüne ekleyip öğrenmek istiyor..
Bunu için kuzenim müzik kutusu aldı bilirmisin bilmiyorum hafıza kartıylada çalışıyor flaşh belleklede..
hafıza kartına dua eklemiş ama annemin bilmediği çok dua var dediğim gibi annem önce yarım bildiklerini tamamlamak istiyor..
sözün kısası :KK9:
hafıza kartına dua yüklemek istiyoruz fakat bunun için ücretsiz sitelerden olması gerekiyor ki atayabilelim aksi taktirde yükleyemiyoruz..
bu konuda bize yardımcı olabilcekmisin diycektim :KK28:

Canııımmmmm :KK16::KK16:
Nasıl anlatsam betülüm annem için bi isteğim olcaktı..
Dua öğreniyor bi çok duayı yarım biliyor ve ve o yarım bildiği duaları tamalama istiyor sonra diğer duaları üstüne ekleyip öğrenmek istiyor..
Bunu için kuzenim müzik kutusu aldı bilirmisin bilmiyorum hafıza kartıylada çalışıyor flaşh belleklede..
hafıza kartına dua eklemiş ama annemin bilmediği çok dua var dediğim gibi annem önce yarım bildiklerini tamamlamak istiyor..
sözün kısası :KK9:
hafıza kartına dua yüklemek istiyoruz fakat bunun için ücretsiz sitelerden olması gerekiyor ki atayabilelim aksi taktirde yükleyemiyoruz..
bu konuda bize yardımcı olabilcekmisin diycektim :KK28:

Canım benim , ALLAH(C.C) annenin yardımcısı olsun :KK16:

Yardım etmeyi çok isterdim canım , elimde öyle bir sistem yok ve bildiğim ücretsiz sitede yok ki :KK50:

Üzüldüm ya yardım etmeyi çok isterdim , internet üzerinden açsan annen dinlese olmaz mı ? :KK34:

Canım benim , ALLAH(C.C) annenin yardımcısı olsun :KK16:

Yardım etmeyi çok isterdim canım , elimde öyle bir sistem yok ve bildiğim ücretsiz sitede yok ki :KK50:

Üzüldüm ya yardım etmeyi çok isterdim , internet üzerinden açsan annen dinlese olmaz mı ? :KK34:

Çok saolsaın betülüm :KK19:
Biliyorum yardımcı olacağın olsaydı anında yardım ederdin Allah razı olsun yinede bi sürü beklettim zamnını aldım :KK76:
her defasında interneti açıp dinlemek biraz zor oluyor hazır elinde müzik kutusu varken elinin altında istediği zaman dinlerdi çok kolay olurdu..
yeniden ilgilendiğin için çok teşekkürler betülüm :KK16:

X