Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sanirim fairy kullanirken bende de sorun yoktu. Simdiki kullandigim finish. Detarjandan kaynaklaniyor olabilir diyorsun yani. Daha once de arada finish kullandigim oldu ama oyle bir sorun yoktu.

Ben de birakicam Teflon u. :KK53:

Kesinlikle deterjandan , finish bardaklarımı da bembeyaz tortulu bırakıyordu .:KK31:

Makineye atmayın derim.Ben teflon olan ne varsa elde yıkıyorum..

Aferin kuzuma , bak nasıl da kendini ev hanımlığına hazırlıyor :KK6:

Koca bir tencere yemek yaptım geldim siz hala muhabbet ediyorsunuz:KK14:

Elde yikayacaksam eee ne anladim ben bu isten. :) Gerci artik mecburen elde yikiyorum cunku makineye girdi mi anlami kalmiyor.

Ben makineye koymadan öncede bildiğin deterjan dökerek yıkıyorum valla öyle koyuyorum makineye..
Yağlı yağlı hayatta bili koymam..
Bizim evde bulaşıklar iki kere yıkanmış oluyor yani..Anne başak olunca boğayada baya bi etkisi dokunuyor..:KK14:

Kesinlikle deterjandan , finish bardaklarımı da bembeyaz tortulu bırakıyordu .:KK31:

Aferin kuzuma , bak nasıl da kendini ev hanımlığına hazırlıyor :KK6:

Eh işte öğreniyorum yavaştan bişiler ablam..
Ev hanımlığı tam bana göre bişi zaten :KK53:

Ben makineye koymadan öncede bildiğin deterjan dökerek yıkıyorum valla öyle koyuyorum makineye..
Yağlı yağlı hayatta bili koymam..
Bizim evde bulaşıklar iki kere yıkanmış oluyor yani..Anne başak olunca boğayada baya bi etkisi dokunuyor..:KK14:

Eh işte öğreniyorum yavaştan bişiler ablam..
Ev hanımlığı tam bana göre bişi zaten :KK53:

Ben iki kere yikamam ya. On yikama yaparim bazen o kadar.

Hemen hatırlamama numarası yaparım verdiğim tavsiyeyi :KK52:

Renginaya bugün çok yaptım mesela , yaşlıyım ya ne de olsa hemen bunak rolü
:KK8:

Finish quantum kullandigim en berbat marka. Insallah fairy e gecince duzelir. Birde tamirciyle ugrasamam.

Ben iki kere yikamam ya. On yikama yaparim bazen o kadar.

Finish quantum kullandigim en berbat marka. Insallah fairy e gecince duzelir. Birde tamirciyle ugrasamam.

Onu ön diye mi yıkasam yoksa 10 diye mi şaşırdım :KK53::KK53::KK53:
İçimden'' bak görüyor musun sen makineye atmadan önce bir kıyama yaparken , kadın 10 yıkama yapıyormuş'' dedim ya..:KK53::KK53:

Finishten mi neyden bilmem ama bizim de çay bardakları çizik çizik oldu:KK25:

Hesap mesap sorma canım ausa unutuyor yaşlandı artık:KK51:

Finishten mi neyden bilmem ama bizim de çay bardakları çizik çizik oldu:KK25:

Finish ten sikintili olan ne cok insan varmis.

B12 takviyesi yapalim ona. :KK53:

Onu ön diye mi yıkasam yoksa 10 diye mi şaşırdım :KK53::KK53::KK53:
İçimden'' bak görüyor musun sen makineye atmadan önce bir kıyama yaparken , kadın 10 yıkama yapıyormuş'' dedim ya..:KK53::KK53:

Tabi ne sandin ben 10 kere yikiyorum. Ay cok guldum buna. :KK1:Allah iyiligini versin. Ingiliz klavyesi boyle oluyor iste napican.

Finish ten sikintili olan ne cok insan varmis.

B12 takviyesi yapalim ona. :KK53:

Tabi ne sandin ben 10 kere yikiyorum. Ay cok guldum buna. :KK1:Allah iyiligini versin. Ingiliz klavyesi boyle oluyor iste napican.

On yıkama yapan kadın diye hafızamda kalıcaksın bundan sonra :KK53::KK53:
Of allığım dağılacak senin yüzünden :KK53::KK53::KK53: Yanaklarım gülmekten gerilip gevşedi heee :KK52:

Her an yine kalkabiirim.
Evde inşaatımsı bir şeyler yapıyorlar:KK14:

Ayyy yesinler allığı dağılacakmış :KK60:

Öyle tabi kırk yılın başında kırmızı yanaklarıma bi allık süreyim dedim.. :KK53:

O da kankamın sayesinde bozuldu ya..

Kankam bana bi makyaj yapma sözün var, eğer herif beni bugun çirkin bulursa bilki sorumlusu sensin :KK53::KK53::KK53::KK53: :KK53::KK53::KK53:

X