Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa dün akşamdan beri yazmamış kimse:)
aus hanım
gazel hanım
nerelerdesiniz
hadi gazel hanımın misafiri varmış
aus hanım yine başı boş bırakmış buraları
Yoktum yaa kaç gündür sitede , hemen sitem edin
Çok mu özlediniz beni hadi itiraf edin , görmezden geleyim bu sitemlerinizi
Gazelim , gözdem , margam son sayfada sizi gördüm o yüzden bu sözlerim size
Elif ablacım sende hoşgelmişsin , bu aralar yoktum , yaz geldi malumunuz evde değilim genelde.Sen gir ara ara ver selamını
Gazelcim gitti mi misafirin ?
Margam , ısırma , midene otururum
Gözdem , :26: ben zaten cheescake alıp başını gitti diye fark kapanmaz diye barbie ye oy vermiştim , kızmadın değil mi:18:
ben burdayım gözdem...misafirim olsa da fırsat buldukça girip bakıyorum...
sen ausa kız bence :)
hakkaten bir hafta olacak nerdeyse..nerelerde bu kız yahu??
bu arada profiterollere oyumu verdim gözdecim...
hayırlısı inşallah kazanırsın :)
Yoktum yaa kaç gündür sitede , hemen sitem edin
Çok mu özlediniz beni hadi itiraf edin , görmezden geleyim bu sitemlerinizi
Gazelim , gözdem , margam son sayfada sizi gördüm o yüzden bu sözlerim size
Elif ablacım sende hoşgelmişsin , bu aralar yoktum , yaz geldi malumunuz evde değilim genelde.Sen gir ara ara ver selamını
Gazelcim gitti mi misafirin ?
Margam , ısırma , midene otururum
Gözdem , :26: ben zaten cheescake alıp başını gitti diye fark kapanmaz diye barbie ye oy vermiştim , kızmadın değil mi:18:
kızdım
küstümde
şaka tabi niye kızayım
hakeden kazandı
Görmezden geleceğini söylüyor birde
Görmezden geleceksen bizde görenlerden geliriz tağam mı !
Özledim aus ..
Yemek yarışmalarına katılda ,tekrardan göreyim o pamuk ellerini..
Gerçi sen beyin gücüyle yapıyorsun yemekleri..
Yapım aşamasında ellerin görünmüyordu
Auss nasılsın ? gelmiyorsun bizim topike hoş ben de giremiyorum yaz başından beri ama arada girip iki satır yazmaya çalışıyorum.Hatta sana da msj ım vardı o yazdıklarımın arasında Gezi parkını buldun.Bizi unuttun Kal sağlıcakla...
Ebruşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Geldiiim ne kiziyon hemen
Almanya istatistikleri yapmaktan kafanı kaldıramıyorsun ki , hıhhh .
Naber
Oyyy benim balım tüylüm
Bende girmiyorum ki kaç gündür , buralara da bir selam yazayım diye bakıverdim .
Yaz geldi , kepenkler indi
Geziyi de bıraktım şekerim , herşey yazıldı artık , izleyelim görelim levelına atladım orada da.
Yunan adalarında ne yaptın sen bakim
Ogretmenlik damarim tuttu yine.
Insanlara yasadigi yeri anlatiyorum
Tablet cok yavas ya.
Iyiyim canim sen ne yapiyorsun?
Her ne kadar aynı görüşde olmasak da çok beğendim yazılarını.Seviyeli paylaşımların için kendi adıma teşekkür ederim:) Ben sadece okuyucu olarak katılımda bulundum.Olayları çarpıtan ve gereksiz,seviyesiz ve saygısız yazılarda kan beynime sıçrıyordu gerçekten.HAtta 1935.sayfadayım şuan Bence de fazla uzatmaya gerek yok.Herkesin düşüncesi ve rengi zaten belli.Önemli olan farklı görüşler dahi olsa dinleyip biraz düşünmek ve analiz etmek de birbirimizi anlamak açısından faydadır diye düşünüyorum.
Vallahi Yunan adalarına gelince,her yerin kendine has güzellikleri var sonuçta.Çok temizler bir kere.Hatta girip bakarsan bizim topikde bir kaç manzara resim paylaştım gezi ile ilgili.3 adaya gittik.Simi en güzeli ve canlısıydı.Diğerleri nsylos ve Thilos daha sakin adalardı.Dönüşte en son 1 gece Marmaris açıklarındaki bir koyda demirledik.O gece resmen kendi sularımıza dönmenin mutluluğunu o kadar yaşadımki anlatamam.İlle de vatanım yani
Şimdilik böyle Auss cum.Jelesec ve bizim diğer tayfa elemanlar hepsi tatilde.Ben kendi kendime takılıyorum arada işte.Tüylünden bol öpücükler,sevgiler...