Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Çok saolsaın betülüm :KK19:
Biliyorum yardımcı olacağın olsaydı anında yardım ederdin Allah razı olsun yinede bi sürü beklettim zamnını aldım :KK76:
her defasında interneti açıp dinlemek biraz zor oluyor hazır elinde müzik kutusu varken elinin altında istediği zaman dinlerdi çok kolay olurdu..
yeniden ilgilendiğin için çok teşekkürler betülüm :KK16:

Cüzzi bir ücretle bilgisayarcılardan halledebilirsiniz bence :KK34: aklıma geldi de :44:

ALLAH(C.C) senden de razı olsun , ne demek hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol :KK16:

şaka yaptım ausum insan yazdığı şeylerin yanı sıra sayfa numaralarını da aklında tutsa kafa kalmaz heralde :KK53::KK53:
çeşitlerin içinde çikolatalı pişmaniyede vardı ausum :KK56:
Içimden geldi valla senin de tatmanı isterim ileğ gardaşı değilmiyiz :KK19:
Bi bakıyım çeşit yapabileceğim kadar mı değilse bi dahaki sefere :KK55:

Oyyy dolmam şaka yaptım asıl ben ,göndermiş kadar oldun balım , Ah bir de bakayım çeşitler kaldı mı diyorsun canım ya :KK16:

Sen beni almış yemiş say , ama bana oturmaya geldinizde bir gün kurusu getiriver:KK1:

heyyyyy millettt bennn gelll-dimmmm......:KK3::KK3:

auscumm:KK16:
dolmam:KK16:
betülüm:KK16:
biberoncum:KK16:
gazelcim:KK16:

vallaha sizleri çok özledim....:KK19:
nasılsınız görüşmeyeli..:KK34:
neler yapıyorsunuz bakalım..

auscumm ve dolmam bensiz girmişsiniz yemek muhabbetlerine yine siziii siziiii...:KK37:

betülüm nasılsın biraz iyi oldun mu dersler nasıl gidiyor?:KK34:

gazelcim hoşgeldin canım.. özledik canım nerelerdesin sen..:KK53:

hepinizi kocaman öpüyorum..:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Betülüm komşu geldi , o ara laflarken ben sen gitmişsin .Öptüm canım , Allah zihin açıklığı versin .:KK19:

Sağol Ausum , amin amin :KK16::KK16::KK16:

auscumm ve dolmam bensiz girmişsiniz yemek muhabbetlerine yine siziii siziiii...:KK37:

Hevimm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...!

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sen de çok özlendin :KK23::KK23::KK23:

Biraz daha iyiyim ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsun :KK16::KK16::KK16:

Dersler de iç güveysinden hallice gidiyor :KK9::KK9::KK9:

selam tatlım, iyiyim ben şükür, sen nasılsın, bende sizleri çok çok özledim, :KK5:
laptopumda arıza var, keza bağlantıda da bi problem var, ikisi bir araya geldi, girsem çıkamıyorum, çıksam giremiyorum...bir tıklamayı 10 dakka bekletiyor...çözecez inşallah da, eşim bu aralar yoğun...fırsatsızlıktan uzadı bukar...zar zor giriyorum, girsemde pek durmuyorum, bağlantı kurulum hatası diyor atıyor beni siteden :KK5:
neyse düzelince dedikodularımıza kaldığımız yerden devam ederiz...:KK52: beni unutmayın küserim valla :63:

Ooooo hevim hoş geldin balım :KK16::KK16:

Neler yaptın , nasıl geçti anneannede vakit ?

Çok mu özledin bizi
:KK17:

Arkadaşlar katılın yemek yarışmasına , linke tıklayın okuyun , çok keyifli bir yarışma , hediyelerde süpeeeer .

Hem çeyiz alışverişi yaparsınız hediye çeki ile , ben katıldım hadi rakip gelin bana kapışalım :KK1::KK1:

selam tatlım, iyiyim ben şükür, sen nasılsın, bende sizleri çok çok özledim, :KK5:
laptopumda arıza var, keza bağlantıda da bi problem var, ikisi bir araya geldi, girsem çıkamıyorum, çıksam giremiyorum...bir tıklamayı 10 dakka bekletiyor...çözecez inşallah da, eşim bu aralar yoğun...fırsatsızlıktan uzadı bukar...zar zor giriyorum, girsemde pek durmuyorum, bağlantı kurulum hatası diyor atıyor beni siteden :KK5:
neyse düzelince dedikodularımıza kaldığımız yerden devam ederiz...:KK52: beni unutmayın küserim valla :63:

Buyrun hanımefendi kime bakmıştınız :63::63: Hatırlayamadım sizi :KK52:

Sen bana ksmeden ben sana küsüm ki yine :KK1::KK1: Geçen gece biberonla muhabbetin dibine vurduk gelmedin hiç , ama baktım muhteşem yüzyılda şehzadenin ardından ağıtlar yakıyordun :KK52::KK52::KK52::KK52: Ben alıngan kadınım yahu , selam sabah vermeyince uyku tutmuyor gözümü :KK37:

Öpüyorum canım seni , şaka bir yana özledik cidden .Bir an önce yaptırın da dön aramıza .:KK16::KK16::KK16:

Günaydın Auss hayırlı cumalarrr
viannen_11.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saolsaın betülüm :KK19:
Biliyorum yardımcı olacağın olsaydı anında yardım ederdin Allah razı olsun yinede bi sürü beklettim zamnını aldım :KK76:
her defasında interneti açıp dinlemek biraz zor oluyor hazır elinde müzik kutusu varken elinin altında istediği zaman dinlerdi çok kolay olurdu..
yeniden ilgilendiğin için çok teşekkürler betülüm :KK16:

dolmacım profilde yardım istediğini gördüm eğer yardım almadıysan bi fikrim var önerebilirim :):KK16:

günaydınnnnn günaydınnnnnn günaydınnnn:KK3::KK3::KK3:

hanımlar sizleri kocaman öpüyorum..:KK16:

hayırlı cumalarınız olsun inşallah..

:13:şekerler...

Hevimm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...!

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sen de çok özlendin :KK23::KK23::KK23:

Biraz daha iyiyim ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsun :KK16::KK16::KK16:

Dersler de iç güveysinden hallice gidiyor :KK9::KK9::KK9:

hoşbulduk betülümmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

bende sizi özledim hatta dedim benim KK daki arkideşlerim ne yapıyorlar acaba diye merak da ettim :KK33:

iyi olmana çok sevindim şekerrr...
dersler de iyi canım iç güveysilerin durumları gayet iyi olur kızzzzz:KK52::KK52::KK52:
(ohh saçmlamaya başladımm):KK52::KK52::KK52:

kocaman öpüyorum seni canım benim inşallah karşılaşırız da 2 dedikodu yaparız yaaa:KK76::KK76:

:KK16:seni unutmak mümkün mü gazelim aşk olsun yaniiiiiii:KK52::KK52::KK52:

bu internet her yerde sorun canım inş eşinde bir fırsatını bulur da yaptırır :KK31:
olmuyor yani böyle tam takım kurup muhabbet edemiyoruz ki eksk kalıyoruz canım benim...:13:

bence sen internete gir ve hiçççç çıkma canımmm:KK52::KK52:
kocaman öpüyorum görüşmek üzereee:KK54:

Ooooo hevim hoş geldin balım :KK16::KK16:

Neler yaptın , nasıl geçti anneannede vakit ?

Çok mu özledin bizi
:KK17:
[/B]

hoşbulduk ausummmm şekerimmm balım narımmm:KK16::KK16::KK52:

vallaha anneannemlerin yaşadığı yer küçük bir yer olduğu için pek gezememekle birlikte şöyle bir çarşıya çıktık dolaştık..
daha çok evdeydik küçük kuzenimle vakit geçirdik küçük dediğimde 10 yaşında ama bizi görünce bebek oluyor sıpa..
onun dışında iyi geçti auscum bi değişiklik iştee...:KK31:

evettttttt özledimmm :KK16:
aşkolsun sen özlemedin mi beni :63:

Son düzenleme:
günaydınnnnn günaydınnnnnn günaydınnnn:KK3::KK3::KK3:

hanımlar sizleri kocaman öpüyorum..:KK16:

hayırlı cumalarınız olsun inşallah..

:13:şekerler...

hoşbulduk betülümmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

bende sizi özledim hatta dedim benim KK daki arkideşlerim ne yapıyorlar acaba diye merak da ettim :KK33:

iyi olmana çok sevindim şekerrr...
dersler de iyi canım iç güveysilerin durumları gayet iyi olur kızzzzz:KK52::KK52::KK52:
(ohh saçmlamaya başladımm):KK52::KK52::KK52:

kocaman öpüyorum seni canım benim inşallah karşılaşırız da 2 dedikodu yaparız yaaa:KK76::KK76:

:KK16:seni unutmak mümkün mü gazelim aşk olsun yaniiiiiii:KK52::KK52::KK52:

bu internet her yerde sorun canım inş eşinde bir fırsatını bulur da yaptırır :KK31:
olmuyor yani böyle tam takım kurup muhabbet edemiyoruz ki eksk kalıyoruz canım benim...:13:

bence sen internete gir ve hiçççç çıkma canımmm:KK52::KK52:
kocaman öpüyorum görüşmek üzereee:KK54:

hoşbulduk ausummmm şekerimmm balım narımmm:KK16::KK16::KK52:

vallaha anneannemlerin yaşadığı yer küçük bir yer olduğu için pek gezememekle birlikte şöyle bir çarşıya çıktık dolaştık..
daha çok evdeydik küçük kuzenimle vakit geçirdik küçük dediğimde 10 yaşında ama bizi görünce bebek oluyor sıpa..
onun dışında iyi geçti auscum bi değişiklik iştee...:KK31:

evettttttt özledimmm :KK16:
aşkolsun sen özlemedin mi beni :63:

Özlemez miyim hevim :KK19: Bak gözlerim yollarda bekliyorum :KK6:

Olsun evde de olsanız güzel geçmesi önemli olan . Bak sıpaya şımarıyor demek :KK55:

Bizde de bir değişiklik yok tatlım , dolma senin yokluğunda az durdu zaten :KK19:

Özlemez miyim hevim :KK19: Bak gözlerim yollarda bekliyorum :KK6:

Olsun evde de olsanız güzel geçmesi önemli olan . Bak sıpaya şımarıyor demek :KK55:

Bizde de bir değişiklik yok tatlım , dolma senin yokluğunda az durdu zaten :KK19:

tam küsecektim ama özledim deyince vazgeçtim:13:

dur öpeyim :KK54:

aynen öyle oluyor şımarıyor hatta ilgilenmeyince de küsüyor işte...

evet okudum ablası gelmiş ondan girememiş auscum:KK31:

yoksaaaa sence altında başka bişey mi var canım:KK53::KK53:

Buralarda havalı havalı dolaşaşan , rüzgar olup uçuran , güzel mi güzel civcivler yumurtlayan , arkamdan ''gece yarılarına kadar oturuyor , akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez '' diyen , takma dişleri olan bir abla varmış..

O ablaya inat sabahın köründe kalkarmış Jag ..

İntihar sebebin olurum Aus !

Günaydın..:KK14:

tam küsecektim ama özledim deyince vazgeçtim:13:

dur öpeyim :KK54:

aynen öyle oluyor şımarıyor hatta ilgilenmeyince de küsüyor işte...

evet okudum ablası gelmiş ondan girememiş auscum:KK31:

yoksaaaa sence altında başka bişey mi var canım:KK53::KK53:

Var tabii olmaz mııı :KK37:

Bak gör seni görünce çıkmaz buralardan :KK52:

Ablalara küsülür mü hiç , kucaklaşalım gel :KK19:

Buralarda havalı havalı dolaşaşan , rüzgar olup uçuran , güzel mi güzel civcivler yumurtlayan , arkamdan ''gece yarılarına kadar oturuyor , akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez '' diyen , takma dişleri olan bir abla varmış..

O ablaya inat sabahın köründe kalkarmış Jag ..

İntihar sebebin olurum Aus !

Günaydın..:KK14:

Deli manyak yaaa :KK9: ( anam manyak yazdım diye kibleme beni ha :KK52::KK52::KK52: )

Ne yaparsan yap ne yazarsan yaz yaşama sevincimi öldüremezsin jag !!!

Var tabii olmaz mııı :KK37:

Bak gör seni görünce çıkmaz buralardan :KK52:

Ablalara küsülür mü hiç , kucaklaşalım gel :KK19:

oooooo auscummm bak görüyon mu dolmayı sen:KK53:

gelince hemen sorgu masasını kurup..

sorguya çekelim..

aus haklı bu böyle olmaz ki karrrrdeşimmm:KK37:

aaaaa:KK52::KK52:

kucaklaşalımmmm ohhh:KK19::KK19:

Deli manyak yaaa :KK9: ( anam manyak yazdım diye kibleme beni ha :KK52::KK52::KK52: )

Ne yaparsan yap ne yazarsan yaz yaşama sevincimi öldüremezsin jag !!!

İntihar sebebin olurum ama hayatından çıktığın vakit tamam mı Aus ! :63:

Seni hayata bağlayan benim be , yoksa sen elinde kitabı olan , bir ileri bir geri sallanan sandalyelerde sallanan , akşam Yusuf geldiğinde onunla ilgilenip , saat akşam 9 olduğunda , bak altını çizerek de yazayım akşam 9 diyorum, akşam 9 olduğunda uykusu gelip, horul horul uyuyan birisin..

Ama hayatında ben varım , benim üzerimde istediğin kadar sinir atabilirsin , sövebilirsin :KK14: Senin haricinde gelipte bana stres atmak amaçlı sövenler olursa , yemin ederim çok fena gömerim !

Bu arada yine benden beğeni kapmak için uğraşıyorsun ama yemezler.. :63:
Kibledim (!) :63:

X