Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ausum
Hevim
Nevestecim
ve diğer konuşamadığım topik arkadaşlarım :KK52:
Ben çıkaro :KK55:
Öpüyorum dodaman en tatlı rüyalar olsun :KK51:

dolmaaaaaa nerdesinnnnn

Ben de tam çıkıyodum hevim :KK55:
Ahanda aşağıdaki msjımda kanıtımdır :KK52::KK52:
Diyorumki hevim bne çıkam artık biraz tv sonrada uyumuk güzel olur hani bi de biliyosun benim müzelik bilgisayar sesinden dolayı kulaklarım uğuldamaya başladı :KK53::KK53:

Buraya bir günaydın en kocamanından :KK3:

Aus bugün oğlu ile faaliyet günü düzenlendi , hem tatil ödevlerine de yoğunlaşmak lazım :KK31:

Buraya bir günaydın en kocamanından :KK3:

Aus bugün oğlu ile faaliyet günü düzenlendi , hem tatil ödevlerine de yoğunlaşmak lazım :KK31:

Günaydınnn :))

Bizde sabahtan beri oyunlar, kovalamacalar, bir şenlik ev hali...:KK1: Oğlum beni özlemiş anlaşılan...:KK1:

Günaydınnn :))

Bizde sabahtan beri oyunlar, kovalamacalar, bir şenlik ev hali...:KK1: Oğlum beni özlemiş anlaşılan...:KK1:

Günaydın canım :KK16:

Aynen ya :KK55::KK55: Kahvaltıda beraber krep yaptık , tavsiye ederim çok zevkli , içine ne bulursa doldurdu gerçi , yemesi biraz zor oldu :KK1:

Dün evi toparlamıştım , ince temizliğe girmeden , yemeğimde var . Bugün kısmetse huzurla miskinlemeyi düşünüyorum Yusufla .

Günaydın canım :KK16:

Aynen ya :KK55::KK55: Kahvaltıda beraber krep yaptık , tavsiye ederim çok zevkli , içine ne bulursa doldurdu gerçi , yemesi biraz zor oldu :KK1:

Dün evi toparlamıştım , ince temizliğe girmeden , yemeğimde var . Bugün kısmetse huzurla miskinlemeyi düşünüyorum Yusufla .

Ohhh mis gibi...:))) Ben de erken konuşmuşum, kavga ettik şimdi, içerden bağırıyor annneeee gelir misin diye, özür dileyecek...Nevi şahsına münhasır çocuk, özür dilemek için bile ayağına çağırıyor...:KK1:

Ohhh mis gibi...:))) Ben de erken konuşmuşum, kavga ettik şimdi, içerden bağırıyor annneeee gelir misin diye, özür dileyecek...Nevi şahsına münhasır çocuk, özür dilemek için bile ayağına çağırıyor...:KK1:

:KK60::KK60::KK60:

Prensipli çocuk :KK1:

Eeee ne demişler fazla muhabbet tez ayrılık , bakalım gün içinde biz ne savaşlar yaşarız bugün . Demin dış macununu olduğu gibi sıvı sabunluğun içine sıkmış :KK52: Tabii bende ki sabır takdire şayandı .

Gazel döndü gördün mü ? Seni çekiştirdik azıcık :KK6: Biberon için 90 altı her sonuç kötüdür dedik , (ben demedim gazel dedi :KK1:)

X