Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Insan bir gunaydin der. O onemli konu neyse hic merak etmedim. :63: Yeni avatarini sevmedim ayrica eskisi daha guzeldi.

Efenim günaydınlarrrr:KK42::KK42:
Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım:KK52: ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim:KK53:
Beğenmedin mi cidden:26:

Ekledim. Hayir niye sildin diyorlar arada kusenler olmus. Ben niye sileyim durup dururken birde aciklama yapiyorum boyle :) Aksiyonlu oluyor. Aus u da silmistim gikini cikarmadi. :KK34:

Eti cin bir yana dunya bir yana. :KK16:Cok severim kendisini. Ara ogun dedigin 15 dakika filan sonra:)

Ben gıgımı çıkarmam çünkü benimde UI olduğumda başıma geldi , bir döndüm liste bom boş .

Neyse iyi olmuştu o dönem , zahmetsiz eleme:KK14:

Aus Aus nerelerdesiniz acabbaa:KK14:
Önemli bir konu hakkında fikirleşmek istedimdi:KK53: Skype gell:KK4:

:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Ya hu sana da dün dedim ya onu ausa da anlatacağım. Ay ne bileyim bir hışımla geldim yazdım:KK52: ausu açık bulmuşken kaçırmayım dedim:KK53:

:KK50: Oteki daha guzeldi bence. Evet acaip daldin sanki ben burada yokum, datlucadu yok bir tek AUS var :KK1:

Bende beğenmedimmmmmmmmmmmmmmm.

Dün ne oldu :KK6::KK6:

Aaaaa arada konu atlamayın

Bende sevmedim yenisini :KK19:

Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi :KK76:
Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypee:KK47:
:KK50: Oteki daha guzeldi bence. Evet acaip daldin sanki ben burada yokum, datlucadu yok bir tek AUS var :KK1:

Siz benim gönlümün ta derinindesiniz:KK48:
Sabah sabah yağcılık yaptırmayın len barışın gali:KK52:

Len laf yetiştireceğine cevap atsana skypee:KK47:

Siz benim gönlümün ta derinindesiniz:KK48:
Sabah sabah yağcılık yaptırmayın len barışın gali:KK52:

Ben kendi adima kusmedim ama Datlucadu aldi basini gitti. :KK6:

Hala burda bak hele bak:KK15:
Ay bana avatar bulun o zaman en afillisinden:KK5: Cok sıkıldım eskisinden :KK25:

Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. :KK23: Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar. :KK35:

Bende sevmedim yenisini :KK19:

Çok önemli , o kadar öenmli ki heyecandan gidip iki tost yaptım şimdi :KK76:

Gaza gel gaza. Hemde iki tane biri insallah oglunundur. :KK34:

Hala burda bak hele bak:KK15:
Ay bana avatar bulun o zaman en afillisinden:KK5: Cok sıkıldım eskisinden :KK25:

$yaşlı kadın.jpg

Ahanda bu :KK12:

Benim avatari vereyim. Bana havadan takanlar sana taksin. Ayyy cok hos olur. :KK23: Nasil olsa her an takacak birini buluyorlar. :KK35:

Cıks , oğlum okulda .

Ama sabahın 7 sinden bu saate kadar , bir fincan kahve ve iki lokma peynir ekmek attım ağzıma .

Birde 3 adet sarma kadayıf :KK52::KK52::KK52:

Yani o iki tostu hakkettim ben bi kere :63:

He zaten az takan vardı bana seninkiler de eklensin. Hatta ausunkiler de:KK52: Alışkınım ne olsa:KK24:

Sağol:63:

Bir noktadan sonra etkilemiyor zaten guldugunle kaliyorsun. Komik olan isleri yok mu. Bu kadar bosluk iyi degil yani. :KK34:
Birde yazdiklari mesajlar tam kendilerini tarif ediyor insan kendini hic mi tanimaz yahu. :) ya da bu kadar iyi tanir ve karsindakiyle kendini ozlestirir.

Aus 25 yasindaki kiza buldugun avatar bu mu. Hadi kendine alsan anliycam yasin musait ama rengina ihh olmamis. :KK1:

Son düzenleme:

gitmedik kıs burdayım, telefon trafiği vardı, iki işi aynı anda yapamıyom:KK25:

Bir noktadan sonra etkilemiyor zaten guldugunle kaliyorsun. Komik olan isleri yok mu. Bu kadar bosluk iyi degil yani. :KK34:
Birde yazdiklari mesajlar tam kendilerini tarif ediyor insan kendini hic mi tanimaz yahu. :) ya da bu kadar iyi tanir ve karsindakiyle kendini ozlestirir.

Aus 25 yasindaki kiza buldugun avatar bu mu. Hadi kendine alsan anliycam yasin musait ama rengina ihh olmamis. :KK1:

Gel ağzını öpeceğim gell:KK52:

Dedikodu yapmayın bee , gıybetsiz topik burası :KK52::KK52::KK52::KK52:

Hıhhhhhhhh , halt etmişsin sen , benim avatarım olsa olsa ;

$melek bebek.jpg

Bu olur :KK12:

Son düzenleme:
X