Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:14::14::14::14::14:

Çok üstüme geldin sabah sabah , psikolojim alt üst oldu , gidip bir şeyler atıştırayım :36:

Ahhhh ahhhh kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş derlerdi de inanmazdım :43::43::43::43::43::43:

To be Continued.................

:52::52::52:
Yemek için çöpten bile bahane bulacaksın ha gayret:9:
Çıktım ben kuzumcum :29: Akşama rövanşa devam ederiz:ssz:
yemek demeyin yaw, gene bi ton yedim geldim:52:metabolizmama güveniyomya inşallah beni yüz üstü bırakmaz kerata:37:

yemek demeyin yaw, gene bi ton yedim geldim:52:metabolizmama güveniyomya inşallah beni yüz üstü bırakmaz kerata:37:

Metabolizmana bir deyiversene azıcık benimkine de örnek oluversin .

Bende kendisine yediğini löp löp et yapma konusunda çok güveniyorum :1:

Metabolizmana bir deyiversene azıcık benimkine de örnek oluversin .

Bende kendisine yediğini löp löp et yapma konusunda çok güveniyorum :1:

:1::1:ne yaspın canım, kötü günler için saklıyodur:37:

bu ara iştahım açıldı. bayram münasebeti ile tatlı börek yaptım ilk kez.:32: kim gelecekse:19:. gelmedi tabik de:25: . bide iki tepsi yapmıştım.:52: peh peh:ssz:. eh çöpe gitmesine de razı olmuyo gönül. :17: benim mideme gitsin bari deyip götürüyorum. :125:
bide sarma ile kabak tatlısı var:27:

:1::1:ne yaspın canım, kötü günler için saklıyodur:37:

bu ara iştahım açıldı. bayram münasebeti ile tatlı börek yaptım ilk kez.:32: kim gelecekse:19:. gelmedi tabik de:25: . bide iki tepsi yapmıştım.:52: peh peh:ssz:. eh çöpe gitmesine de razı olmuyo gönül. :17: benim mideme gitsin bari deyip götürüyorum. :125:
bide sarma ile kabak tatlısı var:27:

Bayramda bende kimseciklerin gelmeyeceğini bile , kadayıflar , börekler , sarmalar yaptım ...Ve aynen dediğin gibi , yazıktır günahtır diye yed,m:52:

Ama bu bayram ilk kez gelen oldu bana , ahh aus dedin yaşlandın artık .... :6:

Bayramda bende kimseciklerin gelmeyeceğini bile , kadayıflar , börekler , sarmalar yaptım ...Ve aynen dediğin gibi , yazıktır günahtır diye yed,m:52:

Ama bu bayram ilk kez gelen oldu bana , ahh aus dedin yaşlandın artık .... :6:

eli öpülesi kadın:27::27::27:

bizede sadece bi kişi geldi. oda eşimin iş arkadaşı:1: ama tatlımı yemediler:63:

[video=youtube;aHog3k6Pk2A]http://www.youtube.com/watch?v=aHog3k6Pk2A[/video]
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ausenciaaaaaa beni bıraktın bu düşüncelerle başbaşaa:5:

Back