Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Çok üstüme geldin sabah sabah , psikolojim alt üst oldu , gidip bir şeyler atıştırayım :KK36:

Ahhhh ahhhh kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş derlerdi de inanmazdım :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

To be Continued.................

:KK52::KK52::KK52:
Yemek için çöpten bile bahane bulacaksın ha gayret:KK9:
Çıktım ben kuzumcum :KK19: Akşama rövanşa devam ederiz:KK14:
yemek demeyin yaw, gene bi ton yedim geldim:KK52:metabolizmama güveniyomya inşallah beni yüz üstü bırakmaz kerata:KK37:

yemek demeyin yaw, gene bi ton yedim geldim:KK52:metabolizmama güveniyomya inşallah beni yüz üstü bırakmaz kerata:KK37:

Metabolizmana bir deyiversene azıcık benimkine de örnek oluversin .

Bende kendisine yediğini löp löp et yapma konusunda çok güveniyorum :KK1:

Metabolizmana bir deyiversene azıcık benimkine de örnek oluversin .

Bende kendisine yediğini löp löp et yapma konusunda çok güveniyorum :KK1:

:KK1::KK1:ne yaspın canım, kötü günler için saklıyodur:KK37:

bu ara iştahım açıldı. bayram münasebeti ile tatlı börek yaptım ilk kez.:KK76: kim gelecekse:KK19:. gelmedi tabik de:KK25: . bide iki tepsi yapmıştım.:KK52: peh peh:KK14:. eh çöpe gitmesine de razı olmuyo gönül. :KK17: benim mideme gitsin bari deyip götürüyorum. :125:
bide sarma ile kabak tatlısı var:KK53:

:KK1::KK1:ne yaspın canım, kötü günler için saklıyodur:KK37:

bu ara iştahım açıldı. bayram münasebeti ile tatlı börek yaptım ilk kez.:KK76: kim gelecekse:KK19:. gelmedi tabik de:KK25: . bide iki tepsi yapmıştım.:KK52: peh peh:KK14:. eh çöpe gitmesine de razı olmuyo gönül. :KK17: benim mideme gitsin bari deyip götürüyorum. :125:
bide sarma ile kabak tatlısı var:KK53:

Bayramda bende kimseciklerin gelmeyeceğini bile , kadayıflar , börekler , sarmalar yaptım ...Ve aynen dediğin gibi , yazıktır günahtır diye yed,m:KK52:

Ama bu bayram ilk kez gelen oldu bana , ahh aus dedin yaşlandın artık .... :KK6:

Bayramda bende kimseciklerin gelmeyeceğini bile , kadayıflar , börekler , sarmalar yaptım ...Ve aynen dediğin gibi , yazıktır günahtır diye yed,m:KK52:

Ama bu bayram ilk kez gelen oldu bana , ahh aus dedin yaşlandın artık .... :KK6:

eli öpülesi kadın:KK53::KK53::KK53:

bizede sadece bi kişi geldi. oda eşimin iş arkadaşı:KK1: ama tatlımı yemediler:63:

[video=youtube;aHog3k6Pk2A]http://www.youtube.com/watch?v=aHog3k6Pk2A[/video]
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ausenciaaaaaa beni bıraktın bu düşüncelerle başbaşaa:KK5:

X