Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Merhaba Ausee
JC_cupidgirl.gif

Topiğine hiç yazmamıştım :KK17: bir burası kalmışş :KK17::KK1::KK1:

nasılsınnn
praising.gif

Aaaa kusur kalmasın burasıda , iyi yapmışsın yazıp :KK1:

İyiyim kuzum , sabah tembeliği , sen ?

Tembel teneke kızların hepsi öğleni bulmadan uyanmıyorlar :KK52:

Bende kahve içiyorum .

evett ne güzel uyuyorlarr bizse sabahın köründe buralardaa :KK19::KK19::KK1::KK1:

ayy ben 8 mart çekilişine katılacaktım başvuru bitmiş :KK30::KK30: bilgi alamadım ki kimsedn :2::2:

evett ne güzel uyuyorlarr bizse sabahın köründe buralardaa :KK19::KK19::KK1::KK1:

ayy ben 8 mart çekilişine katılacaktım başvuru bitmiş :KK30::KK30: bilgi alamadım ki kimsedn :2::2:

O çekilişler çok önceden başlıyor canım , özelliklerini beğendiklerini falan yazıyorsun topikte , çekiliş falan da erken yapılıyor ki hediye seçimine vakit kalsın .

Başka çekiliş olur yine ona katılırsın .

O çekilişler çok önceden başlıyor canım , özelliklerini beğendiklerini falan yazıyorsun topikte , çekiliş falan da erken yapılıyor ki hediye seçimine vakit kalsın .

Başka çekiliş olur yine ona katılırsın .

bende istiyordum yaa :KK25: konu ilk açıldığında yazmıştım da cevap veren olmadıı :2::2:

şans bir daha ki marta :KK52:

bende istiyordum yaa :KK25: konu ilk açıldığında yazmıştım da cevap veren olmadıı :2::2:

şans bir daha ki marta :KK52:

Yok canım o kadar beklemene gerek yok , değişik zamanlarda çekilişler düzenleniyor , bundan önce yılbaşı vardı mesela , şimdi bayram falan olur belki .

Günaydınlar :KK3:

Format attırmak kaç saatlik iş gazelim ihmal etmeyin , ooooo sensiz sensiz olmuyor ki ama :KK20:

Arada çeneler düşüyor sonra yine derin sessizlik :KK1:

Süpermiş.

KK daki arkadaşlarla mı ? Güzel geçti mi bari :KK6:

Gunaydin, evet eglendik cok guzel gecti arkadas kisir yapacak evine gidecegiz. Zorla davet ettiririm kendimi. :KK1:

Herkese güzel , en güzel , dünden daha güzel günler efenim :KK16::KK16:

Bugün yine tembelim :KK1:

Sorma benimde uykum geliyor , cay iciyorum cikmam lazim. Begenemiyorum mesajlarini begenemedim yeni sistemi. :KK19:

Gunaydin, evet eglendik cok guzel gecti arkadas kisir yapacak evine gidecegiz. Zorla davet ettiririm kendimi. :KK1:

Sorma benimde uykum geliyor , cay iciyorum cikmam lazim. Begenemiyorum mesajlarini begenemedim yeni sistemi. :KK19:

Ohhh ne güzel , kısırada bayılırım :KK56:

Kuşlar komik ama :KK1:

sANA DA EN SÜPERİNDEN GÜNLER AUSUM :KK19:
BUGÜN YİNE Mİ TEMBELSSİN :KK12:
YUSUFTA TATİLDE YA YAPIN BİRLİKTE TEMBELLİKLERİNİZİ NE GÜZEL NE İYİ YAPIYOSUN :KK76:

Yok tatlım ya Yusufun tatili 1 hafta idi , okula başladı o pazartesi günü .

Evde yalnızım anlayacağın . Bugün mutfaktaydım bakalım yarın nerede olurum :KK1:

Senin nasıl geçiyor ablanla gezmelerin ?

Yok tatlım ya Yusufun tatili 1 hafta idi , okula başladı o pazartesi günü .

Evde yalnızım anlayacağın . Bugün mutfaktaydım bakalım yarın nerede olurum :KK1:

Senin nasıl geçiyor ablanla gezmelerin ?

Onca saat ne yaptın ausum mutfakta :KK53::KK53:
100 çeşit çıkardın o mutfaktan heralde :KK52:
Bugün ablam annemi hastaneye götürdü..
Abim yurtdışına gitti ablamda hazır burdayım annemin şu bel için mrını halledeyim dedi..
Sabah gittiler ama öyle bir macerayla gitmişlerki anlatamam hem komik hem sinir bozucu bi şekilde :KK9::KK20:
Annemin mrı çekilmiş kısmen kemikler kaynamış ama çok dikkat etmesi gerekiyormuş kemikler çok zayıflamş işte kemiğini kuvvetlendirici şeyler yemesi içmesi gerekiyor öyle işte ausum..
Bugün bununla geçti günümüz Allahtan annem iyi sonuçta kısmen iyi ona sevindik :KK16:

Onca saat ne yaptın ausum mutfakta :KK53::KK53:
100 çeşit çıkardın o mutfaktan heralde :KK52:
Bugün ablam annemi hastaneye götürdü..
Abim yurtdışına gitti ablamda hazır burdayım annemin şu bel için mrını halledeyim dedi..
Sabah gittiler ama öyle bir macerayla gitmişlerki anlatamam hem komik hem sinir bozucu bi şekilde :KK9::KK20:
Annemin mrı çekilmiş kısmen kemikler kaynamış ama çok dikkat etmesi gerekiyormuş kemikler çok zayıflamş işte kemiğini kuvvetlendirici şeyler yemesi içmesi gerekiyor öyle işte ausum..
Bugün bununla geçti günümüz Allahtan annem iyi sonuçta kısmen iyi ona sevindik :KK16:

Canım kemik suyuna çorba falan içmesi gerekiyor sanırım , öyle hatırlıyorum .

Tekrar geçmiş olsun çok , bak gördün mü korktuğun gibi olmadı şükür , günden güne iyiye gidiyor .

Canım kemik suyuna çorba falan içmesi gerekiyor sanırım , öyle hatırlıyorum .

Tekrar geçmiş olsun çok , bak gördün mü korktuğun gibi olmadı şükür , günden güne iyiye gidiyor .

Allah razı olsun ausum teşekkürler :KK16:
Evet bayağıbi korkmuş üzülmüştüm hatta bugünde öyle ama Allahtan en azından cerrahi müdahale görmiycek..
Paça içiyor zaten ausum yanı sıra da osteoporoz ilaçları var zaten onu kullanıyor ama doktorun dediği gibi çokta dikkat edicek tabiki..
Bizimkiler yok ausum ya :KK15:
Hadi hevi anneannesinde ama diğerleride bi kayıplarda :KK53:
Dersler başlayınca kürkçü tükknına mı gelecekler toptan onu bekliyorlar :KK52:

Allah razı olsun ausum teşekkürler :KK16:
Evet bayağıbi korkmuş üzülmüştüm hatta bugünde öyle ama Allahtan en azından cerrahi müdahale görmiycek..
Paça içiyor zaten ausum yanı sıra da osteoporoz ilaçları var zaten onu kullanıyor ama doktorun dediği gibi çokta dikkat edicek tabiki..
Bizimkiler yok ausum ya :KK15:
Hadi hevi anneannesinde ama diğerleride bi kayıplarda :KK53:
Dersler başlayınca kürkçü tükknına mı gelecekler toptan onu bekliyorlar :KK52:

Evet canım her biri ekti bizi :KK19: Hevi anneannesinde , gazelin pc bozuk , tamam onların sebepleri sağlam . Biberonla telde konuştuk dün ama girmiyor ne zamandır siteye . Eeee hani bunun betülü , arzusu .... ve ara sıra gelen diğerleri :KK20:

Kürkçü dükkanı dolar 1 ay sonra :KK1:

Evet canım her biri ekti bizi :KK19: Hevi anneannesinde , gazelin pc bozuk , tamam onların sebepleri sağlam . Biberonla telde konuştuk dün ama girmiyor ne zamandır siteye . Eeee hani bunun betülü , arzusu .... ve ara sıra gelen diğerleri :KK20:

evet ausum ya gözde ve betül yok gerçekten yoklar kıalım mı napalım olmazki böyle canım :KK19:

bu arada kayısı dönerine şaşırmışsın ausum ama daha ne şaşılacak şeyler var malatyada :KK52::KK52:

bu arada kayısı dönerine şaşırmışsın ausum ama daha ne şaşılacak şeyler var malatyada :KK52::KK52:

Dolmam ya merak edip netten baktım ben şimdi ne merem bir şeydir bu kayısı döneri diye , yaaa çok güzel bir şey sanki o :KK56:

Nasıl canım çekti off off .

Ben geçen gün sana profiterol resmi koydum gördün mü ?

X