- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Merhaba Ausee
Topiğine hiç yazmamıştım bir burası kalmışş
nasılsınnn
Aaaa kusur kalmasın burasıda , iyi yapmışsın yazıp
İyiyim kuzum , sabah tembeliği , sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ausee
Topiğine hiç yazmamıştım bir burası kalmışş
nasılsınnn
Aaaa kusur kalmasın burasıda , iyi yapmışsın yazıp
İyiyim kuzum , sabah tembeliği , sen ?
iyi yapmışım dimiii
aynen bende canım çay içiyorum öylee sabahları pek kimse olmuyorr
Tembel teneke kızların hepsi öğleni bulmadan uyanmıyorlar
Bende kahve içiyorum .
evett ne güzel uyuyorlarr bizse sabahın köründe buralardaa
ayy ben 8 mart çekilişine katılacaktım başvuru bitmiş bilgi alamadım ki kimsedn :2::2:
O çekilişler çok önceden başlıyor canım , özelliklerini beğendiklerini falan yazıyorsun topikte , çekiliş falan da erken yapılıyor ki hediye seçimine vakit kalsın .
Başka çekiliş olur yine ona katılırsın .
bende istiyordum yaa konu ilk açıldığında yazmıştım da cevap veren olmadıı :2::2:
şans bir daha ki marta
Yok canım o kadar beklemene gerek yok , değişik zamanlarda çekilişler düzenleniyor , bundan önce yılbaşı vardı mesela , şimdi bayram falan olur belki .
Günaydınlar
Format attırmak kaç saatlik iş gazelim ihmal etmeyin , ooooo sensiz sensiz olmuyor ki ama
Arada çeneler düşüyor sonra yine derin sessizlik
Süpermiş.
KK daki arkadaşlarla mı ? Güzel geçti mi bari
Herkese güzel , en güzel , dünden daha güzel günler efenim
Bugün yine tembelim
Gunaydin, evet eglendik cok guzel gecti arkadas kisir yapacak evine gidecegiz. Zorla davet ettiririm kendimi.
Sorma benimde uykum geliyor , cay iciyorum cikmam lazim. Begenemiyorum mesajlarini begenemedim yeni sistemi.
Herkese güzel , en güzel , dünden daha güzel günler efenim
Bugün yine tembelim
sANA DA EN SÜPERİNDEN GÜNLER AUSUM
BUGÜN YİNE Mİ TEMBELSSİN
YUSUFTA TATİLDE YA YAPIN BİRLİKTE TEMBELLİKLERİNİZİ NE GÜZEL NE İYİ YAPIYOSUN
Yok tatlım ya Yusufun tatili 1 hafta idi , okula başladı o pazartesi günü .
Evde yalnızım anlayacağın . Bugün mutfaktaydım bakalım yarın nerede olurum
Senin nasıl geçiyor ablanla gezmelerin ?
Onca saat ne yaptın ausum mutfakta
100 çeşit çıkardın o mutfaktan heralde
Bugün ablam annemi hastaneye götürdü..
Abim yurtdışına gitti ablamda hazır burdayım annemin şu bel için mrını halledeyim dedi..
Sabah gittiler ama öyle bir macerayla gitmişlerki anlatamam hem komik hem sinir bozucu bi şekilde
Annemin mrı çekilmiş kısmen kemikler kaynamış ama çok dikkat etmesi gerekiyormuş kemikler çok zayıflamş işte kemiğini kuvvetlendirici şeyler yemesi içmesi gerekiyor öyle işte ausum..
Bugün bununla geçti günümüz Allahtan annem iyi sonuçta kısmen iyi ona sevindik
Canım kemik suyuna çorba falan içmesi gerekiyor sanırım , öyle hatırlıyorum .
Tekrar geçmiş olsun çok , bak gördün mü korktuğun gibi olmadı şükür , günden güne iyiye gidiyor .
Allah razı olsun ausum teşekkürler
Evet bayağıbi korkmuş üzülmüştüm hatta bugünde öyle ama Allahtan en azından cerrahi müdahale görmiycek..
Paça içiyor zaten ausum yanı sıra da osteoporoz ilaçları var zaten onu kullanıyor ama doktorun dediği gibi çokta dikkat edicek tabiki..
Bizimkiler yok ausum ya
Hadi hevi anneannesinde ama diğerleride bi kayıplarda
Dersler başlayınca kürkçü tükknına mı gelecekler toptan onu bekliyorlar
Evet canım her biri ekti bizi Hevi anneannesinde , gazelin pc bozuk , tamam onların sebepleri sağlam . Biberonla telde konuştuk dün ama girmiyor ne zamandır siteye . Eeee hani bunun betülü , arzusu .... ve ara sıra gelen diğerleri
Kürkçü dükkanı dolar 1 ay sonra
Evet canım her biri ekti bizi Hevi anneannesinde , gazelin pc bozuk , tamam onların sebepleri sağlam . Biberonla telde konuştuk dün ama girmiyor ne zamandır siteye . Eeee hani bunun betülü , arzusu .... ve ara sıra gelen diğerleri
Kürkçü dükkanı dolar 1 ay sonra
evet ausum ya gözde ve betül yok gerçekten yoklar kıalım mı napalım olmazki böyle canım
bu arada kayısı dönerine şaşırmışsın ausum ama daha ne şaşılacak şeyler var malatyada