Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:KK60::KK60::KK60:

Prensipli çocuk :KK1:

Eeee ne demişler fazla muhabbet tez ayrılık , bakalım gün içinde biz ne savaşlar yaşarız bugün . Demin dış macununu olduğu gibi sıvı sabunluğun içine sıkmış :KK52: Tabii bende ki sabır takdire şayandı .

Gazel döndü gördün mü ? Seni çekiştirdik azıcık :KK6: Biberon için 90 altı her sonuç kötüdür dedik , (ben demedim gazel dedi :KK1:)

Ben de sabrına hayran kaldım, çünkü artık bende her daim atıyor şalterler...:KK1:

Gazelim döndü mü?? Hemen merhaba diyeyim, bir de çekiştirdiniz demek ondan yanıyordu kulaklarım...:KK1: Yok bu sefer abartmıyorum, Osmanlıcadan muhtemelen 50'nin altını göreceğim ilk kez, ama nedense hiç rahatsız etmedi bu durum beni...:KK1: Aramızda kalsın, ben yine istediğim ortalamayı tutturuyorum, ondan herhalde...:KK1:

Hayırlı olsun topiğin canım :KK16:Eskiden açılmış ama ben yeni gördüm :KK17::KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sabrına hayran kaldım, çünkü artık bende her daim atıyor şalterler...:KK1:

Gazelim döndü mü?? Hemen merhaba diyeyim, bir de çekiştirdiniz demek ondan yanıyordu kulaklarım...:KK1: Yok bu sefer abartmıyorum, Osmanlıcadan muhtemelen 50'nin altını göreceğim ilk kez, ama nedense hiç rahatsız etmedi bu durum beni...:KK1: Aramızda kalsın, ben yine istediğim ortalamayı tutturuyorum, ondan herhalde...:KK1:

Tamam kesinlikle aramızda canım :KK34: Bu arada galiba bende :KK1:

$20140129_172727.jpg

Çok yoruldum arkadaşım , biraz önceki aktivitemizdi bu resim :KK1:Hızlı bir müzük eşliğinde hoplarken çizgileri geçmeden yerdekileri topluyor , kulağı müzikte olmalı , hem kaba hem ince motoru geliştirirken aynı zamanda dikkati ölçüyor , ve tabii zıplayan çocuk yorgunluktan yaramazlık faaliyetlerine bir müddet ara veriyor :KK1:

Hayırlı olsun topiğin canım :KK16:Eskiden açılmış ama ben yeni gördüm :KK17::KK17:

Sağol canım , evet oldukça eski aslında ama nadasa bırakmıştım burayı:KK1:

Aöf zamanı o topikte , ramazanda mutfak topiğini , boş zamanlarda da burayı devreye sokuyorum , selamlar sana da :KK16:

Eki Görüntüle 953023

Çok yoruldum arkadaşım , biraz önceki aktivitemizdi bu resim :KK1:Hızlı bir müzük eşliğinde hoplarken çizgileri geçmeden yerdekileri topluyor , kulağı müzikte olmalı , hem kaba hem ince motoru geliştirirken aynı zamanda dikkati ölçüyor , ve tabii zıplayan çocuk yorgunluktan yaramazlık faaliyetlerine bir müddet ara veriyor :KK1:

Aöf zamanı o topikte , ramazanda mutfak topiğini , boş zamanlarda da burayı devreye sokuyorum , selamlar sana da :KK16:

:KK9::KK9::KK9: her döneme bir topik faal yani :KK31::KK31:

Eki Görüntüle 953023

Ausum merhabalar :KK16:
Gıngın paşayla naapmışınız öyle :KK53:
Maşaallah valla güzel ve faydalı bi oyunmuş :KK19:
Ben de bi ara motorlarımı çalıştırmak adına oynasammı ki :KK52::KK52:
Ramazanı iple çekiyorum bu ramazan eminim sizinle çok eğlenceli geçecek :KK8:

Ausum merhabalar :KK16:
Gıngın paşayla naapmışınız öyle :KK53:
Maşaallah valla güzel ve faydalı bi oyunmuş :KK19:
Ben de bi ara motorlarımı çalıştırmak adına oynasammı ki :KK52::KK52:
Ramazanı iple çekiyorum bu ramazan eminim sizinle çok eğlenceli geçecek :KK8:

Ahahahahhaha ara motorlar mı :KK60::KK60:

Daha neler neler yapmadık ki bugün , pek eğlenceliydi.

Ramazanda sahurda bile tarif ekliyoruz tatlım sahurluk :KK56:

Aöf cevap anahtarlarını açıkladı canım bu arada :KK53:

Ahahahahhaha ara motorlar mı :KK60::KK60:

Daha neler neler yapmadık ki bugün , pek eğlenceliydi.

Ramazanda sahurda bile tarif ekliyoruz tatlım sahurluk :KK56:

Aöf cevap anahtarlarını açıkladı canım bu arada :KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
He ya ara dip ara motorlar :KK52:
Hadi deme ausum sahurda bile yemek tarifleri oh oh ne güzelmiş kilo açısından olmasada mide açısından güzelmiş :KK53:
Cvp anahtarları mı açıklanmış :KK53:
Yok ya hiç strese girmiyeyim :18:
En iyisi sonuçları bekliyim :44:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
He ya ara dip ara motorlar :KK52:
Hadi deme ausum sahurda bile yemek tarifleri oh oh ne güzelmiş kilo açısından olmasada mide açısından güzelmiş :KK53:
Cvp anahtarları mı açıklanmış :KK53:
Yok ya hiç strese girmiyeyim :18:
En iyisi sonuçları bekliyim :44:

Bende şaşırdım canım , baktım hemen doğrularımı ve notlarımı çıkardım aöf topiğinde :KK55:

Ooooo gazel hele bir çoşuyor ramazanda , sürekli sini başında hamur açıyor :KK1:

Bende şaşırdım canım , baktım hemen doğrularımı ve notlarımı çıkardım aöf topiğinde :KK55:

Ooooo gazel hele bir çoşuyor ramazanda , sürekli sini başında hamur açıyor :KK1:
Bi bakem aöf topiğine :KK15:
pEKİ AUSUM RAMAZAN BU TARİFLER BU GAZELİN SİNİ BAŞINDA YAPTIKLARI FİLAN EVLERE SERVİSİNİZ VAR MI MOTORİZETÖR :KK9::KK9:

Bi bakem aöf topiğine :KK15:
pEKİ AUSUM RAMAZAN BU TARİFLER BU GAZELİN SİNİ BAŞINDA YAPTIKLARI FİLAN EVLERE SERVİSİNİZ VAR MI MOTORİZETÖR :KK9::KK9:

Yok servis mervis , gelip bizzat katılıyorsun iftar soframıza hatta yatıya kalıyorsun ve sahura da dahil oluyorsun :KK9:

Ben diyorum atla Kocaeline soframa gel sen diyorsun illa sanal masa :KK20:

Tamam sana sanalınıda kurarız .

Dün nasııl karnım açtı görende bu kızı paso aç bırakırlar der :KK52:
O yüzden kusuruma bakma ausum sen incelik yapıp buyur gel demişsin benim kablolar işte o an kopmuş ve anlayamamışım :44: :KK54:
Yok yok sanal manal istemezuk :KK53:
Madem davet etmişsin o muhteşem yemekleri kaçırmaya hiiiçç niyetim yok :KK39::KK39:

huuu huuuuu ben geldimmm...:KK3:

dolmacım seni geyik topiğinde bulacağımı biliyordum canım :KK34:

nasılsın?:KK16::KK16:
bugün erken buluştuk dayanamadık hasretimize ay..:21::KK19:

X