- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
Aus Aus nerelerdesiniz acabbaa
Önemli bir konu hakkında fikirleşmek istedimdi Skype gell
Insan bir gunaydin der. O onemli konu neyse hic merak etmedim. Yeni avatarini sevmedim ayrica eskisi daha guzeldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan bir gunaydin der. O onemli konu neyse hic merak etmedim. Yeni avatarini sevmedim ayrica eskisi daha guzeldi.
Ekledim. Hayir niye sildin diyorlar arada kusenler olmus. Ben niye sileyim durup dururken birde aciklama yapiyorum boyle :) Aksiyonlu oluyor. Aus u da silmistim gikini cikarmadi.
Eti cin bir yana dunya bir yana. Cok severim kendisini. Ara ogun dedigin 15 dakika filan sonra:)
Efenim günaydınlarrrr
Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim
Beğenmedin mi cidden:26:
Efenim günaydınlarrrr
Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim
Beğenmedin mi cidden:26:
Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypeeBende sevmedim yenisini
Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi
Oteki daha guzeldi bence. Evet acaip daldin sanki ben burada yokum, datlucadu yok bir tek AUS var
Bende beğenmedimmmmmmmmmmmmmmm.
Dün ne oldu
Aaaaa arada konu atlamayın
Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypee
Siz benim gönlümün ta derinindesiniz
Sabah sabah yağcılık yaptırmayın len barışın gali
Hala burda bak hele bak
Ay bana avatar bulun o zaman en afillisinden Cok sıkıldım eskisinden
Bende sevmedim yenisini
Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi
He zaten az takan vardı bana seninkiler de eklensin. Hatta ausunkiler de Alışkınım ne olsaBen kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti.
Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar.
Gaza gel gaza. Hemde iki tane biri insallah oglunundur.
Ben kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti.
Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar.
He zaten az takan vardı bana seninkiler de eklensin. Hatta ausunkiler de Alışkınım ne olsa
Sağol
Ben kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti.
Bir noktadan sonra etkilemiyor zaten guldugunle kaliyorsun. Komik olan isleri yok mu. Bu kadar bosluk iyi degil yani.
Birde yazdiklari mesajlar tam kendilerini tarif ediyor insan kendini hic mi tanimaz yahu. :) ya da bu kadar iyi tanir ve karsindakiyle kendini ozlestirir.
Aus 25 yasindaki kiza buldugun avatar bu mu. Hadi kendine alsan anliycam yasin musait ama rengina ihh olmamis.
gitmedik kıs burdayım, telefon trafiği vardı, iki işi aynı anda yapamıyom
Nasılsın datlucum
rengina sen 25 yaşındamısın
Bir noktadan sonra etkilemiyor zaten guldugunle kaliyorsun. Komik olan isleri yok mu. Bu kadar bosluk iyi degil yani.
Birde yazdiklari mesajlar tam kendilerini tarif ediyor insan kendini hic mi tanimaz yahu. :) ya da bu kadar iyi tanir ve karsindakiyle kendini ozlestirir.
Aus 25 yasindaki kiza buldugun avatar bu mu. Hadi kendine alsan anliycam yasin musait ama rengina ihh olmamis.