Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hemen canlandıralım oylamayı :KK52::KK52::KK52:

Hadi herkes oy vermeyeeeeeeeeeeee :KK55::KK55:

Oy canımın içi , yaşam felsefemin taa derinliği gelmiş :KK16:

Az daha durayım senin şerefine :KK1:

Arasaydın sınavın nasıl geçti ausum deseydin görüşürdük hanım efendi :63:

Yarın bir görüşelim senle

Ooooo ben arada onu da yedim ki :KK9:

Affedersin ama ausum sana y ve u ve h demek istiyorum onuda yenmin :KK52::KK52:
N ara dere yedin ben de yedim diye hava atıyom ne yediğimi bilemiyom bende :KK52::KK52:

Hoşbulduk canım. Nasılsın?
Nevoş yemek yarışması ne olmuş öyle dün baktım da pilavda patlama yaşanıyor.
Gerçi hediye :KK52::KK52:

İyiyim canım sen nasılsın?
Evet yarışmada patlama oldu rekor kırıldı:KK52:Hediye süper kaçmaz:KK12:Belki Cookplus ile devam edilir süprizler olabilir:KK9:Sizleride bekleriz:KK56:

Affedersin ama ausum sana y ve u ve h demek istiyorum onuda yenmin :KK52::KK52:
N ara dere yedin ben de yedim diye hava atıyom ne yediğimi bilemiyom bende :KK52::KK52:

İki ara bir dere yedim , daha başka şeylerde götürdüm ama yazmayayım utandım :KK17:

Oy canımın içi , yaşam felsefemin taa derinliği gelmiş :KK16:

Az daha durayım senin şerefine :KK1:

Arasaydın sınavın nasıl geçti ausum deseydin görüşürdük hanım efendi :63:

Yarın bir görüşelim senle

Amanın sözlere bak:KK52::KK52::KK52::KK52:
Yirim seni.:KK54::KK54:
Hastaydım kuzu. İyileşemiyorum sürekli bir hastalık çıkıyor ya çürüm iyice. Bu koca gittikçe kocatıyor son kullanma tarihi mi geçti ne:KK53::KK53:

Hoşgeldiniz hanımlar:KK3:

Size iyi seyirler canım:KK16:

teşekkürler hoşbulduk :KK3:
Seninle daha önce konuşmuşluğumuz var nevreste güzel yemeklerinin bulunduğu bi topik vardı hani heviyle katılmıştık muhabbeette hani hanım ağa almıyodu gibi kapa kiltle yemekleri verme diyodu :KK52::KK52:
İşte o biziz :KK53::KK53:
Gün bugündür :KK52::KK52:

Amanın sözlere bak:KK52::KK52::KK52::KK52:
Yirim seni.:KK54::KK54:
Hastaydım kuzu. İyileşemiyorum sürekli bir hastalık çıkıyor ya çürüm iyice. Bu koca gittikçe kocatıyor son kullanma tarihi mi geçti ne:KK53::KK53:

Yol ver gitsin o zaman :KK52::KK52:

İş onda değil de sende bitiyor konuşturma beni şimdi :KK36:

Seninle daha önce konuşmuşluğumuz var nevreste güzel yemeklerinin bulunduğu bi topik vardı hani heviyle katılmıştık muhabbeette hani hanım ağa almıyodu gibi kapa kiltle yemekleri verme diyodu :KK52::KK52:

Biliyorum canım hatırlıyorum seni:KK19:Yemek mi istiyorsun:KK9:

İyiyim canım sen nasılsın?
Evet yarışmada patlama oldu rekor kırıldı:KK52:Hediye süper kaçmaz:KK12:Belki Cookplus ile devam edilir süprizler olabilir:KK9:Sizleride bekleriz:KK56:

Vallahi hastalıktan yemek bile yapamıyorum. Bir iyileşeyim döktürürüm alimallah:KK51:

Şaka maka bir ara diyeyim dedim kızlar sayfaları okumak zor oluyor , ünite bildirimi için ayrı bir başlık açayım mı diye :KK9:

Aman dedim sonra boşver oku işte aus , sensörlerde devrede .

bak canım işte artık arada uğrarız oraya yani sende rahatlamış oldun canım benimmm:KK16::KK16::KK16:

sen hiçççççç merak etme auscum buralar bize emanet canım benimmm..:KK19:

ayy canım ben söyledim sana gel diye ama biz hızlı davrandık tabi..

dolmam ausum sırf bizim için açtı bak çok saçmalıyoruz ya..:KK53:

aöf de zor oluyor sayfaları oku oku dedi burda saçmalayın beni de yormayın diye...
:KK9::KK9::KK9::KK9:

He valla hevim en çokta bize yaradı burası doyasıya saçmalarız gözede batmayız kıızz :KK52::KK52:

dolmam öyle bi demişsin ki nevresteye gün bu gündür nevreste çıkar yemekleri der gibi yaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
bak canım işte artık arada uğrarız oraya yani sende rahatlamış oldun canım benimmm:KK16::KK16::KK16:

Dersler bir başlasın hele hepinizi topik topik toplarım ben alimAllah :KK52:

Bu sefer gerçekten çıktım ben , kalanlara selam olsun :KK19:

X