Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydınlarr , keyifli pazarlar herkese :KK16:

Gözdecim , eksik parçaları hemen gönderirler takma kafana .İstediğim vakit monte edememiş olursun sadece.

Siparişeri ayrı ayrı temin edildikçe yollayın ya da hepsi birden temin edilince yollayın seçenekleri var bilidğim kadarı ile sitede.

Her iki durumda da tek kargo alınması gerek ama geçen gün bizden de her ikisini ayrı kargo ücreti talep edildi.Az olay çıkarınca hemen vazgeçtiler 2. kargo ücreti talebinden :KK52:

inşallah yollarlar ablacım
msj atıp bildirdim bakalım
kargo ücretinide yazdım
o seçenekleri hiç görmemiştim ben ya
ama sonradan ücret eklemeleri saçma
sonuçta ben baştan 300tl olarak onaylayıp kabul ettim
neyse bakıcaz artık:KK31:

Ben geldim =(
Acayip moralim bozuk geldim hemde
Bahce bankının icinden montaj vidaları çıkmadı
acayip sinir oldum ya
hep mi beni bulur bu anormallikler bilmiyorum
siteden mesaj attım
insallah yollarlar
masada geç gelicek zaten
bide onada ayrı 17tl kargo parası eklemişler onuda yazdm
Baştan 300tl olarak onaylamştm olmuş 317
Bu ne bicim iş ya

gözdecim valla bu tür şeyler hep benim başıma gelir derdim ama senide buldu demek..
kısmetsizmiyim neyim, bişey alsam ya bozuk çıkar ya eksik çıkar, ya kargoda bi sorun olur...
üzülme artık olmuş bitmiş... 17 lira yine şükret, biz babamla epey yüklü bi miktar kazıklanmıştık... hırsız alarmı almıştı babam bahçeye...almaz olaydık..ne çektik bi bilsen...

gözdecim valla bu tür şeyler hep benim başıma gelir derdim ama senide buldu demek..
kısmetsizmiyim neyim, bişey alsam ya bozuk çıkar ya eksik çıkar, ya kargoda bi sorun olur...
üzülme artık olmuş bitmiş... 17 lira yine şükret, biz babamla epey yüklü bi miktar kazıklanmıştık... hırsız alarmı almıştı babam bahçeye...almaz olaydık..ne çektik bi bilsen...

bende bu tür şeylerde çok kısmetsizim ya
birde böyle üstüme geldiler
heh internetten birşey alırsan böyle olur şöyle olur
şimdi kimle muhattap olcaksın falan
hepten gerildim
sanki başka yerde buldular masada almadık
o kadar baktık beğenmedik
internettende birlikte aldık
ama birşey oldu mu tamam yıkın gözdenin üzerine:KK52:
neyse hallolur inşallah bekliyorum merakla:18:
17 tl yide paşa paşa vericem artık ne yapayım
kargoyu getiren adama ne dicem onların işi ayrı
ürünü yollayanın ayrı
şimdi onlarında suçu yok yani
gene neyseki çok değil:KK1:

bende bu tür şeylerde çok kısmetsizim ya
birde böyle üstüme geldiler
heh internetten birşey alırsan böyle olur şöyle olur
şimdi kimle muhattap olcaksın falan
hepten gerildim
sanki başka yerde buldular masada almadık
o kadar baktık beğenmedik
internettende birlikte aldık
ama birşey oldu mu tamam yıkın gözdenin üzerine:KK52:
neyse hallolur inşallah bekliyorum merakla:18:
17 tl yide paşa paşa vericem artık ne yapayım
kargoyu getiren adama ne dicem onların işi ayrı
ürünü yollayanın ayrı
şimdi onlarında suçu yok yani
gene neyseki çok değil:KK1:
en iyisi internetten alışveriş yapmamak gözdecim...inan başın ağrıyacağına, git elinle bak gör incele mıncıkla göre göre al daha iyi :)
evlendim evleneli hiç netten bir iğne bile almadım inşallah almak zorunda da kalmam...
çünkü bi sorun olsa ailenin dediği gibi muhatabın yok...
en iyisi elinle dokunarak görerek almak...ama sende bulamayınca mecbur denize düşen yılana sarılır hesabı almışsın, ama bu ders olsun artık :) almazsın bidaha :)

en iyisi internetten alışveriş yapmamak gözdecim...inan başın ağrıyacağına, git elinle bak gör incele mıncıkla göre göre al daha iyi :)
evlendim evleneli hiç netten bir iğne bile almadım inşallah almak zorunda da kalmam...
çünkü bi sorun olsa ailenin dediği gibi muhatabın yok...
en iyisi elinle dokunarak görerek almak...ama sende bulamayınca mecbur denize düşen yılana sarılır hesabı almışsın, ama bu ders olsun artık :) almazsın bidaha :)

benimde huyum değildir zaten hiç
ama işte bulamadık ki
hep ahşap var
plastik masa sandalye bile bulamadık:KK1::KK1::KK1:
olsun yinede güzel bankımız:KK1:
kuşlu muşlu çok tatlı
birde kurabilseydik:KK52::KK52:

oyy oyy oyyyy romatizmam tutu yine:KK52::KK52:
ayak parmaklarım bile ağrıyor ya
nerden geldi şimdi bu ağrı birden anlamadım
bütün gün evden çıkmam bacaklarım ağrıyor ya
yağmur yağcaaakkk:KK52::KK52::KK52:
yaşlandım yaşlandımmmm:KK53::KK53::KK53:

herkese hayırlı sabahlar, kimsecikler yok galiba :KK31:
daha kahvaltı yapmadım, afyonum patlamadı heralde esnemekten ağzım yırtılacak :)
ne hazırlasam ki kahvaltıya üff pek üşendim :KK1::KK1:

herkese hayırlı sabahlar, kimsecikler yok galiba :KK31:
daha kahvaltı yapmadım, afyonum patlamadı heralde esnemekten ağzım yırtılacak :)
ne hazırlasam ki kahvaltıya üff pek üşendim :KK1::KK1:

Ben bu sabah bir kahvaltı yaptım kiii gazel , artık biri beni durdursun demeye başladım:KK52:

Bizde yusufun işini epey hallettik gazelim hala inanamıyorum , okursan yazdım tuvalet konuma :KK34:

Eeee ,naber ? Ne yapacaksın bugün :KK6:

Ben evdeyim sanırım , bir plan çıkmazsa son anda . Sadece parka çıkarız yusufla.:KK55:

oyy oyy oyyyy romatizmam tutu yine:KK52::KK52:
ayak parmaklarım bile ağrıyor ya
nerden geldi şimdi bu ağrı birden anlamadım
bütün gün evden çıkmam bacaklarım ağrıyor ya
yağmur yağcaaakkk:KK52::KK52::KK52:
yaşlandım yaşlandımmmm:KK53::KK53::KK53:

Hay deli kız :KK1:

Romatizmadan ben ilkokulda çok çektim , yıllarca tedavi gördüm .

Sonra bitti gitti , ben de giderek gençleşenlerdenim heralde benjamin button gibi :KK52:

Ben bu sabah bir kahvaltı yaptım kiii gazel , artık biri beni durdursun demeye başladım:KK52:

Bizde yusufun işini epey hallettik gazelim hala inanamıyorum , okursan yazdım tuvalet konuma :KK34:

Eeee ,naber ? Ne yapacaksın bugün :KK6:

Ben evdeyim sanırım , bir plan çıkmazsa son anda . Sadece parka çıkarız yusufla.:KK55:

afiyet olsun ahretim..yumurta haşladım bende :KK60: çok sıradışı değilmi :KK60:
maşallah yusufcuğa, ee yaşları büyüdü ahret napıcaklar çabuk alıştılar...burak da yusuf da bak diğerlerine kıyasla nekadar çabuk öğrendiler..
ben 3 veya 4 günde hallettim, senin hele iyice maşallahın var...:)
bizim sıpacıklar eşşekcik oldu anlayacağın :) gündüz uykusu yok bizde belki bahsetmişimdir...sabahları çok geç kalktığı için öğlen uyku uyumazdı...bugün bu tabuyu yıkmaya karar verdim :) az önce bir buçuk saatlik zorlamanın sonunda uyudu şükür...günler çok uzun yaa uyuması lazım ama nasıl alıştırcam bilmiyorum :KK43: ayağımda bile salladım yok..en son yatağa uzandık sarıldık, ama uyumuyorki işin dalgasında, gözüme parmak sokar, saçımı çeker :) kıkırdayıp durdu sıpa..:)
en son sinirlendim kızdım, hafif ağlar gibi yaptı uyudu :)
böyle böyle alıştırcam heralde..sen uyutuyormusun öğlenleri?? birde nasıl uyutuyorsun yanına mı yatıyorsun ayağında mı sallıyorsun?? tekniğiniz ne?? :)

ben bugün hep evdeyim, çoğunlukla evdeyim zaten :KK6::KK6: halılarım kurumuştu onları serdim..toz aldım derken aha bu saat oldu :KK37:
mutfağa gidip bulaşık yıkıcam, yemekle ilgilencem derken eşimde gelir zaten..
parka bizde hiç aksatmadan gidiyoruz, birtek o var kuzucumun tek zevki, park da olmasa yapayalnız..çılouk çocuk yok ki burda çok üzülüyorum, bütün yaşlılar emekliler toplanmış, bizde aralarına düşmüşüz :)
allah hayırlı yerler nasip etsin..inşallah o günleri görürüz...

afiyet olsun ahretim..yumurta haşladım bende :KK60: çok sıradışı değilmi :KK60:
maşallah yusufcuğa, ee yaşları büyüdü ahret napıcaklar çabuk alıştılar...burak da yusuf da bak diğerlerine kıyasla nekadar çabuk öğrendiler..
ben 3 veya 4 günde hallettim, senin hele iyice maşallahın var...:)
bizim sıpacıklar eşşekcik oldu anlayacağın :) gündüz uykusu yok bizde belki bahsetmişimdir...sabahları çok geç kalktığı için öğlen uyku uyumazdı...bugün bu tabuyu yıkmaya karar verdim :) az önce bir buçuk saatlik zorlamanın sonunda uyudu şükür...günler çok uzun yaa uyuması lazım ama nasıl alıştırcam bilmiyorum :KK43: ayağımda bile salladım yok..en son yatağa uzandık sarıldık, ama uyumuyorki işin dalgasında, gözüme parmak sokar, saçımı çeker :) kıkırdayıp durdu sıpa..:)
en son sinirlendim kızdım, hafif ağlar gibi yaptı uyudu :)
böyle böyle alıştırcam heralde..sen uyutuyormusun öğlenleri?? birde nasıl uyutuyorsun yanına mı yatıyorsun ayağında mı sallıyorsun?? tekniğiniz ne?? :)

ben bugün hep evdeyim, çoğunlukla evdeyim zaten :KK6::KK6: halılarım kurumuştu onları serdim..toz aldım derken aha bu saat oldu :KK37:
mutfağa gidip bulaşık yıkıcam, yemekle ilgilencem derken eşimde gelir zaten..
parka bizde hiç aksatmadan gidiyoruz, birtek o var kuzucumun tek zevki, park da olmasa yapayalnız..çılouk çocuk yok ki burda çok üzülüyorum, bütün yaşlılar emekliler toplanmış, bizde aralarına düşmüşüz :)
allah hayırlı yerler nasip etsin..inşallah o günleri görürüz...

ASana da afiyet olsun canım . Bizimde bugün 6. gün ama tam manasıyla çözdük işi. İlle kaçamaklar olacak tabii.

Yusuf öğlen genelde uyur canım .Şuan uyuyor mesela . Ama 7 de kalktı , 2: 30 gibi de uyudu . Bazen çok nadir de olsa geç kalkıyor 10-11 gibi o zaman uyutmuyorum öğlen , akşam 9 oldu mu yatağa yolluyorum hemen .

Ben yusufu bir kere bile sallamadım gazel , bilmez yani hiç.

Uykun geldi mi diye sorarım zaten analrım geldiğini halinden . Sonra da evet der yatağa koşar , ille su ister , ezberlediği sureler var onları okur her gece , sonra da ben kapısını çekerim , dışarıdan kitap okurum . Yanında olunca hep oyun yapıyor uyumuyor çünkü.

Ben sabahtan işleri de hallettim , şimdi 2 saat uyur nerden baksan , kalkınca çıkarız dışarıya.

Sende sallama artık , sallanmaya alışan çocuk çok geç öğreniyor tek başına uyumayı.

ASana da afiyet olsun canım . Bizimde bugün 6. gün ama tam manasıyla çözdük işi. İlle kaçamaklar olacak tabii.

Yusuf öğlen genelde uyur canım .Şuan uyuyor mesela . Ama 7 de kalktı , 2: 30 gibi de uyudu . Bazen çok nadir de olsa geç kalkıyor 10-11 gibi o zaman uyutmuyorum öğlen , akşam 9 oldu mu yatağa yolluyorum hemen .

Ben yusufu bir kere bile sallamadım gazel , bilmez yani hiç.

Uykun geldi mi diye sorarım zaten analrım geldiğini halinden . Sonra da evet der yatağa koşar , ille su ister , ezberlediği sureler var onları okur her gece , sonra da ben kapısını çekerim , dışarıdan kitap okurum . Yanında olunca hep oyun yapıyor uyumuyor çünkü.

Ben sabahtan işleri de hallettim , şimdi 2 saat uyur nerden baksan , kalkınca çıkarız dışarıya.

Sende sallama artık , sallanmaya alışan çocuk çok geç öğreniyor tek başına uyumayı.

genelde sallamam zaten...ama bazen dönüp duruyor uyumuyor...uykusu var oysa sızlanıyor belli yani..gözleri kıpkırmızı oluyor ama inatlaşıyor bazen..hani belki uyur diye sallıyorum bazen.. oda pek işe yaramıyor...gündüz uykusuna mecbur alıştırmam lazım...günler uzun, uyuması şart...şimdi uyuyor bakalım...hergün sabırla uyutucam..:KK6:

genelde sallamam zaten...ama bazen dönüp duruyor uyumuyor...uykusu var oysa sızlanıyor belli yani..gözleri kıpkırmızı oluyor ama inatlaşıyor bazen..hani belki uyur diye sallıyorum bazen.. oda pek işe yaramıyor...gündüz uykusuna mecbur alıştırmam lazım...günler uzun, uyuması şart...şimdi uyuyor bakalım...hergün sabırla uyutucam..:KK6:

Özellikle 5 yaşına kadar çocukların öğle uykusunun önemi konusunda çok yazı okumuştum .

Tabii bu alışkanlığı kazandırmak kolay olmuyor. Ben baştan beri böyle gittiğim için sorun yaşamıyorum .Burakcığımda alışır umarım .Dediğin gibi günler uzun , en az 1 saat uyku şart.

selam yaa kimseler yok...herkes tatilemi gittiiiii :KK1::KK1:
bir ben kaldım evde kös kös oturan :KK43:
aus topiğine uğra bi ahretim yaa, sen başıboş koyarsan ohoooo :KK51::KK51:

selam yaa kimseler yok...herkes tatilemi gittiiiii :KK1::KK1:
bir ben kaldım evde kös kös oturan :KK43:
aus topiğine uğra bi ahretim yaa, sen başıboş koyarsan ohoooo :KK51::KK51:
:KK19::KK19::KK19:

Sorma canım yaaa , pek başı boş bıraktım buraları varsa yoksa siyaset :KK52:

Naber güzel gazelim ?

Paşan ne yapıyor ? Sıcaklar bastı fena .Dışarı ya erkenden çıkıyoruz ya da akşam üzeri.Gündüz de evde vakit geçmiyor , temizlik falan yapasım da yok hiç :KK1:

Biberon tatile çıktı kesin uğrardı yoksa .

:KK19::KK19::KK19:

Sorma canım yaaa , pek başı boş bıraktım buraları varsa yoksa siyaset :KK52:

Naber güzel gazelim ?

Paşan ne yapıyor ? Sıcaklar bastı fena .Dışarı ya erkenden çıkıyoruz ya da akşam üzeri.Gündüz de evde vakit geçmiyor , temizlik falan yapasım da yok hiç :KK1:

Biberon tatile çıktı kesin uğrardı yoksa .

ben kk da siyasete hiç bulaşmadım o yüzden :) çünkü bi kere bile girip incelersem içinden çıkmam :) aşırı hassas olduğum bi konu :) ve eminim polemiklere tartışmalara ister istemez girerim ve durduk yere ceza alıp da stres olmak istemiyorum :)
o yüzden en iyisi geyik aöf bdv vs gibi yerlerde takılmak daha hoştur bana :)

paşam napsın evde yazık bunalıyor, bende bunalıyorum...bizim paşalar napsın zavallılar, canları oyun istiyor, park istiyor...ama malum işte sıcaklar...birde ramazan geliyor bu sıcaklarda nasıl oruç tutacaz vallahi, nasıl vakit geçirecez bilmiyorum :) çocuklar ne anlasın oruçlunun halinden, nasıl zaptedeceğim bilmiyorum ufaklığı....:) allah sabır versin herkese...

bugün eşimin kardeşi gelecek, kalacak biraz.. yemek falan yapacağım, bi bakayım dedim kim var kim yok geyikte...
çok öpüyorum

ben kk da siyasete hiç bulaşmadım o yüzden :) çünkü bi kere bile girip incelersem içinden çıkmam :) aşırı hassas olduğum bi konu :) ve eminim polemiklere tartışmalara ister istemez girerim ve durduk yere ceza alıp da stres olmak istemiyorum :)
o yüzden en iyisi geyik aöf bdv vs gibi yerlerde takılmak daha hoştur bana :)

paşam napsın evde yazık bunalıyor, bende bunalıyorum...bizim paşalar napsın zavallılar, canları oyun istiyor, park istiyor...ama malum işte sıcaklar...birde ramazan geliyor bu sıcaklarda nasıl oruç tutacaz vallahi, nasıl vakit geçirecez bilmiyorum :) çocuklar ne anlasın oruçlunun halinden, nasıl zaptedeceğim bilmiyorum ufaklığı....:) allah sabır versin herkese...

bugün eşimin kardeşi gelecek, kalacak biraz.. yemek falan yapacağım, bi bakayım dedim kim var kim yok geyikte...
çok öpüyorum

Amaaaaan bu sıcakta yatılı misafirde çekilmez :KK52::KK52:

Görümcemi kayın mı gelen , ona göre daha fena senaryo yazacağım :KK9:

Çok sıcak evet canım , hele ramazan demişsin sorma ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım Allah affetsin :26:

Artık iyice eve kapanırız , buralarda laflayalım da zaman geçsin bari . İftar da pek bi geç :KK1:

Amaaaaan bu sıcakta yatılı misafirde çekilmez :KK52::KK52:

Görümcemi kayın mı gelen , ona göre daha fena senaryo yazacağım :KK9:

Çok sıcak evet canım , hele ramazan demişsin sorma ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım Allah affetsin :26:

Artık iyice eve kapanırız , buralarda laflayalım da zaman geçsin bari . İftar da pek bi geç :KK1:

kaynım ahretim...
ama iyidir ya allah razı olsun, çok terbiyeli beyefendi biridir.. eziyeti olmaz sağolsun...

valla inan ben iftarda ne pişirsem diye düşünüp duruyorum... zaten sıcak bi yandan, iftar çok geç bi yandan...
çocuk da huysuz bi yandan..allah yardımcımız olsun...artık bende kk dan çıkmam, :) napıyım vakit geçmez...burdan sıkıldıkça yatağıma uzanır kitap falan okurum... hatim yaparım her ramazan nasipse yine yapıcam...
öyle temizlik iş güç yapılmaz valla ahretim, benim birde tansiyon sorunum var, karnım acıktımı elim ayağım titrer hemen..kan şekerim çabuk düşüyor...o yüzden efor sarfedici işler yapamayacam...
ufaklığı da artık biraz babası biraz ben oyalayacaz napalım :)

kaynım ahretim...
ama iyidir ya allah razı olsun, çok terbiyeli beyefendi biridir.. eziyeti olmaz sağolsun...

valla inan ben iftarda ne pişirsem diye düşünüp duruyorum... zaten sıcak bi yandan, iftar çok geç bi yandan...
çocuk da huysuz bi yandan..allah yardımcımız olsun...artık bende kk dan çıkmam, :) napıyım vakit geçmez...burdan sıkıldıkça yatağıma uzanır kitap falan okurum... hatim yaparım her ramazan nasipse yine yapıcam...
öyle temizlik iş güç yapılmaz valla ahretim, benim birde tansiyon sorunum var, karnım acıktımı elim ayağım titrer hemen..kan şekerim çabuk düşüyor...o yüzden efor sarfedici işler yapamayacam...
ufaklığı da artık biraz babası biraz ben oyalayacaz napalım :)

İyi o zaman biraz çok kalsında Burakla oynasın oyalasın amcası madem .

Ben abim bize gelince çok seviniyorum yusuf dayısıyla oymarken bir dolu iş görüyorum gün içinde.

Ramazan menülerimizi paylaşalım mutlaka yemek topiğinde , bugün senin yaptığın yarın bana fikir olur.

Bizim ramazan soframızın olmazsa olmazı tarhana dır .Eşim alışmış öyle , onsuz oruç açamaz , 30 gün aynı çorba :KK52:

İyi o zaman biraz çok kalsında Burakla oynasın oyalasın amcası madem .

Ben abim bize gelince çok seviniyorum yusuf dayısıyla oymarken bir dolu iş görüyorum gün içinde.

Ramazan menülerimizi paylaşalım mutlaka yemek topiğinde , bugün senin yaptığın yarın bana fikir olur.

Bizim ramazan soframızın olmazsa olmazı tarhana dır .Eşim alışmış öyle , onsuz oruç açamaz , 30 gün aynı çorba :KK52:

aynen ausum paylaşalım yemekleri, yoksa aç kafayla çalışmaz beyin :) bulamayız pişirecek bişeyler...
30 günde tarhana pişermi yahu :) bizde severiz tarhana ama her akşam pişirmem...
ya bu arada ahretim ayıptır söylemesi yeni telefon aldım ama kamerasında bişey çözemedim :) resim eklerken sorun çıkıyor..netten ayarlanması gerekiyormuş...o yüzden çektiğim dolmaları falan paylaşamadım bi türlü :)
bi fırsat bulup düzeltirsem sorunu her yemeğimi ekleyecem inşallah :)

X